Zaujímavosti o referátoch
Digitalizácia zvukových ...
09.03.2008
Mums
Reagovať
Chyby
Tak prvou je málo formátov. Je ich tu na svete plno. Napríklad sa pozri na to koľko ich prehrá winamp. Proste je to žalostne málo. Skôr by som rozdelil článok na stratové, bezstratové a MIDI formáty.
No a to, že poznáš len jeden program na prehrávanie hudby je dosť zlé. Už aby som nevyzeral ako lama tak by som tam dal aspoň Windows Media player (aj keď to je taký lamerský program, že až) a ten naj program na prehrávanie hudby aký je momentálne na Windows si zabudol. Je to iTunes. Samozrejme beží aj pod Mac OS X.
No a to, že poznáš len jeden program na prehrávanie hudby je dosť zlé. Už aby som nevyzeral ako lama tak by som tam dal aspoň Windows Media player (aj keď to je taký lamerský program, že až) a ten naj program na prehrávanie hudby aký je momentálne na Windows si zabudol. Je to iTunes. Samozrejme beží aj pod Mac OS X.
18.04.2009
dzurki
Reagovať
Re: Chyby
sorry bracho len mala poznamka iTunes nie je program windowsu ale macu tak mozes byt rad ze vobec ide na windowse... a myslim ze su aj lepsie ...
07.05.2008
matysek
Reagovať
Re: Chyby
...a to si ako na to prisiel, ze "naj program na prehrávanie hudby aký je momentálne na Windows" je iTunes?