referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Juraj Jánošík, zločinec alebo ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
30.01.2021
Igor    Reagovať
Povedal by som
Povedal by som, že vynikajúca úroveň hodnotenia.
Gloriolu hrdinu mu pridali iba novovzdelanci v prvej polovici a romantici 19. storočia, idealisti na slovo vzatí, blúznivci s hustými bradami a rozviatymi vlasmi s obrovskýmí sympatiami v mojom srdci pre nich.
Dalekáť cesta má, marné volání...
09.05.2012
Nina    Reagovať
Absurdita
Každý má na to svoj názor. Podľa mňa nebol Jánošík národným hrdinom. Bol obyčajným človekom, ba čo horšie - bol zlodejom. Keď niekto mal, tak mal a keď nemal, tak nemal. Jánošík sa nemal čo starať do vecí, do ktorých ho nič. Ako by sa páčilo vám, keby ste boli okradnutý? Asi príliš nie. Keby ste také niečo zažili, možno by ste mali iný názor.
20.08.2010
destofka    Reagovať
Juraj Jánošík - národný hrdiny
referat slaby ako caj plny mylnych zaverov. na referat je velmi malo cerpat len z jedneho autora.
Autor si polozil v nazaciatku tezy na ktore sotva odpovedal. Imho nechapem preco sa snazi v clanku zavadzat resp. klamat a znizovat vyznam narodneho hrdinu.
Treba i uvedomit ze takychto trtkov ako autor je spusta a nikto o nich po ich smrti nebude ani len vediet ze zili, zatial co kult/legenda Janosika prezila ich uz prezila spustu a bude zit dalej.

Niekomu kto ma fakt zaujem o kvalitny a hlavne objektivny text odporucam :
historickarevue.com/?id=archiv_20
01.02.2010
Jánošík    Reagovať
neserte ma
ty si fakt jebnuty ano ty čo si to pisal prepadaval chudobnych lebo bohatych sa bal to aky primitivny človek toto može napisat
24.12.2009
Hubert Greguš.    Reagovať
Jánošík?
Tuposť a primitívnosť tohoto príspevku je zarážajúca.Na každú skutočnosť je niekoľko pohľadov.Aj sliepky na dvore majú svoju vlastnú pravdu!O Hitlerovi,o Hortym,o Musolinim všetci vedia,že to boli zločinci!Napriek tomu majú množstvo obdivovateľov! Z príspevku srší len nenávisť k vlastnému národu a jeho histórii.Pôvod a vlasť sa nedá vymeniť.Každý si ju vezme do hrobu či ju miluje,alebo nenávidí.
27.11.2008
radushqa    Reagovať
Hip hop 4eveeer
aj taq je hi hop lepsiii jako janosik
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.