referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Môj názor na kolektív našej triedy ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.04.2007
Wyctorya    Reagovať
eh...
Hm.. smutne mat taku triedu.. my sme perfektny kolektiv, tiez sme prva ecka

dufam, ze casom sa to u vas zlepsi
25.03.2007
kaso45    Reagovať
konečnč dakto
aspoň niekto sa nebojí povedat svoj názor na hlas.a všetkym povedať na rovinu čo si mysli. len tak pokračuj
25.03.2007
Klerk    Reagovať
vpohode
veľmi sa mi to páčilo ale ako prácu by som to neodovzdal
25.03.2007
sa3xxx    Reagovať
omfgg
autor zmenil pocas pisania pohlavie?
24.03.2007
Lucinka    Reagovať
no neviem neviem
.. este ten zacaitok je fajn ale potom s ami to zda skor ako opis... ale pekna praca :D:D...veru prvaci prvaci
22.03.2007
maturant    Reagovať
v pohode
fakt zaujimave
19.03.2007
rulez    Reagovať
prvak je prvak
myslim ze do 4 rocnika ece budete plakat heh prvaku je to tak vzdy
25.01.2007
liska    Reagovať
asi tak
toto iste sme mali mi v prvom rocnoku ale potom sme zocelili a je z nas fakt super kolektiv
01.01.2007
rocsio    Reagovať
teda podobne.......
moja rec,moja rec.......
01.01.2007
rocsio    Reagovať
rocsio
podobne...........
10.12.2006
blinkeybill    Reagovať
FASSA
tykokso, akoby si opisovala presne nasu KVINTU na gympli vo VK...
09.12.2006
macrella    Reagovať
super
...mne sa to veľmi páčilo...bolo to,ako keby si opisovala našu triedu...
29.11.2006
Mathew    Reagovať
xxxxxxx
je to supriš
27.11.2006
kekemo    Reagovať
moped
hovadina ako hrom
18.11.2006
LiNDUSKA    Reagovať
noooo...sak si pockaj do strvrteho...
ja som teraz uz konecne v stvrtom rocniku na gymnaziu...a jak som zacala citat tvoj clanok, tak som si myslela, ze to dakto pise prestne o nasej triede...wow!! no a az neskor som zistila, ze ty si este len v prvom rocniku...tak to mate teda co robit...my sme boli jeden a pol roka najsamsuper kolektiv, uplne super, az na jednu smutnu udalost, ktora nas rozdelila na dva tabory, a na tych, ktori su nikde medzi...
prajem vela uspechov...a snazte sa dajak stmelit...bo ani sa nenazdate, a budete aj vy mat cas matury, a potom pojde kazdy kade lahsie, a ked sa obzriete spetne, bude vam luto, ze ste sa nespoznali viac.
pa pa...LiNDA
17.11.2006
siska    Reagovať
super
no presne nasa trieda
12.11.2006
J.V    Reagovať
trapni ludia
co ja mam povedat na nas kolektiv. Hotova katastrofa... jeden si mysli ze je nejaky diktator druhy si o sebe mysli ze je vynimocne zabavny ale na druhej strane je trapny ako neviem co.
Dievcata su na tom o 1% lepsie ale aj tak su trapne a hlavne ked menovite ale to radsej nie ....... J.V
13.11.2006
katie    Reagovať
Re: trapni ludia
no my sme uplne najhorsi...kazdy sama pretvarka...najnovsie v nasečj triede leti taky trend ze naj kamosky...takze kazdy chce byt s kazdym naj kamoska potom od sa rozidu(samo ze v zlom) a potom po 2 tyzdnocha sa daju do kopy medzitym vystriedaju aspon 6 naj a tak to chdi kol do kola...co sa tyka ludi uplne nemozny....jedna si niekedy uplne utahuje z ludi a bozechran aby sa niekto na nu zacal ... mame sa mo ze looserov ktory sa snazia vsemocne dostat navrch a diktatorov ktory si myslia o sebe neviemco .. je na 30 ..4 chalani(najnormalnejsi)a 26 bab tak si to viete predstavit....som v 9 a naozaj ratam dni do strednej skoly
13.11.2006
katie    Reagovať
nema to uroven
no my sme uplne najhorsi...kazdy sama pretvarka...najnovsie v nasečj triede leti taky trend ze naj kamosky...takze kazdy chce byt s kazdym naj kamoska potom od sa rozidu(samo ze v zlom) a potom po 2 tyzdnocha sa daju do kopy medzitym vystriedaju aspon 6 naj a tak to chdi kol do kola...co sa tyka ludi uplne nemozny....jedna si niekedy uplne utahuje z ludi a bozechran aby sa niekto na nu zacal ... mame sa mo ze looserov ktory sa snazia vsemocne dostat navrch a diktatorov ktory si myslia o sebe neviemco .. je na 30 ..4 chalani(najnormalnejsi)a 26 bab tak si to viete predstavit....som v 9 a naozaj ratam dni do strednej skoly
13.11.2006
katie    Reagovať
nema to uroven

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.