Zaujímavosti o referátoch
Rómovia
23.01.2010
zlata
Reagovať
Re:majorita
ako to tu čítam,každý ma iný pohľad na vec,ja som tiež romka a verte mi že sa mi vôbec nepáči ako nas spoločnoť opisuje. na niektoré komenáre nemám slov. takýmto ľudom by sa malo zakázať písať,na všetky stránky čo sa týka romov,to sú samé hrubé urážky.
29.04.2009
domka-romka
Reagovať
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
toto je hnuus :D:Dneda sa to citat -.....ja som domka-roomka :Da som naaaj :Da aj Betka je naaaj :D:D:bleeee ...fuuj ...kroch kroch :D:D:Dkvak ....blueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D:D:D:Da este jeden oznam ak toto teraz citate ste skaredyyy mimochodom !!:D:D:D:D:D:hahahaha
20.10.2009
ATKA
Reagovať
Re:MNAM
VY GADZOVIA NESAHATE ROMOM ANI PO PATY,SME RADI ZE NAM ROBITE KONOCH V ANGLICKU.ZAVIDITE ZE SI ZIJEME LEPSIE AKO VY FUUUJ OSTATKY
25.08.2009
tvoj tato
Reagovať
nazor
povecte mi aky je rozdiel medzi romom a neromom..?naco sa biely teda opaluju ??scu byt cierny??preco ma clovek zauzivane ze cierna farba ma horsie vlastnosti ako ina farba??
29.04.2009
adka
Reagovať
cigani fuuuj
ani čítať to nemusím... lebo keď počujem cigán tak mi treba grcať.... ..... bleeeeee ja by som sa zabila byť ciganom... fuuuuuj
23.05.2009
aaa
Reagovať
Re: cigani fuuuj
ved to je ten proble: malo citas, malo vies. pozri sa do zrkadla a potom grcaj zo svojej ubohej samolubosti