Zaujímavosti o referátoch
Boh ma ničí šiestym prikázaním!
03.07.2011
Petra.
Reagovať
reakcia
Viera v bohov zničila vela ludí aj národou,zničila charakteri aj lasku. Pozri kolko knazov je inak orientovaných a ako to z cirkvou máva. Nedaj sa znechutit prikazaniami ,ktore nevymyslel Boh ale ludia na lepšie ovládanie más. Dúfam že časom dospieš.
24.06.2007
Modry Peter
Reagovať
"Drahy veriaci"
Drahy veriaci, iste by bolo zaujimave spoznat sexualny zivot tvojho dostojneho pana, aky je, pripadne bol, a az potom zvazit ci je to vzor ktory chcem nasledovat. Za povsimnutie stoja aj texty evanielia, menovite Pavla k otazke manzelstva, (je pre tych co nemozu vydrzat ako on aby sa predislo kurevnictvu atd.) Ale zanechajme nechutnosti, a vratme sa na zem. Sexualita cloveka je zlozity proces, vyvoj, ktory ma svoj prirodzeny vyvoj, ak ho v niektorom stadiu zatazime pocitmi viny hriehu a pod. deformuje sa, moze sa tam zastavit, a vo svojej zmrzacenej podobe mat pre partnersky zivot doslova tragicke nasledky ktore zasahuju zivot daleko za hranicami sexu ako takeho. Vzdy ked citam podobne nezmysli pridu mi na um zmrzacene nohy japonskych dievcat, ktorim bolo krutym sposobom zamadzene narast. Nauka katolickej cirkvi v dusi mnohych ludi necha podobne stopy. Iste je tym utrapencom potom co odpustat, ale...