Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra osoby
01.12.2011
romike :D
Reagovať
Re: aký ste vy všetci šikovní,
mno napriklad ja to akurat pisem :/ ale sa mi vobec neste :( a je to ozaj zlozite
28.11.2011
tiež jedna múdra
Reagovať
aký ste vy všetci šikovní,
čo keby tu aspoň jeden s tých velice šikovných a múdrych kritikov napísal aj niečo konštruktívne. Nie každý je dobrý na sloh a niektoré témy sa naozaj píšu dosť ťažko. Napríklad: karikatúra seba samého. Kto ty to dal ???
24.11.2010
ja a len ja
Reagovať
co toje?
však to neni karikatura...mozno len tak opis ale fakt nic moc
23.11.2010
simba
Reagovať
karikatura ??
co toto robii akoo v karikaturach ??? podla mna je to charakteristika..... ale ako charakteristika celkom dobra :D
17.11.2010
Bez Mena
Reagovať
??????
Noo tak to som sa pobavil teda :D:D KArikatura?? len ak vo sne :D ale pokus sa cení ... snaha bola :)
04.12.2008
MimQa
Reagovať
omg.. !!
Ste trááápnješííí ako tá..karikatúúra.. teda áno,akor opis !!!Co sa tu do toho yebetéé..!!!
02.12.2008
dedede
Reagovať
toto a karikatura??
toto je opis a nie karikatura a ani to nieje putave ..urcite by som to sem nepisala!
01.12.2008
lula
Reagovať
.....
ako ludia sa opamatajte co jej to tu hadzete na hlavu??...by som rada videla ako by ste to napisali aspon sa pokusila.. :DD...mne sa to lubi...viem ze to neni karikatura ale je to dobre ako opis :DD
26.11.2008
Liviii
Reagovať
Ooou nooou
To akoseeee co ma byt ???? Mam do skoly robit karikaturu a chcem si najst inspiraciu a ...dig ... ona tu trepne opis..... ma j*bne ...
06.01.2008
Teruska
Reagovať
karikatuurta
ach jaj karikatura to je hroza ved teraz musiim napisat karikaturu a som nenapisala ani jedno slovo ved ja karikaturu vobec nenapiiiiiisem to je velka hovadina naco je skola
11.12.2007
Bitto
Reagovať
To a karikatúra?
To ja asi začnem karikatúru hladať v opisoch
keď medzi karikatúrami je opis
keď medzi karikatúrami je opis