Zaujímavosti o referátoch
Definícia lásky
13.02.2007
david
Reagovať
tak to presne je
momentalne prezivam stavy, ktore su tu spomenute aj odomna mas 100 bodov
03.02.2007
Evyka
Reagovať
To urcite islo zo srdca:))
Bolo to neskutocne pekneeee:))) Ked si to pisal si sa urcite musel zamysliet:) A pisal si nie hlavou ale srdieckom:))) Co dodat? Az nenormaaalne dobree:))) BOMBA!
24.01.2007
sashenka
Reagovať
bolo to supeeer:-)
Myslela som,ze chalani neprezivaju lasku az tak ako my dievcata,ale podla tvojho referatu vidim,ze to tak nie je:-)Fakt,bolo to kraaaasne,asi najkrajsi referat co som doteraz citala o laske:-)Keby sa ti chcelo pisat,tak nazajtra mam napisat sloh ,,SU MLADí LUDIA SLUSNE VYCHOVANí?"Ta daj vediet:-)
11.01.2007
Pepak
Reagovať
100 bodov davam
Velmi schopne naozaj, nie je to co ja potrebujem ale musel som si to precitat lebo sa nieco pohlo aj vo mne ... gratulujem :)
07.01.2007
nissa
Reagovať
Dakujem
Ja osobne neviem pisat slohy a preto si cenim kazdeho kto nieco napise.Ale to co si napisal ty je naprosto uzasne.Musis byt super chalan ktory vyzaruje velkou laskou.Ak by si mal niekedy cas tak mi nieco posli .Mas uzasne myslenie a verim ze to co pises aj citis.Jednoducho si super.Po precitani tvojho referatu sa vo mne nieco zmenilo,a tak ti dakujem:-)
03.01.2007
Aleško
Reagovať
Pekné a pravdivé..
Velmi pekne si to napísal a hlavne pravdivo!! Viem presne o čom hovoríš. Hlavne ak si pustíš nejakú super pesničku a začneš premýšľať o láske...Dospeješ presne k tomu istému,čo si napiísal ty!! PEKNE!
19.12.2006
poetka :)
Reagovať
V celku dojemne
Je velmi potesujuce ze aj chlapec sa vie zamysliet nad takouto tematikou .. a velmi ma to tesi pravdu povediac :) .. a dojalo ma to trosku pekne si to opisal :) .. dakujem za esteticky zazitok ;)
13.12.2006
Kvetinka
Reagovať
No VAU!!!!
Aj ja by som sa chcela pridat k obdivovatelom tvojho umenia pre lásku. Asi si ju zazil,lebo vies o com pises. Aj ja som zamilovana a je to aj krasne no niekedy to aj boli....... Tvoja holka bude stastna... fakt krasneeeee.
03.12.2006
Gabi
Reagovať
Nádherné a romantické
Prechádzala som si len tak referáty a naraz som natrafila na tvoj,začala som ho čítať a bola som milo prekvapená,že ešte takí chalani existujú,lebo som už začala byť presvedčená,že už takí chlapi vymreli.bomba vážne,tvoja priateľka musi byť veľmi šťastná.Je vidieť,že si to písal nie hlavou ale srdcom.No proste krása
29.11.2006
Pavesicova Lucia
Reagovať
nadhera
pekne vyjadrené......velmi dobre. Aj ja by som sa chcela tak zamilovať......velmi dobre paci sa mi to
27.11.2006
matis
Reagovať
piekneee
velmi pekne si to opisal...to iste zazivam cize viem co je to ozajstna laska...na zivot a na smrt;).....krasa:)...vela stastia v dalsom takom peknom pisani
21.11.2006
Andrea Husarová
Reagovať
To s tym pocikanim sa...
To s tym pocikanim sa...j jednoducho vyborne! ala by som cokolvek za takeho chalana ktory by to tak precitil ako ten kto toto pisal... boze! nemam slov...
20.11.2006
martinka
Reagovať
aj ja cem....
ten kto ľúbi čistou aúprimnou láskou presne vie o čom tvoje slová v tomto referáte sú!tak ako aj aj..milujem a som milovaná najdokonalejšou osobou na svete!Je to krásne...tvoj referat a aj ten nádherný cit.SUPER!!!!!!!!!
04.11.2006
irvine
Reagovať
SUPER
je to naozaj dobre anajviac sa mi na tom paci, ze je citit, ze laska sa neda vyjadrit slovami;)
02.11.2006
martina
Reagovať
odkaz
Taký krásny referát o láske som ešte nečítala.Fakt krásne.Chcela by som byť Tvojou priateľkou.