Zaujímavosti o referátoch
Alkohol, cigarety, drogy
09.11.2010
domaca
Reagovať
uloha
super skoro som prepadla zo slohu a vtedy som uvidela tento referat!!! THX
18.04.2009
ilula
Reagovať
drogy
S drogami mám skúsenosť a vravím: ,,UŽ NIKDY!!!! myslím si, že toto je už vec, pri ktorej sa nedajú určiť hranice. Nedá sa z toho dostať bez pomoci niekoho iného! Doporúčam to neskúšať. Cigarety, alkohol pri tých možme hovoriť o hraniciach, ale pri drogách NIE!
07.01.2007
Palko b.
Reagovať
Nepijem moc len akurat
tak zaprve hik ako by ste hhovorili o mojjej dedine hik tu sa hra ina liga tu pred aj po zapase kopneš do seba volaco hik a hnet vyhravaš hik a ty Faber ulej zajednen boha ti inač sem z Kovaric jak Vladko a Filpko hik sme z 11-sky
08.01.2007
Filip Faber2
Reagovať
pijem ak sa da
pijem ako sa len da 50 poldecakov prekotim v krčme a potoom neviem kde bivam asi v tej 11 ale moc mi chyba alkohol!!!
08.01.2007
Filip Faber2
Reagovať
pijemak sa da
pijem ako sa len da 50 poldecakov prekotim v krčme a potoom neviem kde bivam asi v tej 11 ale moc mi chyba alkohol!!!
08.01.2007
Filip Faber2
Reagovať
pijemak sa da
08.01.2007
Filip Faber2
Reagovať
pijemak sa da
08.01.2007
Filip Faber2
Reagovať
pijem
15.03.2008
richard mattes
Reagovať
ponukam
byvam v seredina pazitnej ulici 1456/35 na buduci tyzden nebudemdoma a kto ma che vykradnut nech pride na tuto adresu.byvam na prizemi v pravo a kluce su pod kobercom.u mna najdete velmi zaujimve veci od elektroniky po sperky.pridte a neolutujete
22.12.2007
...
Reagovať
......
ked clovek vie ako na to, tak naozaj dokaze trava vyriesit problemy.... no vlastne nie trava, ale clovek nou ovplyvnovany.. :) a tato krasna vonava rastlinka, je zazrak, ktory mi ukazal zivotnu cestu...
09.05.2007
erik
Reagovať
vyriešia drogy naše problemi
ak niekto ma nieco k tej teme tak mi chned napiste dakujem
20.03.2007
amber
Reagovať
...!...
autora prispevku odhadujem na takych 12,mozno 13 rocikov:)inak prajem prijemny den!!!
01.02.2007
chyno
Reagovať
NADPIS
jaaaaaaaaaaaaaaj... dobre poznam hlavne to nosenie (strasne) uz som aj nosil (naposledy vcera!) aj bol noseny, pijaval som jak duha ale uz sa od alkoholu drzim radsej dalej. a o tej marianke ani nehovorim moji kamosi hulia jak debili ale co uz mne je to jedno... ALE SUHLASIM S TYMI "MANTINELMI" BO AJ JA SA CITIEVAM JAK DEBIL KED PRIDEM NA DALSI DEN DO SKOLY A UVEDOMIM SI AKE KKTINY SOM ROBIL
08.01.2007
Filip Faber
Reagovať
nezmenim sa
Pijem ako duha hulum fajčim ja sa nezmenim som alkoholik pojdem na liečenie a proti drogove ma stiha !!!!!!!!!!!!!nemate marišu??????:-)fakt nemate........
07.01.2007
Palko bobula
Reagovať
Nikdy trizvy
Za večer vypijem s oticom 10 litrov domaceho:) šak som poňom nie?Palko pamataš si ket sme ta nisli domou zo štefanskejJk?Posvojich to nebolo nepi:!
07.01.2007
Palko b.
Reagovať
Nepijem moc len akurat
tak zaprve hik ako by ste hhovorili o mojjej dedine hik tu sa hra ina liga tu pred aj po zapase kopneš do seba volaco hik a hnet vyhravaš hik a ty Faber ulej zajednen boha ti inač sem z Kovaric jak Vladko a Filpko hik sme z 11-sky
07.01.2007
spravca stranky
Reagovať
Zakaz
Podľa paragrafu 338/4 nema nikto pravo zasahovať do sukromia verejnych osob bez ich povolenia,uverejnit ich osbne udaje atd.
... podla ZNB budete poučeny o zakaze šírení poplašnych sprav dakujeme za pochopenie
... podla ZNB budete poučeny o zakaze šírení poplašnych sprav dakujeme za pochopenie
07.01.2007
Filip Faber
Reagovať
som alkoholik
vladko maš pravdu alkohol je potrebny ja si ulejm za jeden