Zaujímavosti o referátoch
Pamätný deň: 19.január 2006
14.08.2011
Martina
Reagovať
Nezabudnuteľní
Úvodom srdečne zdravím tých, čo to čítajú a ospravedlňujem sa za gramatiku...
Vyjadrím sa k tomu referátu, je to naozaj krásne napísané...
Boli verný Slovenskej republike, pripravený brániť slobodu, nezávislosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky, a nedotknuteľnosť jej hraníc. Na to boli pripravený vynaložiť všetky svoje sily a schopnosti a nasadiť aj svoj život...
Bohužiaľ, Pán najvyšší si ich povolal k sebe na večný odpočinok. Treba však dodať, že nie teraz po smrti hádzať vinu na pilota...Nik z nás tam nebol, nik z nás nevie, čo sa tam stalo, nik z nás nemá právo posudzovať vec a viniť nebohého pilota žubora...Táto udalosť sa stať mala...Aj ked to nie je tak čerstvé, ako pred rokmi, ale stále je tam otázky, prečo práve oni ??? Prečo ich rodiny ??? Nikto nám odpoved nedá...Vie to len on, najvyšší...A preto, aj po čase, chcem vyjadriť úprimnú sústrať pozostalým a dodať im veľa síl...
Odpočinutie večné daj im Pane....
Vyjadrím sa k tomu referátu, je to naozaj krásne napísané...
Boli verný Slovenskej republike, pripravený brániť slobodu, nezávislosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky, a nedotknuteľnosť jej hraníc. Na to boli pripravený vynaložiť všetky svoje sily a schopnosti a nasadiť aj svoj život...
Bohužiaľ, Pán najvyšší si ich povolal k sebe na večný odpočinok. Treba však dodať, že nie teraz po smrti hádzať vinu na pilota...Nik z nás tam nebol, nik z nás nevie, čo sa tam stalo, nik z nás nemá právo posudzovať vec a viniť nebohého pilota žubora...Táto udalosť sa stať mala...Aj ked to nie je tak čerstvé, ako pred rokmi, ale stále je tam otázky, prečo práve oni ??? Prečo ich rodiny ??? Nikto nám odpoved nedá...Vie to len on, najvyšší...A preto, aj po čase, chcem vyjadriť úprimnú sústrať pozostalým a dodať im veľa síl...
Odpočinutie večné daj im Pane....
14.11.2007
Zolo Pelegrin
Reagovať
Kamarati z vojny
Je to velmi pekne ze ani po dvoch rokoch sa na nich nezabuda. Pekna slohova praca. Styroch z nich som poznal osobne, ked som bol na zakladnej vojenskej sluzbe v Trebisove. Veliacim poddostojnikom na nasej rote, ale hlavne nasej cate bol nrtm. Peter Kristan. Dalsim bol nrtm. Daniel Gumenicky, porucik Jan Balog, rtn. Marek Kicinko. Peter Kristan bol medzi nimi najlepsi. Som rad ze so ich mohol poznat.
02.07.2007
dante
Reagovať
Pekné !
Chlapče, obsah skvelý, ale gramatické chyby, ktoré rušia dojem z prečítaného. Držím palce pri hľadaní spomínanej chyby...
24.03.2007
Mata
Reagovať
krasne
som velmi rada..ze je niekto koho sa toto nestastie dotkolo tak ako mna..aj ked niesom s vojakmi ktory zahynuli v pribuzenskom vztahu..Bolo to strasne smutne a stale bude co sa stalo...no nasi vojaci maju moju uctu!!!a myslim ze aj uctu nas vsetkych
21.01.2007
Majka
Reagovať
Ďakujem
Ľudia,ste strašne zlatí,ak si pozeráte tento môj sloh,moju úvahu.V sobotu bolo tomu rok,čo sa to stalo a ja dodnes na to myslím.Viem,že nie som sama,mnohí na to nemôžu zabudnúť.Vidím,že sú tu samé pozitívne reakcie a to ma veľmi teší.Ďakuejm Vám.
21.01.2007
Majka
Reagovať
Ďakujem
Ľudia,ste strašne zlatí,ak si pozeráte tento môj sloh,moju úvahu.V sobotu bolo tomu rok,čo sa to stalo a ja dodnes na to myslím.Viem,že nie som sama,mnohí na to nemôžu zabudnúť.Vidím,že sú tu samé pozitívne reakcie a to ma veľmi teší.Ďakuejm Vám.
21.01.2007
Majka
Reagovať
Ďakujem
04.01.2007
jano
Reagovať
cest ich pamiatke
Prispevok je velmi pekny aj ked za par dni bude rok co sa to stalo.
Cest ich pamiatke
Cest ich pamiatke
06.11.2006
Jeininka
Reagovať
hrdinovia
tento prispevok je uplne krasny a dojimavy...je od tej tragedie sice uz dost dlho ale stale na tomusim mysliet...česť ich pamiatke
11.08.2006
maryon89
Reagovať
Re: nasi vojaci
papapa,dakujem,ze sa ti moj prispevok pacil.Som rada a tesi ma,ze aspon niekomu sa to paci.Tvojou reakciou si mi dala dobry pocit.Vdaka tvojej reakcii mam ten dobry pocit,lebo viem,ze si to niekto precital a zaujalo ho to.Dakujem!!!
11.08.2006
maryon89
Reagovať
papapa,dakujem,ze sa ti moj prispevok pacil.Som rada a tesi ma,ze aspon niekomu sa to paci.Tvojou reakciou si mi dala dobry pocit.Vdaka tvojej reakcii mam ten dobry pocit,lebo viem,ze si to niekto precital a zaujalo ho to.Dakujem!!!
11.08.2006
maryon89
Reagovať
11.08.2006
maryon89
Reagovať
18.06.2006
Jakub
Reagovať
Hrdinovia su to
To je velmy krasny prispevok je mi to velmy lúto ale vzdy si slovaci nanich budu spominat s velkou uctov su to hrdinovia a nic co hovoria nieje pravda su to stare lietadlá spohom chapci a dievcata nase
03.07.2006
maryon89
Reagovať
Re: Hrdinovia su to
Ludia,dakujem Vam za precitanie mojho referatu a aj za to,ze sa vam pacil.Ano...na nasich chlapcov a dievcata bude spominat cele Slovensko.Boli to NASI ludia,NASI Slovaci,ktorym patria "uz len" dve slova:NASI HRDINOVIA a so smutkom v dusi "musim" dodat: ZBOHOM!!! Krasny bol aj prihovor Juraja Lisku na poslednej rozlucke s vojakmi.Cest ich pamiatke!!!
03.07.2006
maryon89
Reagovať
Ludia,dakujem Vam za precitanie mojho referatu a aj za to,ze sa vam pacil.Ano...na nasich chlapcov a dievcata bude spominat cele Slovensko.Boli to NASI ludia,NASI Slovaci,ktorym patria "uz len" dve slova:NASI HRDINOVIA a so smutkom v dusi "musim" dodat: ZBOHOM!!! Krasny bol aj prihovor Juraja Lisku na poslednej rozlucke s vojakmi.Cest ich pamiatke!!!
03.07.2006
maryon89
Reagovať
03.07.2006
maryon89
Reagovať