referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.11.2007
fhh    Reagovať
xcvbn
grafitovanie je umenie
10.03.2010
kulokar    Reagovať
Re: xcvbn
pojeb si kmotru ty buzerant jebnuty žaludej spatny jako kokotisko do o na porisko..hahaha
29.01.2008
.Font..    Reagovať
_toy_
autor by sa mohol naucit aspon ako sa vravi a hlavne pise v graffiti slangu;)
10.03.2010
kulokar    Reagovať
Re: _toy_
ty kokot pojebaty
26.03.2008
autor    Reagovať
Re: _toy_
zda sa mi ze si nepochopil celu podstatu tej uvahy..nejde o to či smom sa správne vyjadroval ale aby som ludom pomohol vidiet tie kresby aj trochu inak ako ich videli doteraz
13.12.2006
**PEZA**    Reagovať
graffity
MAM vlastne skusenosti s graffitami.je to celkom v pohode clanok.som sa cel opitat toho tipka co to pisal se ci je ties writer.tod vse... RONE,WENKY,PEZA,JOKE,COLA alias BANG crew
10.03.2010
kulokar    Reagovať
Re: graffity
bang crew is the kokotkovci rapavy chas minč osratu palačinku na tvoje pičiznu ty chmar PEZA a vy vsetci ste amateri gatoši a lacny vajičkovci..hahahahahahaahhhhh
26.03.2008
autor    Reagovať
Re: graffity
sorry ze som sa neozval skor...no ja graffiti nerobim, preto som o nich pisal, pacia sa mi a uznavam ludi ktory ich robia lebo ja nieco take vytvorit nedokazem...pisal som o tom lebo moj nazor je nestranny
19.12.2008
valo    Reagovať
som vraiter
som sam vraiter a je to super
10.03.2010
kulokar    Reagovať
Re: som vraiter
ty zhovadena čapata papulu ociraškovana jak arabsky chleba.ty gadžo sedliacky...pičacina ti na usti ty rintintin
06.04.2008
joker    Reagovať
joker
ja mam veli malo rokov,ale vsetci mi vravia ze mam talent robim graffiti ale este len podpisi,s sprejom,fixou..
strasne sa mi paci bang crew,a to hlavne weni.
cel by som sa s nimi stretnut..
10.03.2010
kulokar    Reagovať
Re: joker
ty chuju dzaraty kar ti na usti ty geco...kopackar s terasi si ty hej?ty chindžak jebly
30.01.2010
Miro    Reagovať
RTB CREW
som proste najlepsi
10.03.2010
kulokar    Reagovať
Re: RTB CREW
chaphele kokotiarska hlava čapateia.tfuj ty smrod plesnivy...poeb rtb ty toy
25.07.2009
co je vole    Reagovať
5 farieb
preco by mal mat pekny graffit 5 a viac farieb,stacia kludne 2 az 3 farby(napr biela(vnutro),cierna,a napr oranzova na obtah)
25.07.2009
storeone    Reagovať
cena.
inak nie vzdy musis sprej len kupit da sa aj inak...:))
27.06.2009
:))    Reagovať
Hahah
Drzte pice toyovia
20.04.2009
dael    Reagovať
sprejer
ja kreslim graffity a je to super
04.04.2009
riso    Reagovať
moje GRAffITi
ja to robim bavi ma to je to heluz mislia si ze toje vandlstvo podla mna je kader kto to vje to malovat ja osobne s kamosmi mame znacku sprejov MONTANA
26.12.2008
Andy9776    Reagovať
GrAffIty
Kto maluje graffiti na vlakocha na stenach je podla mna umelec aj ked si daktory myslia ze je to vandalizmus pre mna to je sstale umenie a aj bude ked sama o sebe tak ja som wrajterka a nie raz ma chitili za sprejovanie.....
09.12.2008
SoL    Reagovať
celkom pekne az na par veci.....
V niektorych veciach mas pravdu......ale skusil si urobit uz nejaky graffit? Neratam nejake cmaranice na steny typu -/nejake meno/ je buzerant, alebo tak, ale normalny graffit. Je to tak trochu aj adrenalin. Nie je pravda ze graffity su vysadou hip-hopu. Ja poznam dost ludi ktori robia graffity a nepocuvaju hip-hop ani z daleka (od popu az po metal).....
21.11.2008
fetho7    Reagovať
graffity
tak podla mna su graffity čiste umenie ked to niekto s takow fantaziou a richlostow a presnostow tak ja nemožem ale w buducnosti chcem bit umelec w graffitoch ako napriklad pikaso a ty ale toto je ini štil taky werejnejši podla niektorych je to wandalizmus ale podla mna je to to prawe umenie ktore budu za takych 50 rokow propagowať určite aj taky pomladši čiže od 12 a tak neskor to budu wediet aj naši stai otcowia a budu nas to učit a to si pište ake w tej dobe budu skwele _GRAFFITY___. graffity su moj žiwot !!!!!!!!!!!!!!!!!
08.07.2008
crm    Reagovať
Re: Otáska
hehe to si este nevidel macovu izbu >D
27.06.2008
Snoop    Reagovať
graffity
tento clanok o graffitoch ma fakt dostal,...je to len cista pravda,starsi ledia si myslia ze to je len vandalizmus,ale je to umenie,...asi tolko
27.06.2008
Snoop    Reagovať
graffity
tento clanok o graffitoch ma fakt dostal,...je to len cista pravda,starsi ledia si myslia ze to je len vandalizmus,ale je to umenie,...asi tolko
27.06.2008
Snoop    Reagovať
graffity
19.06.2008
LISTZ phs crew    Reagovať
vite co??
takze chalani po prve ja mam v pč ci je graffit na scene ci na vlaku je to jedno je tam vidiet stale to co ten writer preto spravil a kolôko musle zakesuvat grafity je zaluba umenie a vsetko ale je to hlavne DROGA graffiti je DROGA raz zacnes a nemozes prestat a je ti aj jedno ze policia vi ze kto si nezaujma ta to lebo si na vône spreju a ostatnych pocitoch zavisly ked kreslis graffit tak si vzruseny zaroven sa bojis a mas taky adrenaliin ze to ani nepochopis pokial to nezazijes na vlastnej kozi to je asi tak secko co cem k tejto teme
25.03.2008
CRAZY.REST    Reagovať
co ma sere
sere ma, ze setci (cest vynimkam) si myslia, ze writeri su len chlapi... Writerky su aj BABY, nastastie ten kto to pisal, neni sprosty a spomenul to... Inak ma do obycajne akoze vie poriadne nasrat ked je rec o graffiti... Setci len tvrdia, ze chalani by to uz nemali robit a tak...
no ja teda chalan rozhodne nejsom.. :-)

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.