Zaujímavosti o referátoch
Honoré de Balzac: Otec Goriot
27.03.2008
biba
Reagovať
nic moc
podla mna je to dost nejasny obsah pre niekoho,kto k tej nihe ani nepricuchol,autorka by mala dat vacsi doraz na skratenie zbytocneho textu a na zoznamenie sa s menami...nevyznam sa v tom...
07.01.2008
marion
Reagovať
waw dost zaujimave
myslim si ze toto bolo genialne podane lebo mne sa to citat neda ...nejako ma tie prve strany nefascinuju....dakujem autor ma zachranil....:)
08.12.2007
Sonička.
Reagovať
Velmi dobre
Toto bol skutočne veľmi dobrý obsah.Pred týždňom som tú knihu dočítala.Myslim si ze je to velmi dobra kniha,mne osobne sa pacila,i ked poriadny dej zacina az okolo 40-50 strany:)Je to velmi smutne ako sa zachovali jeho dcery...Celkovo toto dielo hodnotim ako jedno z najlepsich co som doteraz citala.
08.12.2007
Sonička.
Reagovať
Velmi dobre
Toto bol skutočne veľmi dobrý obsah.Pred týždňom som tú knihu dočítala.Myslim si ze je to velmi dobra kniha,mne osobne sa pacila,i ked poriadny dej zacina az okolo 40-50 strany:)Je to velmi smutne ako sa zachovali jeho dcery...Celkovo toto dielo hodnotim ako jedno z najlepsich co som doteraz citala.
08.12.2007
Sonička.
Reagovať
Velmi dobre
08.12.2007
Sonička.
Reagovať
Velmi dobre
07.11.2007
Andariel
Reagovať
dobra vecicka
v druhaku sa mi to citat necelo a tak sa mi to teraz hodi :)
04.11.2007
maryon
Reagovať
Celkom to ujde
aj tak si myslim, ze taketo povinne citanie na 300 stran a tak... je nam prd platne......aj tak raz setci umrieme sprosti
22.10.2006
Saskyie
Reagovať
hmm...
myslim, že autor tohto referátu vystihol takmer všetko, čo bolo v diele podstatné... odporúčam aj pre ostatných...
22.10.2006
Saskyie
Reagovať
hmm...
myslim, že autor tohto referátu vystihol takmer všetko, čo bolo v diele podstatné... odporúčam aj pre ostatných...