Zaujímavosti o referátoch
Klára Jarunková : Jediná
18.10.2006
katuska
Reagovať
jedina--nazory
ludia toto ma byt referat??sorry ale v referate nema byt len obsah ale ja nazory!!radsej si to neopisujte bo vas v skole zdrbu...
20.05.2007
Bara
Reagovať
super
je to velmi dobre a velmi mi to pomohlo. su tam aj drobne chybi no nevadi
14.01.2007
ika
Reagovať
zivitopis
potrebjem zivotopis.plsssssssss poslite mi ho ..na adresu [email protected] na zajtra..a tu eni thaky dobry.ked mate alebo ste nasli psolite ..vopred dakujem.......alebo ejakus tranku na klaru jarunkovu
08.06.2006
ýoázu
Reagovať
Jediná
co vam vsetkym sibe ze tu travite svvvvooojjjjjjj vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvoollllllnnnnyy ccccaaaaaas
12.01.2007
katka
Reagovať
Re: Re: Jediná
svojim debutom hrdinsky zapisnik priniesla do literaturi pre deti novy zorny uhol, ktory docienila rozpravanim v 1. osobe
18.10.2006
katuska
Reagovať
jedina
ten referat je kratky a vobec neni dobry!!k udalostiam sa treba vyjadrit ..tak ti co to opisuju..dobra rada:ked uz sa vam to nechce cele vymyslat tak si tam dopiste nazory na jednotlive udalosti co sa vam pacilo etc...
11.01.2007
vikusa
Reagovať
Re: jedina
hmmm ani podla mna to neni poh vie co..ale co uz knihu sa mi nechce citat..tak si ti odpisem..
06.01.2007
marianna
Reagovať
odveci...
viac toho neni?ako pohode...ked toto napisem ma posle domov....
29.12.2006
David
Reagovať
please
Nečítala si náhodou od Klári Jarunkovej
jej dielo:Tulák???????????????
jej dielo:Tulák???????????????
17.12.2006
coolerka
Reagovať
?????
VY CO STE TU PISALI ZE JE TO KREPY REFERAT...NEMMMMMMAM NAHODOU TU KNIHU CITAT??!!!!RADSEJ DOSTANEM GULU JAKO BY SOM MALA CITAT TAKE STUPIDNOSTI SPRED 80 ROKOV!!!
12.12.2006
lela
Reagovať
JEDINá
toto že je referát???ved mimočítankové sa píše v bodoch a nie v hrbe...a ja si teraz ako mám vytiahnuť informácie aký bol jej domov??? ved za toto by mi dali v škole takú päťku že by som sa ani neotočila :-)