referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Filoména
Piatok, 27. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Skinhead nie je rasista?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.04.2012
Pretorián    Reagovať
Chlape, máš v podstate pravdu...
To bolo pre vandali...
11.04.2012
Pretorián    Reagovať
Chlape, máš v podstate pravdu...
Aj keď sa dakedy správajú dosť radikálne, majú dobrú ideológiu, bo oni sa aj proti Maďarom a Cigošom. A to s tými drogami existujú aj náckovia, ktorí hich berú a to sa tí, čo pred tým ako vstúpiľi na nacistickú scénu, majú kriminálnu minulosť (Árijské bratstvo) abo fodbaloví chuľigáni. Aľe zasik obyčajní náckovia drogy naozaj neberú, to máš pravdu...
23.12.2011
klobásom dostanes po    Reagovať
nadpismusimat5znakov
skinhead je rasista nemaju radi čiernych..ale neni nacek nacisti su tí ktorý nas chceli pozabíjať
13.02.2009
autor referatu je sa    Reagovať
autor referatu je saso
pravy skinhead je rasista!!!
14.04.2011
si sám    Reagovať
Re: autor referatu je saso
pravý skinhead nie je rasista...vieš o tom veľké hovno...prečítaj si nejakú literatúru ak ti toto nestačí....
17.04.2009
vandall    Reagovať
kazdy podla svojho
nackovia su super!!!!!!kazdy kokot ich iba odsudzuje nikto nevie preco su vlastne nackovia zamyslel sa nadtym uz niekto?asi nie kazdy ma svoj priblbly nazor!proti comu su vlstne?hmm?farebna rasa,zidia asecko co z tym suvisi!kazdy picuje na drogy a na nackov praveze nackovia su proti drogam a kto ich priniesol do europy?no predsa negry negry is deat!
14.04.2011
anti nazi    Reagovať
Re: kazdy podla svojho
Náckovia si mysleli že zmenia celý svet,že bude len jedno : jeden národ,jedna vlasť,jeden jazyk.....tak vyvraždovali židov,poliakov,madarov,slovákov,romov....chceli dosiahnuť veľa,teda aj dosiahli.....kebyže nie to rusov tak slováci by neboli...boli by sme dávno vyvraždení...
08.11.2010
aaaaaaaaaaaaaa    Reagovať
sssssssssssssss
dddddddddddddd
08.11.2010
ggd    Reagovať
ddddddddddddd
ddddsgdjsmgstdjsjdbsfds
13.02.2009
autor referatu je saso
08.11.2010
PUNKnSKINS    Reagovať
Re: autor referatu je saso
Ty o tom fakt vela vieš že?Ak to bereme tak že pravý je z 90 rokov a nie zo 60 tak máš pravdu.Ale brať to takto je dosť primitívne.Ale ty si zrejme primitív a asi si aj rasista, ,,originálny skinhead".Chod sa liečiť ty priblblý zmrd!!!
PUNKS n SKINS utd.
05.09.2010
lucky    Reagovať
hmmmmm
som skinhead od 14tich mam vyse 20 rokov teraz,a som rovnako odsudzovany tými ,,lepšími´´ v našej spoločnosti,a vždy budem, pretože ludia nemaju vlastne hlavy, vlastne nazory , to čo je v mediach, to čo povedia politici to je pravda svata a tak to jednoducho musi byt...mimochodom ano , som tradicionalny skinhead, cize ano pocuvam takmer vyhradne negrov....reggae, ska, rocksteady...atd a ano I´m skinhead to the bone!
18.03.2009
simona    Reagovať
tak hej bo nie?
je skinhead nacista a rasista alebo nie??
kazdy hovori nieco ine!!! ale je na tom cloveku ci si povie som skinhead a som racista..alebo som skinhead ale rasista nejsom!
19.05.2010
wotr    Reagovať
Re: tak hej bo nie?
odporucam pozri si film Skinhead Attitude ...a snad pochopis ako to naozaj je
06.10.2009
Simon    Reagovať
PUNK IS NOT DEAD
SKINHEAD nie je rasista. Media robia zo skinheadov fasistou ale to niesu lebo fasita a skinhead je vlky rozdiel iba tolko som chcem ktomu dodat.
20.04.2009
Masara    Reagovať
SKINHEAD NENI RASISTA
Skinhead neni rasista.
Daj si do GOOGLE vyhladat "skinheads" a tam wikipediu tam to je dost podrobne...
viem o com hovorim ja sama som SKinhead Girl :)
08.08.2009
lolec    Reagovať
Re: SKINHEAD NENI RASISTA
ska ska jamaica ska kto si zatancuje :D
08.08.2009
lolec    Reagovať
Re: SKINHEAD NENI RASISTA
hej skinhead girl ta mi otpis na azet :D ale pravy skinhead neboli nacisti a preto OI!
08.08.2009
lolec    Reagovať
Re: Re: SKINHEAD NENI RASISTA
pocuvaj staci ked mi napises tu svoj azet dik :D
08.08.2009
lolec    Reagovať
si kokot autor
pravy skinhead neboli rasisti zacalo to na cernoskych uliciach a skinheadi chodili na cernoski blues potom vznikol OI! v anglicku dalsia proti rasisticka spolocnost
na tejto stranke to vsetko mate www.skinhead.name
nech zije OI! punk and skin united
a vsetky skin girl mi mozte odpisat najme tie ktore byvate v kosiciach :D
16.06.2009
gabo    Reagovať
viadrenie
je zaujimave ze ti co si hovoria sinhead nemaju tusenie vlasne aku to ma historiu ako je´zname skinehead znamena len tolko ze je to hola hlava ale prave este ked boly otroci ( čierni ) tak na to si ty otroci si na znak protestu zacaly holit hlavy tak aky su vlastne frajery ked sa svojm sposobom skrivaju za ????????????
06.06.2009
suomi    Reagovať
no tak toto...
ako tak pozeraml, velmi inteligentne komenty tu hadzete.. autor musi byt stastny.. :)
13.02.2009
autor referatu je saso
13.02.2009
autor referatu je saso
03.02.2009
antifaPO    Reagovať
tak tak
takychto clankov treba viac, nech kazdy vie...
05.12.2008
S-a-m-o    Reagovať
cistra pravda
nooooooo ako ktory....poznam vela nackou...ale afaci su k-k-ti
11.10.2008
Bato    Reagovať
Skinhead nieje nacek
V tejto spolocnosti clovek povie ze je skinhead a hned po nom ludia ukazuju aha skurveny nacek,rasista.A vedia o tom velke hovno ale ked sa dozvedia co a kto to je nenachadzaju slov,ze skinhead nezname robit len bordel ale sa aj bavit ako kazdy iny
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.