Zaujímavosti o referátoch
Moja karikatúra
15.11.2009
dmnce
Reagovať
xdxdxdxd
velmi sa mi to paci :) ,v skole budem mat dufam na to dobru znamku :)
10.11.2009
hehe
Reagovať
OPISANE
jak tak tu citam ostatne karikatury su opisane : UZ KED TO SEM XCEM NAPISAT TAK HADAM TAM DAM NIECO CU TU ESTE NIEJE !!!
04.12.2008
Lia
Reagovať
traperii
vy vsetci co tu pisete komentare ste vydlaci traperiii...je totake podstatne ci je nieco spisovne ci nie????boshe nebirujem takch ludi oo chcu vsetko presne do pi..aj s nimi!!!resp.. S VAMI! :)
04.12.2008
Lia
Reagovať
traperii
vy vsetci co tu pisete komentare ste vydlaci traperiii...je totake podstatne ci je nieco spisovne ci nie????boshe nebirujem takch ludi oo chcu vsetko presne do pi..aj s nimi!!!resp.. S VAMI! :)
13.05.2008
nika
Reagovať
trápne
je to trápne, na karikatúru sa to ani zd´aleka nepodobá, a mimichodom, slovo blbosť je nespisovné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.05.2008
nika
Reagovať
trápne
je to trápne, na karikatúru sa to ani zd´aleka nepodobá, a mimichodom, slovo blbosť je nespisovné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.03.2008
selso
Reagovať
je t na srackuu
je to na hovnooooo....ale totalne na hovno...........a co tam este chcu ked najmenej 5 znakov
26.03.2008
selso
Reagovať
je t na srackuu
je to na hovnooooo....ale totalne na hovno...........a co tam este chcu ked najmenej 5 znakov
13.11.2007
denisa
Reagovať
to je cool!!!
mno snad mi to v skole pomoze..................ale ako je to fakt super.......klobuk dole:):)