Zaujímavosti o referátoch
Alkohol, cigarety, drogy
23.10.2006
Peter P
Reagovať
Hlupaci
viete ze hovorite o DROGACH, ze sa zoznamim s novymi kamaratmi, kaslem na takych kamaratov, ze dobry pocit? z coho? ved uz nic mi nezostane!!!!!!!!!! Ani kamarti, ani rodina, NIKTO, ked si myslite ze to tak nieje ste HLUPE svine, prepacte za vyraz, lae inak sa na takych ludi povedat neda.
22.10.2006
Webka
Reagovať
uplna prevda
alkohol ti pomoze zoznamit sa z novymi ludmi neskor z kamaratmi !no na druhy den je to dost na ko kot!!cigareta ja fajcim od 9 a teraz mam 16 a ani za boha prestat cigareta ta zbavi nervou ukludni ta !!a marihuana zapalila som si 3 krat v zivote a nafajcila som sa tak ze ma nahanal ruzovy panter od vtedy som si uz nezahulila!!!Webka
17.10.2006
romanecko
Reagovať
neviem
bohuzial neskusil som este no vlastne mozno nastastie neskusil som este ani jedno a mam 15 a neviem ci s tym mam zacat alebo ne poradte...
31.08.2006
petra
Reagovať
pekne
je to pekne...velmi ma to zaujalo a suhlasim s tebou...alkohol odburava lady medzi neznamimi, ale aj znamimi ludmi, uvolnuje atmosferu a aj chut je vyborna(Aj ked absint som este nepila). A cigarety? Ludia dajte si. aspon nebudete nervozny...ael verte mi.....budete nervozny ked si od nich zacnete odvykat:)