referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.12.2018
koko T    Reagovať
haleluja piesen
halleluja hallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahallelujahalleluja
16.02.2008
TOLERANCIA    Reagovať
a empatia
toto ludstvo je uplne zvratene!!!!!!!!!!!!!!!nechapem co vam ti ludia urobili!??????????(cernosi,romovia atd.)kazdy je iny ma inu farbu pleti,kultu,sposob zivota ale to naznamena ze ich mame odsudzovat za to ze sa od nas lisia.....romovia su taki aki su...keby sme sa k nim spravali inak a neodsudzovali ich zato aki su tak by urcite bola aspon polovica z nich k nam milsia,jednoducho bol by ich postoj voci nam iny.....nevideli by v nas len tych belochov co ich nenavidia....VY VSETCI CO STE TU NAPISALI ZE UZNAVATE HITLERA A POD. BY STE SA NAD SEBOU MALI PORIADNE ZAMYSLIET!!!!!!!!!!!A SNAZIT SA O TO BYT ASPON TROCHU TOLERANTNY A EMPATICKY VOCI NIM!!!!!!!
24.09.2010
michal    Reagovať
Re: a empatia
kks ty mas kde oci.kolke spravy za posledny rok odvysielali nieco pozitivne na romov?denne tam pustaju,koho okradli,kde co vyrabovali,zbili,podpalili,zdemolovali.tak skus ist k nim do osady a povedz im ze sucitis s nimi a chces im pomoct...bud z tadial nevijdes po svojich...ak vobec zivy lebo ta nejaky je.ne sekerou odchrbta do hlavy,okradnu a hodia kdesi do potoka,tak a pomohol si im,maju zas na chlast a toluen z tvojich penazi a veci co si mal na sebe.kdesi v nebicku sa mozes pozerat ako sa zase na chvylku maju dobre.z nasich dani,z nasich vreciek im staviame domy,byty ktore rozpredaju a zdemoluju.Peniaze ktore sli na ich chvylkove civilizovane byvanie chybaju na na opravy,otvorenie,postavenie skôlok,skôl,starobincov,nemocnic....nemocnice aj koly tomu rozpredavaju svoj drahy zivotu potrebny majetok ktory mozno budes potrebovat aj TY a co ti povedia nemame,neda sa,chodte do ineho mesta tam to mozno este maju.nech sa paci,obycajny clovek si moze dovolit kolko deti?jedno?dve ak je uz naozaj zaobstarany a ma nahrabane... Kolko deti mala romka vo vcerajsich novinach na Markize?mmmm zeby osem? 8 preboha 8.... ich susedia kolko dajmetomu 7? len jeden romsky par ma 8 deti dva pary 15 deti,tie ich deti po dovrseni nech nezerem 16rokov budu v tretom mesiaci lebo ich nabuchal sused alebo oni susedu,za 10 rokov budu mat tolko deti ze zalozia dalsie dve osady a to hovorim len o dvoch rodinach,v jedne takej osade ich byva najmenej 10-20 a budu sa mnozit dalej az nas vytlacia do velkomiest a im bude patrit svet okolo do ktoreho sa bude slusny clovek bat lebo ho to bude stat zivot.tak toto chceme?niesom zastanca tvrdeho rasizmu,ale ked sa nevedia kontrolovat mali by sme ich kontrolovat mi pokial sme este v presile,za par rokov to mozu byt ONI ktory budu udavat co mozme a co nie a to sa nam urcite pacit nebude.zobudme sa!
08.06.2005
666    Reagovať
názor
nackovia sú kokoti
09.05.2010
meno    Reagovať
Re: názor
kokot si ty a velky cerny
09.10.2006
FUCK AFA    Reagovať
PUNK And AFA death
Afa a podobné organizácie vymikajúce sa normám by mali byť zlikvidované. NAZI is Good. IAN STUARD _ MY NEZABUDAME _ PAMIATKE CEST. SKApte feťáci.88
14.01.2010
Anonym    Reagovať
Re: PUNK And AFA death
Ty si riadny COCOT, pretože on sa volal Ian Stuart a nie Stuard, ako vidím si ďalší z tých ktorí nevedia čo uznávajú :D..PATRIOTS 4ever (skutoční patrioti nie sú pravicoví extrémisti, teda nazi, a ani rasisti, pozor!) Patriot je hrdý na svoju vlasť a národ, na jeho históriu a podobne. :)
09.11.2009
fúha    Reagovať
Re: pozor
a to si stiahol z netu?
09.11.2009
Katika    Reagovať
skinheadi su zhod
vsetci co tu pisu o skinheadoch kladne su kokoti pojebany...newem ako moze niekto uznavat taku vyjebanu skupinu ktora iba mlati kazdeho bez priciny...uvedomte sa nad tym uz konecne...a ten kto napisal tento referat ma uplnu pravdu a suhlasim s nim...
30.05.2007
14reneSSka88    Reagovať
BIELE RUŽE
ako vidím píšu tu samí demnti, no česť výnimkám....ja som hrdá nato že som fašistka a je mi ľúto ž adolf tu už nieje, lebo nemá kto spraviť poriadok s tými negrami a negricami vyjebanými..skapte....a ešte sa xhcem ohlásiť na jedného kkt, ktorý napísal, že skinheadi sú machri len ke´d sú v skupine!!no tak to nieje pravda, nech mi ukáže ten dotučný či si ten smradlavý punkáč do niekho dovolí keď je sám...nedovolí si lebo je idiot, my vieme útočiť aj sami, ale punkaci nevedia ani sami ani v skupinke....ja by som vás všetkých do plynu strčila!!!!
27.09.2009
slovak88-88    Reagovať
Re: BIELE RUŽE
ty si akurat netova pica a urcite ciganka...zakonplexovana smradlava internet cuuza.-))..haha
16.02.2009
odinMIBA    Reagovať
Re: BIELE RUŽE
vo vsetkom mas pravdu je to tak
11.09.2009
tomáš    Reagovať
nemam slov
tento referát písal nejaky zakomplexovaný 13 ročný chlapec, ktorý počúva konflikt, HT a podobné feťácke skupiny a o tejto problematike nevie nič, akurát to, čo ho naučia jeho kamarati antifaci - sfetovaná mládež. A navyše je tam kopec gramatických chýb, čo svedčí o veku resp. inteligencií autora.
18.05.2009
steller    Reagovať
Uvedom sa
tento príspevok je absolútna blbosť a ten čo ho napísal nevie ani do čoho sa pustil , hej TY najskôr si to po sebe precitaj a potom sa zamysli nad sebou , nepúšťaj sa do války bez zbraní. yolo
02.11.2008
skingirl69    Reagovať
fuck nazi!
wšetci sa uwedomte ktorí newjete čo znamena prawý SKINHEAD!!!neznašam ked nacek si powie skinhead...nema to zmysel...skinhead nikdy nebude ani nebol rasista ani fašista ani nijaka kokotina!...ja som skingirl som antifašista neznašam nackow rozkopala by som wam riť za to že hanobite naše hnutie...kokoti...newiete čo uznawate aspoň si pozisťujte najprw o čom to je idioti...Oi!
26.03.2009
Lucinqwa    Reagovať
Re: fuck nazi!
aspon njekto tu wje o čom howorííí..skinheadi niesu, neboli a nikdy nebudu rasisti !! tjež milujem ludí čo si myslia že skinhead= nacek a wedia o tom howno, ešte o tom idu pisat...ách
16.11.2008
zuzanka0021    Reagovať
Sme vobec ludia?
Vysvetlite mi je clovek normalny ked odcudzuje niekoho len pre farbu pleti a nepozna ho osobne???No podla mna vobec nie.Je to chore nenormalne a podla mna rasisti nemaju ani stvrtinu z mozgu co maju napriklad romovia alebo ty odcudzovani.Jedinych ktorich odcudzujem su rasisti!!!!!
05.07.2008
gegen nazis    Reagovať
antinazi
nackovia maju v hlavach nasrate su to chudaci nevedia o com je zivot smradi skurveny
23.05.2008
odalnaruna    Reagovať
skinheadsss
sak vy uvidite ked sa europa totalne zmeni na svetadiel ciernych, zltych, ciganov...ked biela rasa vyhynie, vy to stale nechapete a tak prosim nepiste sem nic lebo tomu nerozumiete..
06.02.2008
Zichy    Reagovať
Skinhead neni o raszime
Pre autora referatu: Najprv si prestuduj historiu skinheadov a potom napis takyto referat. Ty o tom vies asi velky kokot. Skinheadi nie su nackovia ani sharpici. original skinheadi su apoliticky a nezaoberaju sa picovinami ako je rozdelovanie na rasy to znamena keby si to aj tak nechapal ze niesu antirasisti ani rasisti.
17.01.2008
RENESSKA    Reagovať
Skinheads 4ever!!!!
chodte do p... vseci punkaci!!!!!!!!!
29.12.2007
1488heil    Reagovať
Anti fa HaHaHa
skinhedi su najlepsi ujebu negra a idu dalej vy kokoty a pankac? ten nikoho neujebe ten si akurat tak ujebe a je smrad jak v pici
25.12.2007
ddd    Reagovať
skinhead kontra holohlavy
Neznasam skinheadov bo su to hute hlavy ktore biju hocikoho kto im pride do cesty a nerozlisuju dobro a zlo lebo im to ich kuraci mozok neumoznuje. Keby mlatili len tich cigosov ktori si to fakt zasluzia nic by som nenamietal, ale najde sa aj medzi ciganmi asi 1 percento co su normalni ludia a tym by mali dat pokoj. Sam chodim holohlavy a uraza ma ked ma niekto povazuje za skinheda. Mat vystrihanu hlavu je moj styl
25.12.2007
dddd    Reagovať
Neznasam skinheadov bo su to hute hlavy ktore biju hocikoho kto im pride do cesty a nerozlisuju dobro a zlo lebo im to ich kuraci mozok neumoznuje. Keby mlatili len tich cigosov ktori si to fakt zasluzia nic by som nenamietal, ale najde sa aj medzi ciganmi asi 1 percento co su normalni ludia a tym by mali dat pokoj. Sam chodim holohlavy a uraza ma ked ma niekto povazuje za skinheda. Mat vystrihanu hlavu je moj styl
25.12.2007
dddd    Reagovať
25.12.2007
rider    Reagovať

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.