Zaujímavosti o referátoch
Môj názor na kolektív našej triedy ...
04.06.2008
kewin
Reagovať
diiik
diiiiiiiiiiiky za inspiraciu dost dobry sloh inak nam ho citrala ucitelka v skole asi chodime na rovnaku skolu je to sranda ... dost si ma insrpirovala ... a na slohy som pristom uplny antitalent !
10.03.2008
Tom@s
Reagovať
Maturita 2008
Vystihla si presne nasu triedu.(Problem je v tom ze sme uz v stvrtomrocniku.) Dufam ze veci sa zmenili aspon u vas. Prial by som si zajtra na maturite mat aspon spolovice taku davku humoru ako si mala pri pisani tohto dis.prisp. Forma bola OK a na to ze je to prvacaka praca je to vyborne.
10.03.2008
blabla
Reagovať
blabla
haha celkom vtipne, snad zajtra na maturite vypotim nieco aspon spolovice tak dobre...
20.06.2007
zarzuella
Reagovať
kolektív
len pár slow mám k tomuto príspewku....prosím neopisujte tento príspewok wšetci aj tak to profesor zistí.....:)
07.06.2007
megí
Reagovať
juuu:P
mno doble...esce taketo wolaco v skole vypotit na slohofke a som hepi:D
03.06.2007
dashenka
Reagovať
wow presne tak
koky... takéto to je aj u nás... a naša profesorka má taktiež rýchle ŽT:D:D:D ... takú ste ešte nevideli:D myslím, že naše vojsko sa rozpadne už v treťom ročníku:D
03.06.2007
dashenka
Reagovať
wow presne tak
koky... takéto to je aj u nás... a naša profesorka má taktiež rýchle ŽT:D:D:D ... takú ste ešte nevideli:D myslím, že naše vojsko sa rozpadne už v treťom ročníku:D
03.06.2007
phoebe6
Reagovať
v pohodkeeee
bol to celkom dobry DP aspon na inspiraciu ale aj ak som zvedava ci nieco zo seba vypotim :D
23.05.2007
looooooool
Reagovať
LoooooL
preco tu kazdy komentuje nieco o tom kolektive a neriesi ci je to dobry dis. prispevok?
celkom sa da aj kde ja netusim ci nieco napisem :-)
celkom sa da aj kde ja netusim ci nieco napisem :-)
16.05.2007
KIKI
Reagovať
to iste
takto isto sa aj ja citim!
tiez som prvacka, same partie po triede a ja sama sedim v lavici ... smutne
tiez som prvacka, same partie po triede a ja sama sedim v lavici ... smutne
14.05.2007
peter394
Reagovať
super!
ten DP bol skutočne super... konečne viem, čo to je za slohový útvar:)
04.05.2007
hunter
Reagovať
niečo mi vyprávaj
toto je ešte v pohode mi máme v triede takých prij----h ľudí že slovenskí politici sú oproti tomu decká
03.05.2007
katka
Reagovať
nezufaj
jaaaaj mojks wd to sa secko spravi my sme prvaci sme taky suepr kolektiv ze koniec nas nic a nikto nerozdeli my nepozname nic take ze skupinky tabory alebo tak my sme proste fayn a nasa triedna uplna spica :P