referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Misia v Kosove mojími očami
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.04.2008
erika    Reagovať
pekne
no je to tak :( ale je to velmi luto .. ze zomreli taky perfektny ludia, ale ako sa vravi niekto posledny krat vydychne a tie sa prvy krat nadychne .... antonov 24 nemal spadnut .. pochovali najlepsich vojak slovenskej armady :(
17.04.2008
erika    Reagovať
pekne
no je to tak :( ale je to velmi luto .. ze zomreli taky perfektny ludia, ale ako sa vravi niekto posledny krat vydychne a tie sa prvy krat nadychne .... antonov 24 nemal spadnut .. pochovali najlepsich vojak slovenskej armady :(
05.11.2006
Nancy    Reagovať
Kde je Kosovo?
Ani neviem kde to je. Ale pekny referat, chvalim :)
16.08.2006
Majka    Reagovať
Súhlasím
Som veľmi rada,že si sa ku mne pridala a tiež si vyjadrila smútok nad našimi vojakmi,ktorí zahynuli tragicky 19.januára 2006.Tiež obdivujem ich prácu a veľmi sa mi aj táto práca páči.Aspoň viem,že ešte niekto okrem mňa na nich myslí,i keď tu už nie sú.Inak,je to pekný príspevok.
16.08.2006
Majka    Reagovať
Súhlasím
Som veľmi rada,že si sa ku mne pridala a tiež si vyjadrila smútok nad našimi vojakmi,ktorí zahynuli tragicky 19.januára 2006.Tiež obdivujem ich prácu a veľmi sa mi aj táto práca páči.Aspoň viem,že ešte niekto okrem mňa na nich myslí,i keď tu už nie sú.Inak,je to pekný príspevok.
23.06.2006
Lillien    Reagovať
Názor
Páči sa mi táto tvoja úvaha. Ja zase túžim byť misionárkou a neskutočne obdivujem vojakov. Prajem ti všetko dobré a aj tvojmu bratovi:-)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.