referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Alberto Moravia Rimanka
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.09.2010
Romča    Reagovať
vfdgvedhg
nadherna kniha,nadherna myslienka..aj pribeh..treba kus uvazovat
26.10.2008
ta ja viem    Reagovať
5znakov
myslim ze kniha bola otrasna...aa tento referat tiez nieje najlepsi lebo tam je zamlcanych vela dost podstatnych faktov
citat urcite neodporucam
22.10.2008
Lallqa    Reagovať
Nic_moc
No ked uz niekto fakt potrebuje dosledny referat, necerpala by som prave z tohoto prispevku. Vobec tam nie su spomenute niektore dolezite fakty, napriklad kto bol Gino. Pol knihy sa tocil okolo Adriany a tu o nom ani slovo.
22.10.2008
Lallqa    Reagovať
Nic_moc
No ked uz niekto fakt potrebuje dosledny referat, necerpala by som prave z tohoto prispevku. Vobec tam nie su spomenute niektore dolezite fakty, napriklad kto bol Gino. Pol knihy sa tocil okolo Adriany a tu o nom ani slovo.
22.10.2008
Lallqa    Reagovať
Nic moc
23.09.2008
mocak    Reagovať
Recenzz from Mocak
Knihu som po fakt dlhom odhodlavani preluskal celu a az dokonca dufal ze ma niecim zaujme .. Opak bol pravdou .. kazda dalsia stranka sa pre mna stavala cim dalej vacsim utrpenim.. Cely roman je pisany neuveritelne vlacne a po hodine citania zistite, ze sa tam vlastne nestalo nic podstatne co by vas v deji posunulo niekam dalej (vid hocijaku telenovelu). Osobne si viem predstavit ludi co mozno nieco obdobne vyhladavaju a moze to byt pre nich obdoba relaxu. Preto knihu nebudem odsudzovat, ale zarytým realistom oblubujucich aspon slaby nadych hocijakeho vzrusenia, akcie, hocicoho co spestri citanie tuto knihu urcite neodporucam. Ono prvych 80-90 stran je tak vlacnych ze tu knihu bez okolkov zavriete sami. Citaniu zdar! :)
13.10.2007
alex    Reagovať
strasne
otrasna kniha..pripominala mi nekonecnu telenovelu..
30.01.2008
maria    Reagovať
Re: strasne
Ano, zaver ako v telenovele a hlavna hrdinka je nezlomena az do smrti, dokonca optimistka. Mlada, krasna, inteligenta a sexi, napoly krajcirka, napoly sexgirl asi nejde ruka v ruke s "nicim a nikdy nenarusenym priamym charakterom".
23.09.2007
erika    Reagovať
uzasne
kniha je krasna odporucam kazdemu
07.01.2007
Ska    Reagovať
Maly suhrn
Astarita miloval Adrianu...adriana giacoma a giacomo podla mna tajne zamilovany do Astaritu....Magicky trojuholnik....a sognoza bol 4te koleso na trojkolke a jeho nikto nechcel...ale on to najviac dosieral...:D
26.11.2006
iva    Reagovať
Rimanka
knihu som necitala, ale z rozboru sa mi celkom zapacila, dakujem
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.