referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Čo pre mňa znamená Ježiš
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.04.2011
asd    Reagovať
asdasd
nemáte co doma robiť ci co ked tu urazate druhých SOPLIACI nik vas nenuti aby ste verili tak vy nenudte aby sme my neverili .....
15.11.2010
majga1581    Reagovať
Najjjjkrajsia uvaha
je to uzasne lebo nemusim rozmyslat ale mozem opisat
09.06.2009
Sisa    Reagovať
Nadherna uvaha
je to uzasne,ked nejaky clovek veri v Boha=)som aj pysna ze som Krestan.lebo to je najkrajsie co nas mohlo kedy v zivote stretnut=)
10.02.2009
mimaaaaa    Reagovať
poznamka
mne sa to velmi pacilo a bola by som rada aby ak chcete pridat komentar v takom zmysle ze boh neexistuje tak radsej vypadnite prec. pre mna Boh znamena vsetko a tak to aj ostane a ak vy neverite v Boha tak tu ani nic nepiste. U Boha su vsetky vase dni spocitane...
30.11.2008
samara    Reagovať
tss !!!!
ty nevies ze boh neexistuje !!!!
08.09.2007
Kaca007    Reagovať
To co si napisala to sa neda ani opysat to je nadherne
No proste nadhra aj pre mna je Boh zmysel zivota a neprestanem verit v neho tvoja uvaha je vynikajuca a velmi pekne spracovana pa
28.05.2007
majo brutvan    Reagovať
paaaana
len som prvu vetu precital a mal som dost
28.05.2007
majo brutvan    Reagovať
paaaana
28.05.2007
majo brutvan    Reagovať

28.05.2007
majo brutvan    Reagovať
.....
07.05.2007
indigo-girl    Reagovať
hovadina
prosim vas tie poznamky typu:boh ta zehnaj,nech ta boh sprevadza zivotom alebo mam z teba velku radost....ludia toto snad nemyslite vazne?!
07.05.2007
indigo-girl    Reagovať
hovadina
prosim vas tie poznamky typu:boh ta zehnaj,nech ta boh sprevadza zivotom alebo mam z teba velku radost....ludia toto snad nemyslite vazne?!
07.05.2007
indigo-girl    Reagovať
hovadina
07.05.2007
paja    Reagovať
nekomentujem
a tie poznamky typu boh ta zehna,nech ta boh sprevadza zivotom alebo som z teba velmi stastna....ludia toto snad nemyslite vazne?!
07.05.2007
paja    Reagovať
nekomentujem
a tie poznamky typu boh ta,nech ta boh sprevadza zivotom alebo som z teba velmi stastna....ludia toto snad nemyslite vazne?!
07.05.2007
paja    Reagovať
nekomentujem
a tie poznamky typu boh ta,nech ta boh sprevadza zivotom alebo som z teba velmi stastna....ludia toto snad nemyslite vazne?!
07.05.2007
paja    Reagovať
nekomentujem
07.05.2007
paja    Reagovať
nekomentujem
podla mna to je totalna blbost a tie prispevky mi pripadaju take ironicke ako keby to nikto nemyslel vazne dokonca aj ta uvaha sa mi zda ironicka lebo je mi divne ze niekto v 21.storoci rozmysla takto....
01.05.2007
mackousko    Reagovať
uplne uzasne
toto na tebe obdivujem,ze sa nehanbis vyznavat Boha na plne hrdlo(dufam ze sa to aj mne coskoro uz uolne podari)....presne je tam secko opisane co aj pre mna znamena boh a urcite aj pre vsetkych, ktori este nepoznaju Boha alebo nedaju najavo ze v Boha veria ....dufam e to aj oni raz takto dokazu a dufam ze aj ja....Boh ta zehnaj
08.04.2007
miriam    Reagovať
nadherne
ahoj,je to krasne a emotivne,Jezis je pre mna tiez zmyslom zivota a obdivujem ta,ze si sa k nemu takto priznala,ja by som to asi nedokazala(dufam ze coskoro hej),mas ohromnu vieru.nech ti Boh zehna a sprevadzata zivotom

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.