referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Definícia lásky
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.10.2006
katy    Reagovať
kjaaaaasne
jaaaaaj ...to piisala baba???jaaaj ja budem asi lezba.. =o)))
04.10.2006
rionko    Reagovať
wonderfull
..potrebujem preklad do angličtiny, pretože toto je viac než len úžasné...
04.10.2006
rionko    Reagovať
..wonderfull...
I need translation in english languages, cause it´s more, then only wonderfull : )
13.09.2006
Miska    Reagovať
BOMBA
tvoje dievca može byt velmi stastne akeho ma chalana bolo to užasne:-)
11.09.2006
DEVILS66    Reagovať
LASKA
SUUUUPER FAKT
11.09.2006
natkah    Reagovať
SQELE
naozaj veľmo krášnučké..fakt, lúbilo sa mi to veľmo;)
23.06.2006
Mlynáriková Anna    Reagovať
Peknučké
som rsda ze somsi to prečítala bolo to krásne úplne úžasné a dokonca sa to páčilo aj mojmu chalanovi a to sa nestáva často
20.06.2006
maja    Reagovať
uzasne
najskor sa mi moc nechcelo citat tento referat ale uz po uvode som zistila ze nieco tak dobre som uz dlho necitala SUPER
15.06.2006
GAbika    Reagovať
juuuuuuj..,
fakt dosť dobre.........,
15.06.2006
GAbika    Reagovať
juuuuuuj..,
fakt dosť dobre.........,
07.06.2006
Veronika    Reagovať
Zlatučké
Je to veľmi pekné a zlaté, človeka s takýmito názormi si treba vážiť. Takisto píšem a veľa, moje práce sa všetkým páčia, ale mne to pripadá prirodzené, že mi to plynie z hlavy. Ale teraz, keď som si to prečítala, tak vidím, že je to predsa len umenie. Zhrnúť myšlienky do ustálených viet. Asi si mladý, pretože starší ľudia už neberú lásku s takou ľahkosťou a detskou úprimnosťou. A to je občas veľká škoda, bola by som rada, keby si mi poslal odkazy na tvoje ďalšie práce. Vopred ďakujem. Veľa úspechov v ďalšom písaní.
07.06.2006
Veronika    Reagovať
Zlatučké
Je to veľmi pekné a zlaté, človeka s takýmito názormi si treba vážiť. Takisto píšem a veľa, moje práce sa všetkým páčia, ale mne to pripadá prirodzené, že mi to plynie z hlavy. Ale teraz, keď som si to prečítala, tak vidím, že je to predsa len umenie. Zhrnúť myšlienky do ustálených viet. Asi si mladý, pretože starší ľudia už neberú lásku s takou ľahkosťou a detskou úprimnosťou. A to je občas veľká škoda, bola by som rada, keby si mi poslal odkazy na tvoje ďalšie práce. Vopred ďakujem. Veľa úspechov v ďalšom písaní.
06.06.2006
Iva    Reagovať
Výnimočné
......no na to /nič v zlom ((-: /že to písal chalan je to vynikajúce... také úprimné, jednoduché a pritom naozaj ...výnimočné.
06.06.2006
Norwaiz    Reagovať
Paráda
Velmi pekný článok, páčil sa mi! Aj ja píšem takéto podobné články a teda viem, že nie je lashké takýto článok napísať! Dobrá práca!
A romantický chlapi existujú!! A je ich veľa.
Moja stránka: http://norwaiz.php5.sk
02.06.2006
miska    Reagovať
nadhera
ježiš to je fakt krasne.......
02.06.2006
miska    Reagovať
nadhera
02.06.2006
miska    Reagovať
nadhera
02.06.2006
miska    Reagovať
nadhera
02.06.2006
miska    Reagovať
nadhera
02.06.2006
miska    Reagovať
nadhera

späť späť   1  |  2  |   3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.