Zaujímavosti o referátoch
Každý človek je tvorcom svojho ...
23.11.2008
xxx
Reagovať
priemerné
ako celková práca je oničom ale niektoré myšlienky máš pekné. Priemerné...
21.08.2007
Viktor
Reagovať
ja som, ja existujem
kto je ja ? preco o sebe viem ? odpoved je velmi jednoducha. lebo medved.
21.08.2007
Viktor
Reagovať
neporiadok v poriadku ?
uvaha ze sme strojcami nasledujucich udalosti, by znamenala, ze matematika sa pletie a chaos (nepredvidatelny vysledok) existuje. Co to znamena ? V matematike je 1 + 1 = 2, vysledok je vzdy jasny, vzorec ktory by nemal vzdy rovnaky vysledok neexistuje. svet je tak zlozity vzorec kolko premennych obsahuje a ako sa vzajomne ovplivnuju (to su znamienka a zatvorky). Su ale v kazdom momente dane a ich nasledujuci krok je vzdy jasny z poslednej znamej vychodzej pozicie, tak sa vesmir pri spatnom vypocte do stane do jedneho bodu k velkemu tresku po 0 alebo 1 ? Tam sme sa nedostali, nevieme to vyratat lebo univerzalny vzorec na vsetko zatial nemame, len casti, ako je napr. E=mc2. Molekula vody narazi na inu a preste tak vieme pocitat postupnost dalsieho, cim viac pozname vychodzich bodov (premennych) tym presnejsi je vypocet buducnosti na dlhsiu dobu (predpoved pocasia pouziva supervykonne pocitace a dokaze to len na tyzden vopred s "strelim" 80 % pravdepodobnostou). Ak je teda vsetko vopred dane, aka je nasa skutocna vola ? osud ? Je mysel onen nezratatelny element ktory nesie do toho co sa deje ... chaos ? Je nas mozog mysticka struktura zasahujuca do inej dimenzie ? Je to to vedomie ? Najskor nie, a mozno trochu ano len tym ze sami o sebe vieme.
30.05.2007
Amper
Reagovať
Nic moc...
Je to dost priemerne, ja bezne pisem taketo prace na slovencine...
15.04.2007
kathrin
Reagovať
v celku okis
noooo....ja neviem...nece sa mi to citat do konca ale zaciatok je velmi zaujimavy a v globale to moze byt suppa....no ale som lenivy clovek,takze sa to ja osobne nikdy nedozviem....jaky je ten osud...:D
24.03.2007
Pattysia
Reagovať
Výborné
Je to ozaj výborné, úprimne podotknúc. Prikláňam sa k názoru Ejky. //Pekne odvedená práca.
14.02.2007
Ipkis
Reagovať
dobre!!
dost dobre! pomohlo mi to do skoly..aspon som nemusel vymyslat! :-))
11.01.2007
ejka
Reagovať
veľmi dobré!!!
Myslím si že je to veľmi dobrá úvaha! Ten kto hovorí opak, nevie o čom úvaha je!
18.10.2006
cicusa
Reagovať
noo trapne
tato baba nevie co hovori raz tvrdi,ze neveri na nahody potom ze ano,je fakt na nervy.........