referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sociálna fóbia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.08.2007
Igor    Reagovať
Ziadost o radu(pomoc)
Zdravim Vas,uz vazne neviem kam sa mam obratit tak to skusam takto,mam priatelku ktora,ma nejaku fobiu ale neviem nazou,a nevedia jej pomoct..ma strach ist niekam sama! Brala aj lieky a vobec to nepomaha,skusali sme aj liecitelou a nic,zbytocne vihodene peniaze. Preto vsade kde najdem na nete nieco o fobii snazim sa reagovat a ziadat o radu,alebo pomoc.ozvite sa prosim a poradte nam. Vopred Vam dakujem.
12.08.2007
Igor    Reagovať
Ziadost o radu(pomoc)
Zdravim Vas,uz vazne neviem kam sa mam obratit tak to skusam takto,mam priatelku ktora,ma nejaku fobiu ale neviem nazou,a nevedia jej pomoct..ma strach ist niekam sama! Brala aj lieky a vobec to nepomaha,skusali sme aj liecitelou a nic,zbytocne vihodene peniaze. Preto vsade kde najdem na nete nieco o fobii snazim sa reagovat a ziadat o radu,alebo pomoc.ozvite sa prosim a poradte nam. Vopred Vam dakujem.
17.12.2006
stefan    Reagovať
Názor na referát "Sociálna fóbia"
Z hľadiska informatívneho je tento referát veľmi výstižný a oboznamuje, formou vhodnou pre širokú verejnosť, s problémom (ochorením) socálna fóbia a následným liečením tejto fóbie.

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.