referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Každý človek je tvorcom svojho ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.11.2008
xxx    Reagovať
priemerné
ako celková práca je oničom ale niektoré myšlienky máš pekné. Priemerné...
21.08.2007
Viktor    Reagovať
ja som, ja existujem
kto je ja ? preco o sebe viem ? odpoved je velmi jednoducha. lebo medved.
21.08.2007
Viktor    Reagovať
neporiadok v poriadku ?
uvaha ze sme strojcami nasledujucich udalosti, by znamenala, ze matematika sa pletie a chaos (nepredvidatelny vysledok) existuje. Co to znamena ? V matematike je 1 + 1 = 2, vysledok je vzdy jasny, vzorec ktory by nemal vzdy rovnaky vysledok neexistuje. svet je tak zlozity vzorec kolko premennych obsahuje a ako sa vzajomne ovplivnuju (to su znamienka a zatvorky). Su ale v kazdom momente dane a ich nasledujuci krok je vzdy jasny z poslednej znamej vychodzej pozicie, tak sa vesmir pri spatnom vypocte do stane do jedneho bodu k velkemu tresku po 0 alebo 1 ? Tam sme sa nedostali, nevieme to vyratat lebo univerzalny vzorec na vsetko zatial nemame, len casti, ako je napr. E=mc2. Molekula vody narazi na inu a preste tak vieme pocitat postupnost dalsieho, cim viac pozname vychodzich bodov (premennych) tym presnejsi je vypocet buducnosti na dlhsiu dobu (predpoved pocasia pouziva supervykonne pocitace a dokaze to len na tyzden vopred s "strelim" 80 % pravdepodobnostou). Ak je teda vsetko vopred dane, aka je nasa skutocna vola ? osud ? Je mysel onen nezratatelny element ktory nesie do toho co sa deje ... chaos ? Je nas mozog mysticka struktura zasahujuca do inej dimenzie ? Je to to vedomie ? Najskor nie, a mozno trochu ano len tym ze sami o sebe vieme.
30.05.2007
Amper    Reagovať
Nic moc...
Je to dost priemerne, ja bezne pisem taketo prace na slovencine...
15.04.2007
kathrin    Reagovať
v celku okis
noooo....ja neviem...nece sa mi to citat do konca ale zaciatok je velmi zaujimavy a v globale to moze byt suppa....no ale som lenivy clovek,takze sa to ja osobne nikdy nedozviem....jaky je ten osud...:D
24.03.2007
Pattysia    Reagovať
Výborné
Je to ozaj výborné, úprimne podotknúc. Prikláňam sa k názoru Ejky. //Pekne odvedená práca.
14.02.2007
Ipkis    Reagovať
dobre!!
dost dobre! pomohlo mi to do skoly..aspon som nemusel vymyslat! :-))
11.01.2007
ejka    Reagovať
veľmi dobré!!!
Myslím si že je to veľmi dobrá úvaha! Ten kto hovorí opak, nevie o čom úvaha je!
18.10.2006
cicusa    Reagovať
noo trapne
tato baba nevie co hovori raz tvrdi,ze neveri na nahody potom ze ano,je fakt na nervy.........
25.10.2006
Viliboy    Reagovať
Re: noo trapne
Strc sa Cirusa, je to sranda
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.