Zaujímavosti o referátoch
Sheila Hockenová: Ema a ja
23.02.2009
MARTYNQA
Reagovať
neriesim
ako vazne..toto ja vobec neriesim::D:D:opiisem si to.....donesem do ksoly...nedostanem 5ku a som spokojnaa.:D::D:D
12.01.2009
Klaudika
Reagovať
drsneee
he aeee fakt newm ako by som ja mohla byt slebaa....ani na kec ani nikdee..hehe cudnee....divnee.....:DD aee nezavidila by som jej........proste raz je to tak tak je to takk co uz....aee lutujem juu....posielam kiiss pa
12.11.2008
DaniWolf
Reagovať
super
mno podla mna je to super napisane,kedze mi to pomohlo lebo ja som z tadeto prepisala heh a ucka mi dala jednotku takze diks a dobre napisane je to:)))
13.01.2008
jaaaaa
Reagovať
dementi
kurna..dajte sem aj napr. vydavatelstvo a roko vydanja.aj to treba do citatelskeeho....suuuurneeeee!!!diks za poxopenje!!!!!!!
05.06.2007
heh
Reagovať
dgjdg
no...dufam se to je prawda vsetko...... musim robit citatelsky o tom......no a knihu sa mi celu citat necelooo.....je to presne toto s knihy ema a ja??,ci aj s niecoho inehao,??
19.06.2006
jaamko
Reagovať
xcvsdd
je to celkom super az nato ze sa mi to nepaci a domislite si ake to je no predsa supeeeeeeeeeeer nh aspon vam tu nieco polem a nebute tu prazdne miesto ha ha ha
13.02.2007
nika
Reagovať
super
ked o niecom zacnete pisat ake je to nudne a sproste mali by ste si to najskor precitat a nie pchat svoje stupidne nazory ostatnym
07.11.2006
monulka
Reagovať
bdfbnfmn
diki musim o tomto napisat sloh:( uplne nudaaa ale asi to opisem odtialto!!!!! dakujeeeeeeeeeeeeeeem
19.06.2006
linetka
Reagovať
wan tu fri
nevim o co vam go...mozete byt radi ze si mate z kadiial opisat referat...
19.06.2006
linetka
Reagovať
wan tu fri
19.06.2006
linetka
Reagovať
wan tu fri
19.06.2006
jaamko
Reagovať
xcvsdd
je to celkom super az nato ze sa mi to nepaci a domislite si ake to je no predsa supeeeeeeeeeeer nh aspon vam tu nieco polem a nebute tu prazdne miesto ha ha ha
19.06.2006
jamko
Reagovať
super
je to celkom super az nato ze sa mi to nepaci a domislite si ake to je no predsa supeeeeeeeeeeer nh