referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Cairn Terier
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.07.2008
Jana M    Reagovať
Plagiat
Milý pisateľ referátu. Treba vedieť, že ak citujete prácu niekoho, tak to tam máte napísať. Absolútne celý referát je plagiát, pretože je doslova odpísaný text z mojej webovej stránky www.pes-cairnterrier.com
Nič proti tomu, keby ste sa aspoň ozvali, či to môžete použiť. A keby ste sa ozvali, mohli ste sa o tomto skvelom plemene psíka dozvedieť aj oveľa viac...
23.03.2007
Baskervil    Reagovať
Dúfam
Som rád/a že sa Ti toto plemeno páči a dúfam že sa Ti bude páčiť aj keď už bude pri Tebe doma a bude Ťa mať rád.
17.10.2006
Patricia    Reagovať
Certik
Vzdy som mala rada psikov, a pretoze som nedavno o svojho milacika prisla, rozhliadala som sa po novom spolocnikovi. Cairn terier ma ucaroval svojim vzhladom, vyzera ako spravny cert, ako by svojim vzhladom ani nepatril medzi cistokrvne plemena, kazdy chlp mu stoji inym smerom, proste uzasny vzhlad.
Tym mi ucaroval a tak patram dalej, co vsetko sa o nom dozviem. A myslim, ze u mna toto plemeno uz vyhralo na celej ciare.
A to, ze je aktivne, miluje vodu, bezky, loptu, spolocnik ako ma byt. A svojou velkostou je tiez uzasny.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.