Zaujímavosti o referátoch
Mobilné telefóny (kritika)
22.04.2010
Leyheird
Reagovať
Pre autora
slusna praca ... a tou danicou sa nenechaj rozculit, ved ked tak pozeram, ani gramatiku neovlada
13.03.2010
Danica
Reagovať
newem
no ja si myslim ze je to naozaj velmi velka supa naozaj to vystihuje vsetko..len ja si myslim ze je to kravina ale cisto iba moj nazor...lebo nechapem potom na jaku picu to potom vimyslaju ked sa stazuju...nepacilo sa mi to stou knihou lbo nie kazdy ma rad citanie knich a preto sa maju znasilnovat?thak radsej budem sprtat do mobilu...ale inac je to fest supa...dufam ze bude 1.papik
18.06.2008
Gulin
Reagovať
vyjadrenie autora
Hlavne pre tých čo p!čujú: Ja som za tento článok dostal za 1. Dal som ho sem aby ho mohli využiť aj iní ľudia pokiaľ majú záujem....
znesiem aj negatívnu kritiku, ale ak tu má niekto nadávať do k0k0tov, tak nech sa strčia do p!če a nelezú si sem hladať niečo čo môžu odpísať od slova do slova...... S pozdravom autor....:D
znesiem aj negatívnu kritiku, ale ak tu má niekto nadávať do k0k0tov, tak nech sa strčia do p!če a nelezú si sem hladať niečo čo môžu odpísať od slova do slova...... S pozdravom autor....:D
18.06.2008
Gulin
Reagovať
vyjadrenie autora
Hlavne pre tých čo p!čujú: Ja som za tento článok dostal za 1. Dal som ho sem aby ho mohli využiť aj iní ľudia pokiaľ majú záujem....
03.06.2008
tanicka
Reagovať
kritika musi obs.aj riesenie
celkom dobra praca..ale myslim ,ze ak by to bola kritika..musi v konecnom dosledku obsahovat aj nejaky navrh na efektivne riesenie problemu ,ktory ti tam bohuzial chyba:P
04.05.2008
kakakaka
Reagovať
mnoo...
fakt to bolo super co sa tyka slovnej zasoby to fakt ze klobuk dolu len moc si nedodrzala zakladne body kritiky a stava sa tak trochu z toho uvaha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale pacilo sa mi to
02.04.2008
monuššš
Reagovať
ehm...kritika?
a kde si nechal/a riešenie problému? ved predsa každá kritika má obsahovať efektívne riešenie, či to vás v škole neučili? ktovie akú známku si za to dostal/a...... akože nápad pekný...ale myšlienka nedokončená......
14.06.2007
vevuska
Reagovať
Da sa to
troska je to prehnane ale keby si tam dal lnieco ako by sa to zlepsio bolo by to dobre
05.06.2007
Kelar
Reagovať
ty ho uzrcite nepouzivas
ne ty akoze vobec nepouzivas mobil hej to mi ces povedat
21.05.2007
vinco
Reagovať
riesenie
pre tých ktorím tam chýba riešenie: Nabehnúť s arzenálom do všetkých centrál telefónných sietí a rozstrielať to tam na sr@cky. Potom hádam padnú vsetky tel. siete a bude pokoj!
21.05.2007
heyty
Reagovať
A RIESENIE JE DE ? :)
jj ..macuss ma pravdu..chyba tu riesenie..na slohu by som ze to mala minimalne ostupen horsiu znamku.. inac fajnovy zaver .vposlednom odseku su pekne vetyy :))
20.05.2007
werush
Reagovať
dlho si rozmyslal?
super ale nasa slovinarka by aj toto skritizovala. jej neni nikdy nist dobre...
16.05.2007
for
Reagovať
super
Nahodou je to super a ma pravdu aj ked mobil sam pouzivam ale je to super článok a určite ho vyuzijem