referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.12.2011
julia    Reagovať
dobré
dobre spracovane aspoň tam niesú bludy a tie najpoctatnejšie veci. A to s tými právami žien- v každej z tých krajín je to rôzne ale v Arábii majú väčšinou dosť férové postavenie- môžu takisto požiadať o rozvod, a znovu sa vydať. A takisto, ak chce chlap mať viac žien, musí s tým najprv prvá žena ( alebo ak ich je viac) súhlasiť a každej musí venovať rovnakú pozornosť.
05.02.2010
Ateistka    Reagovať
Re: chudaci moslimovia
Kristova:len či ty veríš v pravdu...hlavne že si šťastná
06.09.2009
muslimka    Reagovať
žiačka,
ženy v islame nemajú nižšie práva ako muži, to s tým rozvodom nie je tak, že by ti muž povedal trikrát že sa s tebou rozvádza a ste rozvedení :D to sú bludy, ktoré vznikajú tým, že ľudia nejdú do hĺbky a neštudujú pôvodný zdroj,vieš? žena má rovnaké práva, niekedy je zvýhodnená a o rozvod môže požiadať aj ona ;)
25.05.2009
Žiačka    Reagovať
Oh joj!
Použijem to ako referát a potom uvidím.
Ale celkom dobré! Až na to že sa mi nepáči že ženy majú nižšie práva ako muži. Chúďatká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.05.2009
Sexoš    Reagovať
Re: Oh joj!
Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!
Ženy sú len na to aby rodili synov a sexovali!
SÚ LEN NA TO ABY IM TAM MUŽ STRKAL VTÁKA!
Chápeš? Búúúúúúúúúú!
15.04.2009
Kristova    Reagovať
chudaci moslimovia
chudaci moslimovia ani nevedia ze veria v lož! Samotnu Satanovu lož! Toto nabozenstvo je mrtve!....
Jezis je cesta pravda a zivot, nikto nevojde do kralovstva Bozieho inak ako skrze neho!
11.01.2009
bajuz    Reagovať
ha ha ha
je to trochu nuda ale da sa
05.05.2008
rado    Reagovať
sssssssssssuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
vdaka tomu nedostanem kulu
17.12.2007
wewa    Reagovať
bla bla bla
dakujem za referat!!!!! welmo pekneee!!!
15.03.2007
no name    Reagovať
supeeeer
Veeelmi dobreeee.... Take nieco som aj ja hladala..... Vyborne spracovane
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.