Zaujímavosti o referátoch
Typy horúčky a klinika horúčky
18.02.2010
Marek
Reagovať
Bluznenie
Prosim vas neviete mi poradit ci pri horcuke moze nastat aj bluznenie?a ake su priznaky?
07.06.2009
Sabinka
Reagovať
teploty bez inych priznakov
Zdravim,uz si nevieme rady,dcera ma teploty od 37.4 do 38.9 uz 6 tyzdnov,zaujimave je ze v noci nema vobec teplotu,absolvovali sme rozne vysetrenia,imunoalerg.zubne,pneumologicke,kardiologicke,neurologicke,reumatologicke,CT pluc.Dcerka bola hospitalizovana,robili jej aj serologie z likvoru a krvi,vsetko negativne,ak nam viete nieco poradit,ak ste mali podobny problem alebo nas naviest na nejakeho odbornika,pomozte nam prosim.
23.08.2009
Richard
Reagovať
Re: teploty bez inych priznakov
mam len jednu otázku mate domáce zvieratko?
ak áno dajte ho na 8 dni k rodičom, alebo známim, lebo poznám presne taký isty prípad.
za pokus to stoji.držím palec.
ak áno dajte ho na 8 dni k rodičom, alebo známim, lebo poznám presne taký isty prípad.
za pokus to stoji.držím palec.
25.04.2008
zanet
Reagovať
dlhotrvajúca horucka
Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s pretvrvavajucou zvysenou teplotou (v rozmedzi max medzi 37 - 37,4. Tento problem ma trapi cca 5 mesiacov a doteraz lekari neprisli na to, co to sposobuje. Samozrejme po pauze, kedy som si uz takmer zvykala na tento stav, som opät zacala absolvovat rozne vysetrenia. Tento moj stav je sprevadzany "navalmi horucav", unavou, slabostou atd. Bezne priznaky horucky. Chcem vsak este upozornit ze napriek tomuto problemu som sa doteraz fyzicky nesetrila, skor naopak. Robim aktivne fyzicky narocne sporty (skialpinizmus, spinning apod). Narocne na kondicku a vydaj energie. Zhorsenie mojho stavu je najpravdepodobnejsie sposobene aj fyzickym nesetrenim sa. Kazdopadne by som bola vdacna za rozne postrehy alebo skusenosti Vas, ktorych trapil podobny problem. Nejde uz len o tu zvysenu teplotu, zacina ma to celkovo obmedzovat vo fungovani, pomaly nevladzem obycajne aktivity ako chodzu po schodoch. Vopred dakujem za rady.