Zaujímavosti o referátoch
Islam
26.12.2011
julia
Reagovať
dobré
dobre spracovane aspoň tam niesú bludy a tie najpoctatnejšie veci. A to s tými právami žien- v každej z tých krajín je to rôzne ale v Arábii majú väčšinou dosť férové postavenie- môžu takisto požiadať o rozvod, a znovu sa vydať. A takisto, ak chce chlap mať viac žien, musí s tým najprv prvá žena ( alebo ak ich je viac) súhlasiť a každej musí venovať rovnakú pozornosť.
05.02.2010
Ateistka
Reagovať
Re: chudaci moslimovia
Kristova:len či ty veríš v pravdu...hlavne že si šťastná
06.09.2009
muslimka
Reagovať
žiačka,
ženy v islame nemajú nižšie práva ako muži, to s tým rozvodom nie je tak, že by ti muž povedal trikrát že sa s tebou rozvádza a ste rozvedení :D to sú bludy, ktoré vznikajú tým, že ľudia nejdú do hĺbky a neštudujú pôvodný zdroj,vieš? žena má rovnaké práva, niekedy je zvýhodnená a o rozvod môže požiadať aj ona ;)
25.05.2009
Žiačka
Reagovať
Oh joj!
Použijem to ako referát a potom uvidím.
Ale celkom dobré! Až na to že sa mi nepáči že ženy majú nižšie práva ako muži. Chúďatká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale celkom dobré! Až na to že sa mi nepáči že ženy majú nižšie práva ako muži. Chúďatká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.05.2009
Sexoš
Reagovať
Re: Oh joj!
Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!
Ženy sú len na to aby rodili synov a sexovali!
SÚ LEN NA TO ABY IM TAM MUŽ STRKAL VTÁKA!
Chápeš? Búúúúúúúúúú!
Ženy sú len na to aby rodili synov a sexovali!
SÚ LEN NA TO ABY IM TAM MUŽ STRKAL VTÁKA!
Chápeš? Búúúúúúúúúú!
15.04.2009
Kristova
Reagovať
chudaci moslimovia
chudaci moslimovia ani nevedia ze veria v lož! Samotnu Satanovu lož! Toto nabozenstvo je mrtve!....
Jezis je cesta pravda a zivot, nikto nevojde do kralovstva Bozieho inak ako skrze neho!
Jezis je cesta pravda a zivot, nikto nevojde do kralovstva Bozieho inak ako skrze neho!
05.05.2008
rado
Reagovať
sssssssssssuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
vdaka tomu nedostanem kulu
15.03.2007
no name
Reagovať
supeeeer
Veeelmi dobreeee.... Take nieco som aj ja hladala..... Vyborne spracovane