referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Božena Slančíková-Timrava
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.07.2022
advokát John Costanz    Reagovať
Božena Slančíková
Bolton Estate Planning Law Firm
Address: 602 Sugar Rd.Bolton, MA 01740-1112, Bolton
Country: USA
Email: [email protected]

Drahá Slančíková,

Som advokát John Costanzo, právnik zosnulého Ing. Peter Slančík, štátny príslušník vašej krajiny a bývalý riaditeľ (ConocoPhillips petroleum services) so sídlom v Spojených štátoch amerických (USA), tu a neskôr, bude označovaný ako môj klient. Dňa 31. januára 2015 sa môj klient a jeho manželka a tri deti stali účastníkmi dopravnej nehody na diaľnici West Stockbridge a bohužiaľ prišli o život.

Vyvinul som niekoľko snáh, aby som našiel rozšírených príbuzných môjho klienta prostredníctvom ich konzulátu a ministerstva zahraničných vecí, ale to sa mi nepodarilo, rozhodol som sa vystopovať jeho priezvisko cez internet, aby som našiel kohokoľvek z jeho rodinných príbuzných, preto som vás kontaktoval, chcem, aby ste mi pomohli pri repatriácii peňazí a majetku, ktorý tu zostal.

Môj klient mal účet v hodnote približne (18,7 milióna USD) uložený v banke tu v USA. Banka mi poslala 21-dňovú výpoveď, aby som poskytol najbližším príbuzným alebo aby bol účet zhabaný. Preto chcem, aby ste sa postavili ako najbližší príbuzný môjho zosnulého klienta, keďže s ním máte rovnaké priezvisko, a hneď ako sa mi ozvete, pôjdem na úrad USA, aby som vo vašom mene získal osvedčenie o zmene vlastníctva. a predložte to banke, aby banka tu v USA doručila dokumenty vašej banke, aby vás vaša banka nevypočúvala, ako zarábate tieto peniaze, budem tu stáť ako váš právny zástupca, aby som zabezpečil, že výnosy z tejto sumy (18,7 milióna USD) bude prevedená na váš účet, potom prídem do vašej krajiny a podelím sa o peniaze, 45 % pre mňa a 45 % pre vás, pričom 10 % bude venovaných domovom sirotincov.

Vyžaduje sa od vás vaša čestná spolupráca, ktorá nám umožní dosiahnuť tento obchod. Zaručujem, že to bude vykonané na základe legitímnej úpravy, ktorá vás ochráni pred akýmkoľvek porušením zákona. Na dosiahnutie tohto nároku od vás budem potrebovať nasledujúce informácie:

Tvoje celé meno:-------------
Adresa: -------------------
Tvoj vek:-------------------------
Povolanie:------------------------------
Váš telefón a mobil na komunikačné účely:---------------------

Čakám na vašu naliehavú odpoveď a potom vám poskytnem ďalšie informácie. Ak rozumiete angličtine, môžete odpovedať v angličtine.

[ [email protected] ]

S Pozdravom,
Advokát John Costanzo Esq.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.