Zaujímavosti o referátoch
Riziká atómovej doby
05.01.2007
edge
Reagovať
O.K....
referat je celkom dobry, ale ked sa hlbsie zamyslime nad jeho podstatou tak je strasne co dokaze urobit atomova bomba, inak je rreferat super
23.11.2006
zuzi
Reagovať
super
studujem chemiu a dostala som sa k tomuto referatu. precitala som mnoho referatov, ved viete sami ako to chodi, stale nieco treba hladat a vsetky, ktore som doteraz precitala boli takpovediac odflaknute a nikdy som nemala potrebu sa k nejakemu vyjadrovat. hladala som informacie o znecisteni ovzdusia organickymi latkami a tento referat s tym skoro vobec nesuvisel a normalne by som ho zavrela a presla k inemu ale bol napisany tak putavo, ze som nemohla prestat citat. bolo to uzasne zaujimave, dojimave a navyse co sa tyka kvality informacii a narocnosti velmi dobre. len by ma zaujimalo pre aky ucel bol pisany. autorke gratulujem k uzasnej praci a vzdavam poctu!
01.01.2006
xyzw
Reagovať
Dodatok
Aj ked je článok obsahovo rosiahli , autor by sa mohol pri niektorých kapitolách (častiach ) viac zamerať na vplyv radiačného odpadu (prípadne radio aktivnych latok vzniknutých pri havárii ) na životné prostredie (napr. :vplyv a pôdu , potraviny , vodu ... )