Zaujímavosti o referátoch
Da Vinciho Kód
26.12.2006
daniela
Reagovať
debilov kod
deti, vas literarny rozhlad je naozaj mizerny.je to smutne ked je mladezi, ktora by mala citat diela s :duchom: podsuvana taka brakova kniha ako napr. da vinciho kod. nazvat tento :shit: dielom je rana do srdca literatury vobec. je to smutne a nie bombasticke, nadchynat sa nad knihou ktora nema absolutne ziadnu umelecku hodnotu...na tomto ma vyrastat buduca generacia...
01.04.2013
hahah
Reagovať
Re: debilov kod
pozrite sa na ňu aká je na*ratá :D vidno že brown "zaťal do živého" :D
22.05.2007
kuci
Reagovať
ee neprosim
wipe mylis sa v tom ze the da vinci code odmieta kazdy krestan!ja krestan som a nezatracujem to dielo.prawe naopak.som rad ze sa niekto odwazil powedat/napisat nieco ine ako tvrdi cirkew,aby ukazal ludom troxa iny pohlad na svet.aby aj oni pohli troxa hlavami a nenexali si do nix len tlacit hocijake halusky
a daniela...hmm.co su u teba diela s duxom??maco mliec, hajnikova zena?!!!
zijeme v 21.storoci a uz tho je blbe aby sme citali stale tho iste co aj moj dedko s babkou:/ludstvo napreduje a stale sa vracat k tomu co bolo pred 70timi rokmii...dakujem neprosim
a daniela...hmm.co su u teba diela s duxom??maco mliec, hajnikova zena?!!!
zijeme v 21.storoci a uz tho je blbe aby sme citali stale tho iste co aj moj dedko s babkou:/ludstvo napreduje a stale sa vracat k tomu co bolo pred 70timi rokmii...dakujem neprosim
02.01.2007
mat
Reagovať
nahodou to je peckove dielo, podlozene faktami, asi jedine svojho druhu, ktore vravi pravdu, ktoru odmieta snad kazdy krestan, .... keby si si precitala v dejinach umenia o da vincim tak by si to chapala uplne inac, ako to chapes teraz.... staci sa trochu zaujimat o umenie a zistis co je pravda a co je fikcia....
02.01.2007
wipe
Reagovať
nahodou to je peckove dielo, podlozene faktami, asi jedine svojho druhu, ktore vravi pravdu, ktoru odmieta snad kazdy krestan, .... keby si si precitala v dejinach umenia o da vincim tak by si to chapala uplne inac, ako to chapes teraz.... staci sa trochu zaujimat o umenie a zistis co je pravda a co je fikcia....
06.12.2006
michaelka
Reagovať
super
hej..citala som knihu aj videla film...je to dobra kniha, to nepopieram ale to este neznamena, ze aj obsah je pravdivy...je to len science fiction..tak neverte hned vsetkemu co precitate...ok?
18.10.2006
ajka
Reagovať
bombaaa
myslim ze je to fakticky super...tiez som tu knihu cuítala. a aj vsetky ostatne brownove knihy ale takto perfektne by som to nevedela teda opisat:))
15.10.2006
Zuzana
Reagovať
Skveleee
Myslim ze tento referat je skvely. Tiez som citala Da vinciho kod a je to fakt super knizka. Opisala si to vynikajuco a zaroven ma inspirovala k tvorbe mojej domacej ulohy, co je prednaska na hocijaku temu... teraz viem ako by to asi malo vyzerat :) dik
21.09.2006
LOTA
Reagovať
Suhlasim
Videla som film a po cely cas bolo na co pozerat. Stsle sa nieco dialo, co nas drzalov napati. Okrem toho ked sa zdalo z je vsetko jasne, nastal obrat, ktory by som necakala.Mne sa zdal ten film velmi dobry, bez ohladu na to co pisu zaryti fanatici. Nikomu neublizuje svojim obsahom lebo nechava priestor na uvahu kazdemu jednemu. Tak sa tesim ze ty to tiez tak citis.