referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.12.2006
anonym    Reagovať
kill skinhead
Skinheadi sú proste veľký debili, lebo bijú ľudí len kôli inej farbe pleti
26.06.2006
nazishead    Reagovať
X ZOG X SMRT VAM
Punk nema co robyn na slovensku nepaci sa im demokracia nepacia sa im nic ja viem ze chcete nacizmus ale to pride bol som anarchista za komunizmu akurat tak hahaha anitfa hahahaha PUNK IS DEAT!!!!! GLORY Ian Stuard GLORY 18
26.06.2006
nazishead    Reagovať
X ZOG X SMRT VAM
Punk nema co robyn na slovensku nepaci sa im demokracia nepacia sa im nic ja viem ze chcete nacizmus ale to pride bol som anarchista za komunizmu akurat tak hahaha anitfa hahahaha PUNK IS DEAT!!!!! GLORY Ian Stuard GLORY 18
09.06.2006
Hauptmann    Reagovať
Na stráž
Za Boha za Národ... prave punkáči nám budu rozprávať kto tu robí bordel punk su nevinný spokojný .. bo oni sa donikoho nestaraju pritom v ich vlasnych radoch je tolko špiny.....
09.06.2006
Hauptmann    Reagovať
Na stráž
Za Boha za Národ... prave punkáči nám budu rozprávať kto tu robí bordel punk su nevinný spokojný .. bo oni sa donikoho nestaraju pritom v ich vlasnych radoch je tolko špiny.....
22.11.2005
gono    Reagovať
reôpléléí
tak toto je genialne
06.02.2005
zuzka    Reagovať
fuck off nazi
..ja osobne skinheadov nazi neznášam..mlátia nevinných ľudí ktorých ani nepoznajú a to len preto,že sú "inej farby"..nie je to primitívne?!určite áno!!skinheadi nazi,sú vymleté mozgy..a tak isto renesky..zbila ma len preto,že som punk..tento svet je ptimitívny..skinheadi pokapte!!!
22.03.2005
SR Narod    Reagovať
Re: fuck off nazi
take spiny ako vy nemaju v nasom krasnom Slovensku co robit...

späť späť   1  |  2  |   3   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.