Zaujímavosti o referátoch
Jobs and employment
04.12.2010
erikazLV
Reagovať
:DDDD
ja vsetko mam odtial.. sice ja to iba precitam aby som vedela ze vlasten o com mam pisat.. ale pisem tie temy sama :D
15.09.2008
marek``
Reagovať
nehádajte sa tu
Ak to malo byť prezentované ako referát pred profesorkou, tak by to malo byť vypracované samostante.
Ak to bolo prezentované ako anglický text, tak to pomôže veľa ľuďom.
Tak sa tu nehádajte, každý má kúsok pravdy, len uhoľ pohľadu je iný...
Ak to bolo prezentované ako anglický text, tak to pomôže veľa ľuďom.
Tak sa tu nehádajte, každý má kúsok pravdy, len uhoľ pohľadu je iný...
23.05.2007
šámot
Reagovať
......
souhlas s adélou..důležitý jsou pro mě informace, ne to odkud pochází..zítra maturuju:(
10.05.2007
Adéla
Reagovať
nechapu vas
nevim proč se tak rozčilujete... na tyhle stránky chodí nejel lidi ze Slovenska a já třeba tady u nás knížku s tímto článkem neseženu. mám doma x publikací k maturitě a co mám asi tak dělat když ani v jedný téma této otázky není, tak jsem pak ráda, že to najdu alepsoň tady a je mi uplně jedno, že je to opsané a určitě to pomohlo více lidem nejen mě
10.05.2007
Adéla
Reagovať
?????
nevim proč se tak rozčilujete... na tyhle stránky chodí nejel lidi ze Slovenska a já třeba tady u nás knížku s tímto článkem neseženu. mám doma x publikací k maturitě a co mám asi tak dělat když ani v jedný téma této otázky není, tak jsem pak ráda, že to najdu alepsoň tady a je mi uplně jedno, že je to opsané a určitě to pomohlo více lidem nejen mě
29.01.2007
Moly
Reagovať
Dementi
No a co....to kazdy musi napisat vlastny text?Co vam preina???ved aj to niekomu pommoze vy najmudrejsi...mne to pomohlo!!!!Takych mudrcov mam najradsej....idiots
03.12.2006
viks
Reagovať
opísaný text
Je to dobré až na to že opísať text z knihy na maturitu vie snad každý a potom už len napísať jeden vlastný odsek....fíííha