Zaujímavosti o referátoch
Ľudo Zúbek Jar Adely Ostrolúckej
14.05.2021
Anthonyarted
Reagovať
Seo-оптимизация и продвижение сайтов в ТОП
Продвижение сайтов – это играючи!
Готовые тарифы
Как бы то ни было цены указаны всегда сайте – не надо ждать обсчета. Цена не меняется с подачи конкуренции, количества ключевых слов вдобавок т.п. Кроме того, в каждый пакет до того времени заложена скидка перед 56% – потому что «оптом дешевле».
Без мук выбора
Вам не придется выбирать «популизаторство по трафику, позициям или вследствие лид». Работаем по западной модели ценообразования – оплата за конкретные работы. Результаты получаются одинаковые, а бешеные накрутки за гарантию отсутствуют.
Разовая оплата
Большинство наших тарифов, даже по продвижению сайтов, с разовой оплатой. Делаем трехмесячный пул работ за 20 дней – обычно этого бывает достаточно, чтобы путем 3 месяца сайт попал в ТОП.
https:///torgovaya.xyz/seo Обучение Seo
Готовые тарифы
Как бы то ни было цены указаны всегда сайте – не надо ждать обсчета. Цена не меняется с подачи конкуренции, количества ключевых слов вдобавок т.п. Кроме того, в каждый пакет до того времени заложена скидка перед 56% – потому что «оптом дешевле».
Без мук выбора
Вам не придется выбирать «популизаторство по трафику, позициям или вследствие лид». Работаем по западной модели ценообразования – оплата за конкретные работы. Результаты получаются одинаковые, а бешеные накрутки за гарантию отсутствуют.
Разовая оплата
Большинство наших тарифов, даже по продвижению сайтов, с разовой оплатой. Делаем трехмесячный пул работ за 20 дней – обычно этого бывает достаточно, чтобы путем 3 месяца сайт попал в ТОП.
https:///torgovaya.xyz/seo Обучение Seo
10.12.2020
Františka
Reagovať
Názor(reakcia na MIRI)
Pozri každý má svoj názor a ja to rešpektujem, ale pokiaľ viem tak tvrdé i čiže "y" vymyslel (alebo ako to povedať) Martin Hatala, nie? Tak nenadavaj na Štúra.
Čo sa týka knihy ani pre mňa to nebolo najlepšie, čo som čítala (hlavne zmýšľanie Evky), ale tak, čo už taká doba. Tak môj názor ohľadom nadávania na Štúra. Prosím rešpektovať a nezabijte ma.
Čo sa týka knihy ani pre mňa to nebolo najlepšie, čo som čítala (hlavne zmýšľanie Evky), ale tak, čo už taká doba. Tak môj názor ohľadom nadávania na Štúra. Prosím rešpektovať a nezabijte ma.
10.12.2020
Františka
Reagovať
Názor(reakcia na MIRI)
Pozri každý má svoj názor a ja to rešpektujem, ale pokiaľ viem tak tvrdé i čiže "y" vymyslel (alebo ako to povedať) Martin Hatala, nie? Tak nenadavaj na Štúra.
Čo sa týka knihy ani pre mňa to nebolo najlepšie, čo som čítala (hlavne zmýšľanie Evky), ale tak, čo už taká doba. Tak môj názor ohľadom nadávania na Štúra. Prosím rešpektovať a nezabije ma.
Čo sa týka knihy ani pre mňa to nebolo najlepšie, čo som čítala (hlavne zmýšľanie Evky), ale tak, čo už taká doba. Tak môj názor ohľadom nadávania na Štúra. Prosím rešpektovať a nezabije ma.
06.02.2018
Liliii
Reagovať
Pičovina :D
Ja som to musela čítať ako čitateľský denník a čo ktomu dodať je to neskutočná blbosť. Nebavilo ma to ani trošku... :Ddd
06.02.2018
Liliii
Reagovať
Pičovina :D
Ja som to musela čítať ako čitateľský denník a čo ktomu dodať je to neskutočná blbosť. Nebavilo ma to ani trošku... :Ddd
22.01.2011
Elíí
Reagovať
Pls :)
nenapísali by ste mi prosím dáke citáty alebo básnické prostriedky? prosím :)
25.10.2010
anonym
Reagovať
DAKUJEM
neznasam zdlhave knihy alebo precitene knihy je to nuda :) velmi pekne dakujem za tento príspevok inak by som asi skapla od nudy ;)
26.04.2010
cillipapa
Reagovať
patusik
pekneeeeeee i ked pre mna dlhe odpisovanie ale stalo to zato:)inac piste mi rp na nick cillipapa:)
05.04.2007
Mony99
Reagovať
:) naozaj pekne napisane
:).. tento "referat" je napisany naozaj pekne...prave som si ho stiahla a pribudla mi dalsia vypracovana sucast maturitnych otazok... preto velmi pekne dakujem autorke tohto prispevku:) dakujem..velmi pomohlo:)
25.09.2006
Matinka
Reagovať
NAZOR
Tento referat je skveli... A co sa týka knihy, je to lahke čítanie. Komu sa niečo nepáci na Štúrovy je ožran.
11.01.2005
Miri
Reagovať
výpoty adely ostrolúckej
Moj nazor na Stura je asy taki: Je to ... ktori sa ozral na hrade a vimislel sy ze chce mat palycky aj palycky s rozdvojenim koncom a mi sa teraz mame ucyt pysat tye i a y Musym povedat ze k Sturovy nemam velmy kladni vztah a preto som nemala velku chut cytat tuto hnyhu ale ked som ju uz precytala bolo to celkom dobre az na romantycke fazi tohto textu
27.02.2006
Skarlet
Reagovať
Re: výpoty adely ostrolúckej
Ja som ju necitala ale odpisala som si tento referat a nezda sa mi to az take hrozne!!!!!myslim ze Stur sa nepostrelil sam ale ta Evka ho postrelila lebo ho platonicky milovala ale on miloval Adelu alebo sa fakt postrelil sam lebo mu uz chybala Adela....hmmm......a co ked Adelu nezabila choroba ale Evka ju pomalicky ale isto nicila co ja viem napr.:davala jej do polievky nejaky Domestos.... alebo nejaky iny hnus....hmmm ....to vas nenapadlo ze......tak fajn ja idem caute inac....CAUTE
27.02.2006
Skarlet
Reagovať
Re: Re: výpoty adely ostrolúckej
INAC AK SA VAM MOJ POSTOJ K TEJTO KNIHE PACIL ALEBO NAOPAK CHCETE NIECO SKRITIZOVAT NAPISTE MI NA [email protected]
27.12.2005
wlocka5
Reagovať
J.A.O.
táto kniha vyzerala celkom zaujímavo, keď však prišlo na politiku, bola to úplná nuda!!!!!!
17.04.2005
LeRya
Reagovať
Jar Adely Ostroluckej
ta kniha je pekna, ale nechce sa mi to uz citat... :) nemam na to cas :D
09.04.2005
David
Reagovať
BULLSHIT
Ludia je to hruuza..uplne,ze zle..tak to dopadne,ked niaky psycho napise nasilu knihu a my to potom mame citat ako povinne citanie..este,ze su take stranky,ako je toto..
18.01.2005
Psycho
Reagovať
Jar Adely Ostroluckej
Bleeeeeeeeeeeeeee vacsiu blbost som v zivote necital...Zo zaciatku ma to dost nebavilo a ani pocas deja....Zacalo ma to bavit az ked Adela a Stur skapali...Lenze ked ma to uz zacalo bavit tak bol uz koniec...nastastie.... :))) Keby tak koncila kazda kniha a take nieco by bolo uz hned na zaciatku aby nebolo co citat.... :))) A prajem vsetkym uprimnu sustrast vsetkym ktory to musia citat.... :)))
S pozdravom Vas Psycho.
S pozdravom Vas Psycho.
04.01.2005
Petka
Reagovať
Jar Adely Ostroluckej
Tato kniha sa mi mozno pacila viac ako Jana Eyrova. Je to nadherny pribeh lasky medzi dvma ludmi. Udalosti ktore sa odohrali boli v knihe naposane velmi realisticky. Radim kazdemu aby si ju precital.
24.12.2004
Lea
Reagovať
Jar Adely Ostrolúckej
Kniha ma veľmi zaujala strhujúcim dejom a skutočnými historickými udalosťami.