Zaujímavosti o referátoch
Grunge
24.12.2011
lili
Reagovať
grunge
trosku odveci napisany referat a bez citu... vobec to nie je tak ako sa pise... a Grunge nikdy nezomrie....stale ho mame v srdciach!!!
04.10.2009
sissa
Reagovať
grunge
milujem grunge,milujem a nirvana4-ewer....grunge je ta naj hudba aka moze byt
03.08.2007
Ďugi
Reagovať
GRUNGE
hej ľudia... toto je asi grunGe, toto je NIRVANA tak si to prečítajte, pretože som to napísal aj pre vás : http://sk.wikipedia.org/wiki/Grunge
23.07.2007
Punker
Reagovať
No stres
Jeremy,na čo sa rozčuľuješ?napíš skutočný referát o tom,čo je to GRUNGE,nech je tu teda poriadny a skutočný referát o Grunge.nirvana je fajnovučká muzika.
26.06.2007
jeremy
Reagovať
TUPCI NE GRUNGERI STE
do pici to co ma byt????????????????????na co sa takito kkkti fusuju do niecoho comu nexapu pearl jam stal pri zrode grungu????to co je za picovinu???shanoon hoon a blind melon su grungeri???(z new orleans)za prve by som bol zvedavy ci vobec nekto vie z akeho albumu cerpali seci ti heaors zo seattlu co tu o nix pisete ako vzniklo to vase oblubene GRUNGE...a podobne...pustite si neila younga Zuma take cortes the killer a podbne a zistite odkial su Pearl jam pearl jamom neil ovplylvnil vsetkyx od cobaina cez staleyho az po veddera a spatna neila ovplyvnila seattleska scena a skoda spominat kaply typu nickelback(kotri povedali ze nezasaju ked ix spojuju s grungeom ze su cisto rockova kapela)alebo creed to su uplne picoviny a secia tu rozpravete ako keby ste s cobainom sedavali na kave av92uhom...trapas sutudjteeee ked xete pisat piste to co viete a ne taketo bullshity to cloveka len naserie a dojebe mu to den pri akyxkolvek otazka piste rad pokecam!!!!!!!!
18.06.2007
nobody
Reagovať
re: grunge
ked uz sa tu hovori o grunge spomenul by som oaj kapelku Melvins od ktorej si Nirvana brala vela a ked boli krpci tak k nim chodili do garaze ocumovat, boli su zo sietlu a hraju do dnes su to uz stari fotri ale hraju doteraz...
odporucam vypocut a spravit vlastny nazor... ten moj je ze nirvana vniesla do toho povodneho melvinovskeho stilu trosku popu...a boli tam kde boli
odporucam vypocut a spravit vlastny nazor... ten moj je ze nirvana vniesla do toho povodneho melvinovskeho stilu trosku popu...a boli tam kde boli
22.03.2007
Dead angel
Reagovať
NIRVANA NEVER DIE!
.....It s the better to be hated for what you are,than to be loved for what you re not and it s better to burn out than fade away.For memory of Kurt Donald Cobain(20.2.1967-5.4.1994) ...na pamiatku Kurta Donalda Cobaina,Andrew Wooda,Shannon Hoon,Layne Staleya.. ludi ktori mohli este wela dokazat a boli uwela lepsi ako nic neznamenajuce popowe "hwiezdicky"...Rest in peace...:(
16.03.2007
petosln
Reagovať
hrajte a spievajte ludkovia
no fajny je ten grandž. one tí Scream. trees zacali uz v osemdesiatych a ked ich znova pocuvam zneju naozaj veselo. jo v tragedii sa stretava nasa malost a osudovaost, lenze aj ta radost tak len si zahrajme a zaspievajme jak to len pojde. treba nove kapelky. nirvana je super na hranie a ked sa to tak zobere, tri nastroje a je to supa:)
16.02.2007
pedro
Reagovať
no ta hudba nirvany bola dost deprimujuca
ajs tym pribehom okolo toho vsetkeho, ja som na tom tiez za mladi frcal a teraz sa k tomu pomaly vraciam...berte si z toho hlavne tu energiu a vela nad tym nerozmyslajte, pretoze ta hudba sa musi robit s radostou, a ked nie tak aj skonci...o tom to je.. eddieho a party okolo neho to stale bavi, akurat minuel som bol na ich koncerte a bol vynikajuci. ak si pozriete aj asi jediny grungeovy film singles, tak pridete na to ze je to vsetko o tom prebojovat sa zasranymi problemami v zivote a zachovat si taku tu detsku naivnu radost z malych veci , ktore vas stretaju dennodenne...ale najma z hudby...
16.02.2007
pedro
Reagovať
no ta hudba nirvany bola dost deprimujuca
ajs tym pribehom okolo toho vsetkeho, ja som na tom tiez za mladi frcal a teraz sa k tomu pomaly vraciam...berte si z toho hlavne tu energiu a vela nad tym nerozmyslajte, pretoze ta hudba sa musi robit s radostou, a ked nie tak aj skonci...o tom to je.. eddieho a party okolo neho to stale bavi, akurat minuel som bol na ich koncerte a bol vynikajuci. ak si pozriete aj asi jediny grungeovy film singles, tak pridete na to ze je to vsetko o tom prebojovat sa zasranymi problemami v zivote a zachovat si taku tu detsku naivnu radost z malych veci , ktore vas stretaju dennodenne...ale najma z hudby...
23.01.2007
majci
Reagovať
Re: Matej from MT
fakt, ma tie tvoje slova dojali amyslim, ze mas pravdu.......ani pre mna kolektiv vela neznamena....teda mozno keby nejaky bol....mala som par krat samovrzedne sklony...dostala som sa z toho a som rada ze zijem , aj ked niekedy............drzim ti prsty:)
02.01.2007
Kurtd
Reagovať
Matej from MT
Čo sa týka Layna a Kurta, boli to nešťastný ľudia. Vyplýva to aj zo samotnej tvorby. Ja tiež žijem grunge, roytrhané rifle, neforemný účes, staré košele a maminá gitara. Pár krát som uvažoval nad samovraždou, ale grunge nie je o tom. Stačí sa pozrieť na Eddieho Veddera. Tiež mal Cobainovský syndróm a dostal sa z toho. To že hrám ma drží nad vodou. Nemám veľa kamošov a kolektív je pre mňa cudzie slovo. Cítim hnus voči sebe samému, ale grunge je jediný zmysel nezmyselnej existencie. Nechám vám číslo, ak bz ste mali pripomienky... Čaute! 0904082177
06.12.2006
matko....
Reagovať
moj nazor..
co sa tyka kurta tak nemal ine vychodisko...a podla mna je smrt oslobodenie...lenze si ho nemozme vychutnat lebo sme mrtvi....a s grungom som zacinal....najkrajsia vec na svete...
18.10.2006
slawka
Reagovať
super
GRUNGE 4 EWER--------welmi dobri referat!!! a to s tou smrtou je prawda....no ale co tu mi obycajni ludia s tim nis neurobime..........bohuzal