Zaujímavosti o referátoch
Graffity
25.03.2008
CRAZY.REST
Reagovať
.....
sere ma, ze setci (cest vynimkam) si myslia, ze writeri su len chlapi... Writerky su aj BABY, nastastie ten kto to pisal, neni sprosty a spomenul to... Inak ma do obycajne akoze vie poriadne nasrat ked je rec o graffiti... Setci len tvrdia, ze chalani by to uz nemali robit a tak...
no ja teda chalan rozhodne nejsom.. :-)
no ja teda chalan rozhodne nejsom.. :-)
14.01.2008
Brut*RTS
Reagovať
Brut* The Rats Crew
Podla mna su grafity najme nato aby sa doticný mohol propagovat...ale neroby to preto aby sa predviedol pred ludmi ale pred ozajstními bomberim a sprejermi a ziskal ich uznanie...
Brut* The Rats Crew
Brut* The Rats Crew
08.01.2007
dzefa
Reagovať
GRAFFITI
graffiti na vlakoch...jednoznacne odkazy pre druhych...je to umenie...ale nepacia sa mi cmaranice na domoch a skolach...to dokaze kazdy...
08.07.2007
Ikussa
Reagovať
Ehm:o)
Mne sa graffiti pacia a celkom dost, aj ked som napr. proti tomu, ked niekto nici nieco, coho nemame vela (vid v Sade Janka Krala). No ale rada by som podotkla, ak mozem, ze tagy nie su tie velikanske veci na stenach, tagy su tie hednoduche male veci, vacsina ludi nimi zacina a az potom prejdu na tie velke veci a na farby...:o) noo a ja osobne mam pozitivny vztah ku graffitom, uz asi len preto, lebo poznam par writerov
16.04.2007
s to.mesta :)
Reagovať
graffiti
kazdy si zazil pri malovani svoje...zazitky,pocity, adrenalin atd... writery tu zanechavaju odkaz pre dalsiu generaciu aj ked prestanu a tak nieco ponich zostane nakazdom je vidiet ci ho to bavi alebo to robi len tak tak proste na zaciatocnikov ktorych vidite ze maju snahu tak ich neodsudzujte ale pomôzte nech to vo vasom meste nevikape asi takto trosku :) peace:)
05.11.2006
Nancy
Reagovať
Graffity
Podla mna su graffity fajn pokial nie su na stenach kde nemaju byt alebo pokial nemaju vobec ziaden vyznam... Ti co si sprejuju na vlaky svoje prezyvky su podla mna dost ubohy.. ked niekto na stenu nasprejuje nieco co ma dokonca aj myslienku (napriklad No war v New Yorku, rusku a vselikde inde na zemi; napis Give peace a change v New Yorku ma uplne nadchol...
prezyvky takzvanych hip-hoperov mozem kychat =D
prezyvky takzvanych hip-hoperov mozem kychat =D
20.11.2006
chrapa
Reagovať
Re: Graffity
hmm tak tu je presne vydiet ze niekto nedáva pozor a stále mu nejde do hlavy ze pre tých ludí je to v podstate náplň ich života...zato že ty tie nápisy nevies precitat niesu bezduche...
15.03.2007
Falcos alias FaRGO
Reagovať
Graffiti
ja by som si svoju izbu pomaloval to vam powem len otec nedovoli...Inak Graffiti su umenie...a je s nimi vela srandy a adrenalinu....:D....newem s tym prestat....:D
28.02.2007
sann
Reagovať
graffiti
mne sa tiez pacia graffiti, podla mna je to umenie, len to sa mi nepaci, ze napr. niekto vycmara na vlak volte sns a nazyva to graffiti.
13.12.2006
**PEZA**
Reagovať
graffity
MAM VLASTNE skusennosti s graffitami ale som sa cel opitat toho tipka ci je ties writer...RONE,WENKY,PEZA,JOKE,COLA alias BANG
24.02.2007
StinkY !
Reagovať
Re: graffity
BANG crew to je ono ! Chalani, len tak dalej robite pekne bomby ;) BAAAAAAAANG !
08.01.2007
dzefa
Reagovať
GRAFFITI
graffiti na vlakoch...jednoznacne odkazy pre druhych...je to umenie...ale nepacia sa mi cmaranice na domoch a skolach...to dokaze kazdy...
08.01.2007
dzefa
Reagovať
GRAFFITI
07.12.2006
BuRtOn
Reagovať
*REPREZENT*
Je to celkom w pohode clanok len na to ze Graffity sa nepise s Y..Ale Graffiti....Viem o writeroch dost pretoze som sam writer a viem co pre mna osobne znamena slovo Graffiti a vlastny nazor....Diky kamo zato ze si poukazal na tuto preblematiku....thnks 4 U
26.11.2006
CONES
Reagovať
ze ani jedno legalne miesto
na slowensku je mnoho legalnych stien za to ze niekto to newidi je to jeho problem podla mna graffity na wlakoch su owela lepsie ako na stenach aj ked steny su w pohode neni to len cmaranie a tegowanie je to styl chalanow ktory prezentuju swoje mesto a swoju crew a swoj ziwot newiem co tym niekto myslel ze na stenach kde nemaju byt podla mnohych ludi nemaju byt nikde a to je kktina ... peace4world
19.11.2006
Patrón
Reagovať
ilegal graffity
Referát vystihujúci všetko...stručný a najmä je tam zahrnuté všetko čo o graffitoch má byť...2mk
19.11.2006
Patrón
Reagovať
ilegal
Referát vystihujúci všetko...stručný a najmä je tam zahrnuté všetko čo o graffitoch má byť...2mk
19.11.2006
Patrón
Reagovať
ilegal
12.11.2006
majci
Reagovať
Otáska
Grafity sa mi pacia ale som zvedavy ci aj ty co ich davaju na steny domov robia to iste aj u seba doma v obyvacke alebo inde vo svojom byte a na svojom dome ???
15.11.2006
mFp
Reagovať
Re: Otáska
ano , davaju, poslem tie niekolko fotiek, ako si ludia takto dokazu skraslit izbu