referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.03.2011
Tomáš    Reagovať
Osvienčim
ja sa chystám do tohto koncentračného tábora... a nazval som to po mojom a čo k tomu cítim ,,Tábor smrti" alebo aj "Bránou do pekla"

a vlak, čo cestoval s tisíckami židmi do tábora stratených, tá koľaj kde vysadli židia, koľajou kde človek prestával byť človekom, meno vzali a zamenili číslom.. tak som to pomenoval na Hrobisko Živých, pretože bolo zavraždených stá tisíc vinných a nevinných ľudí a duše mrtvých stále blúdia po tábore a nikdy nenájdu pokoj a svetlo....
10.07.2008
luciapitakova17    Reagovať
?????
...sloh som zverejnila pod nazvom Arbeit Macht Frei, nerozumiem preco nadpis zmenili na OSVIENCIN a este aj zle...
paska:sorry, chyba v slove Osviencim/osviencin je len v nadpise...
PS:verim, ze niekomu pomohol:)))
10.06.2007
Mirka    Reagovať
Oswiencin
V stredu som navstivila Osviencin a vedela som ze to bude strasne ale bolo to ako z hororu.Sprievodkina nam stale pripominala,,nezabudajte ze ste na cintorine,,Dozvedela som sa vela novych veci co ti ludia museli prezivat........Doporucujem aby sa tam isiel kazdy pozriet a potom pochopite co je to strach a hroza...
17.02.2007
Dana    Reagovať
paska
ked uz o niecom pises,tak si najskor zisti,ako sa to spravne pise ;)
14.02.2007
pista    Reagovať
no super
je to velmi posobive na mozog
31.08.2006
Petra    Reagovať
Oswiencim
Ano, vsetko co tu pises je pravda. KOncom minuleho skolskeho roku som tento areal navstivila a mozem povedat ze mi to vazne vela dalo. Ale vediet, ze po zemi, po ktorej prave kracam kracali pred 60 rokmi aj moji prastari rodicia je velmi zvlastne. Vidiet ich vlasy, osobne veci....je to len pre silnejsie povahy, ale aj napriek tomu doporucujem kazdemu nech si takyto vylet aspon raz zy zivot spravy. Da to cloveku viac ako by sa mohlo zdat.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.