Zaujímavosti o referátoch
Vplyv médií na spoločnosť
12.12.2007
Putin
Reagovať
ako komunistická propaganda
tento "referát" nie je nič iné len stupídny primitívny brachot nejakého pubertálne antiamerikanistu, ktorú pozná USA práve z tých hollywoodskych filmov...drž sa svojej témy, blbeček !
05.06.2009
ondrej
Reagovať
super
vsetko to co ste tam napisali ja skutocne pravda a uplne s vami suhlasim je to dobra praca
10.01.2009
lopatka
Reagovať
dobra praca
Paci sa mi co si resp. ste napisali, s velkou castou toho suhlasim, myslim ze dohadovat sa tu kto alebo co,ci ktora krajina moze za to ze su dnesni ludia a media pokazene , nema zmysel. Ale myslim si ze hlavnu ulohu zohrava aj to aky postoj mame voci tym deformovanym informaciam a prioritam. U mna vela zohrava aj vychova, lebo sama by som sa nikdy nenaucila spracovat tie informacie, a videla a citala som kopu sprostosti, no nicim z toho sa neriadim a neuznavam to. Je len nasou vlastnou chybou co uznavane, comu sa venujeme, ako sa spravame, co prijmame a co nie. A urcite by sme z toho nemali vinit nijaku krajinu ci inych ludi,predovsetkym seba . A ludia, ci mladistvi,ktori si beru priklad z blbych filmov a vrazdia patria do zariaeni pre nich urcenych, a moze za to predovsetkYm rodic,ze dovolil aby sa k nemu take veci dostali, a to ze je to vsetko poskytovane v mediach to je uz druhorade.
26.04.2007
ANGIE
Reagovať
Reagovať
Výborne vystihnuté najmä tie americké stupidné filmy, ktoré nemajú žiadnu realitu.Amerika Amerika všetci si z nej robia príklad ved oni tiež všetko čo tam majú nevytvorili sami a le s pomocou Európanov.Dá sa vôbec hovoriť o Američanoch všetko to sú prisťahovalci s prakticky žiadnou kultúrou.
11.01.2007
Robik
Reagovať
Moderna doba zla
Vopred sa ospravedlnujem za gramatiku, bude tam neskutocne mnozstvo chyb.
Bravo!!! Vsetko co mne beha mislou si tu napisal. O tom ake maju reality show dopad na ludi, ze su celebrity uznavane ako hrdinovia a pritom nemaju ziadne hrdinske zasluhy. Niekto je na vetvy s toho ze ty tupci s vyvolenich dali peniaze na charitu atd. Jasne, je to dobre, ale! Ved oni dali peniaze ktore este ani nemali, len potencialne. A to by dokazal kazdy, ale dokazal by niekto s nich ist na najvisie poschodie horiaceho panelaku a zachranit tam dieta?! Sotva. toto je praca poziarnikou, ti su skutocne hviezdy, hrdinovia. Alebo policajti. Dokazal by sa ten "hrdina" s vily Rocky postavit proti mafianom, nebodaj teroristom? Ano ma svaly vybudovane na stroidoch, vlasy nafarbene na fialovo, ale v boji proti zlocinu by zlihal ako babka pri vistupe na Mont everest.
Ludia vo vile maju vecsinou zamestnania ktore su primitivne a maju zly dopad. Vetcina s nich su stripterky/striptery-bivale prostitutky/prostituti atd. Ak aj maju normalne zamestnanie, tak v osobnom zivote su to ludia s akimy by som sa nedokazal ani len kamaratit. Tie ich vztahy na jednu noc ako si napisal atd. ma nielen nezaujima, naopak to vo mne vyvolava hnev a ostatny sa ma pitaju "Tak co sa na nich nevikasles" AKO sa mam vikaslat ked je to tu, kde zijem aj ja?! Nedeje sa to na inej planete, na inom state ale tu! Aj v meste kde zijem tak ako si to mam nevsimat? Problemom su nielen tito ludia, ale aj to ze ich media vyobrazuju ako dobrich. Ak mozu napisat v novinach o tom ako sa Linda a Tony pohadali, tak preco nenapisu ako sme sa minuli piatok s kamosom bili?! A nechapem tich co to citali. Ja som to cital len pre to aby som videl AKE hluposti to su, aby som sa viac presvecil kam tato doba smeruje. to je tak vsetko, aj ked neovladam pravopis (a ani ine skolske predmeti :-]) tomuto naozaj rozumiem...
Bravo!!! Vsetko co mne beha mislou si tu napisal. O tom ake maju reality show dopad na ludi, ze su celebrity uznavane ako hrdinovia a pritom nemaju ziadne hrdinske zasluhy. Niekto je na vetvy s toho ze ty tupci s vyvolenich dali peniaze na charitu atd. Jasne, je to dobre, ale! Ved oni dali peniaze ktore este ani nemali, len potencialne. A to by dokazal kazdy, ale dokazal by niekto s nich ist na najvisie poschodie horiaceho panelaku a zachranit tam dieta?! Sotva. toto je praca poziarnikou, ti su skutocne hviezdy, hrdinovia. Alebo policajti. Dokazal by sa ten "hrdina" s vily Rocky postavit proti mafianom, nebodaj teroristom? Ano ma svaly vybudovane na stroidoch, vlasy nafarbene na fialovo, ale v boji proti zlocinu by zlihal ako babka pri vistupe na Mont everest.
Ludia vo vile maju vecsinou zamestnania ktore su primitivne a maju zly dopad. Vetcina s nich su stripterky/striptery-bivale prostitutky/prostituti atd. Ak aj maju normalne zamestnanie, tak v osobnom zivote su to ludia s akimy by som sa nedokazal ani len kamaratit. Tie ich vztahy na jednu noc ako si napisal atd. ma nielen nezaujima, naopak to vo mne vyvolava hnev a ostatny sa ma pitaju "Tak co sa na nich nevikasles" AKO sa mam vikaslat ked je to tu, kde zijem aj ja?! Nedeje sa to na inej planete, na inom state ale tu! Aj v meste kde zijem tak ako si to mam nevsimat? Problemom su nielen tito ludia, ale aj to ze ich media vyobrazuju ako dobrich. Ak mozu napisat v novinach o tom ako sa Linda a Tony pohadali, tak preco nenapisu ako sme sa minuli piatok s kamosom bili?! A nechapem tich co to citali. Ja som to cital len pre to aby som videl AKE hluposti to su, aby som sa viac presvecil kam tato doba smeruje. to je tak vsetko, aj ked neovladam pravopis (a ani ine skolske predmeti :-]) tomuto naozaj rozumiem...
07.01.2007
imra
Reagovať
REALITA
Mylite sa!!!! Dovod tychto skutocnosti je niekde uplne inde!!!
PENIAZE Krajiny ako Slovensko upada do takychto TV a NET Svetov kvoli tomu ze ludia nemaju peniaze na ine aktivity!!! SPORT, KULTURA Bezna slovenska rodina dnes si nemoze dovolit ist ani na turu niekde do lesa a pozriet si nieco ine pretoze nemaju ani na ten autobus na to miesto dostavit sa tam!! Sport ? LUXUS: Mesacne splatky, Sportove potreby to vsetko obsahuje nemali balik penazi. Bezne slovenske rodini nemaju ani na SKYpass v horach na zimu na LIZOVANIE a travenie zivotnych nezabudnutelnych CHVIL! Vsetci maju doma TV a tam si mozu len pozerat nieco zaco neplatia tak vela!!!
PENIAZE Krajiny ako Slovensko upada do takychto TV a NET Svetov kvoli tomu ze ludia nemaju peniaze na ine aktivity!!! SPORT, KULTURA Bezna slovenska rodina dnes si nemoze dovolit ist ani na turu niekde do lesa a pozriet si nieco ine pretoze nemaju ani na ten autobus na to miesto dostavit sa tam!! Sport ? LUXUS: Mesacne splatky, Sportove potreby to vsetko obsahuje nemali balik penazi. Bezne slovenske rodini nemaju ani na SKYpass v horach na zimu na LIZOVANIE a travenie zivotnych nezabudnutelnych CHVIL! Vsetci maju doma TV a tam si mozu len pozerat nieco zaco neplatia tak vela!!!
07.01.2007
imra
Reagovať
REALITA
07.01.2007
imra
Reagovať
REALITA
04.01.2007
Linda
Reagovať
.....
Plne suhlasim. Zial, vplyv medii je nesmierne velky, ba priam ohrozujuci. Neustale prezentuju tych uzasnych, krasnych, bohatych ludi ako vzory dokonalosti. Krasa, uspech, peniaze su prostriedkami moci, ktorej cena je coraz vyssia... Nasilie a brutalita je na dennom poriadku a dieta ma pocit, ze je to uplne bezne a normalne. Televizia je v akomsi bludnom kruhu, informuje o nasilnych cinoch deti, kruti nad tym hlavou a vzapäti bezi film o nejakom stupidnom zabijakovi... A rodina?? Posadit deti pred pocitac s nadejou, ze mu nahradi lasku a starostlivost, ze mu ukaze vhodny a nasledovaniahodny priklad nie je tiez najlepsi napad...