Zaujímavosti o referátoch
Rozprávanie so zápletkou - ...
21.11.2010
kpol
Reagovať
Re: nazor
je blbé keď ĺudia píšu stále o tom isrom... aká je v živote nespravodlivosť.----blbosť!!!!
21.11.2010
kpol
Reagovať
Re: nazor
je blbé keď ĺudia píšu stále o tom isrom... aká je v živote nespravodlivosť.----blbosť!!!!
09.12.2007
Jozef
Reagovať
Akcia - reakcia
Ten den by som ti vobec nezavidel. No ten vecer som ti prial!
25.11.2007
Mimi
Reagovať
Nepodareny vecierok
Zacalo sa to jednym vecerom,ked som sla do mesta.Bola som dohodnuta s kamaratkou,ze si prideme zatancovat na jej narodeninovy vecierok,no ako to obvykle byva nieco sa stalo.Bola som uz pripravena,oblecena vo vetrovke ked tu zazvonil zvoncek.Utekala som k dveram a otvorila som ich bez toho aby som sa pozrela kto je tam.Stal tak nejaky chlap,ktory bol ocividne skardy a nevonal nejak extra nadherne.Spytala som ho co potrebuje a co tu vlasne chce.No on sa pozeral po mne a nevidal ani slovko.Bez vahania som napisala kamaratke SMSku co mam robyt.Asi po 2 minutach mi odpisala aby som ho poslala prec a prisla za nou pretoze o tri minuty sa zacina vecierok.Povedala som muzovi aby odisiel prec,no vtedy mi skocil do reci a povedal mi,ze chce spat.Bolo z neho citit alkohol.Zavrela som dvere a cakala som kym odide.Po piatich minutach som sa bola pozriet ci je este tam,no nebolo ho uz vidno tak som vysla z dveri a isla za kamaratkou.Cestou na vecierok som bezala aby som to dako stihla.V tom momente mi zazvonil mobil,zdvihla som ho a kamaratka mi hned zacala kricat do mobilu kde tolko trcim,no v tom zhone som si nevsimla jamu,ktora bola predomnou.Samozrejme som sa potkla a spadla som do jamy plnej vody.Bola som cela mokra a ruka ma bolela tak,ze som nou nemohla ani pohnut.Ked som sa pozbierala zo zeme zbadala som kamaratku ako bezi smerom ku mne .Jej prva otazka bola ci som v poriadku.Ja som jej odpovedala,ze ano a o ruke som jej nepovedala ani slovo.Isli sme dnu na vecierok,vcetci sa po mne pozerali aka som mokra a spinava.No uz som nemohla dalej trpiet bolest ruky a povedala som kamaratke,ze mam asi zlomenu ruku a ona zhikla na celu miestnost,ze mam zlomenu ruku,hned isli vsetci somnou do nemocnice kde ma dali na izbu.Asi po 10 minutach sa nahrnuli do izby vsetci a zacali tancovat.To bolo to najkrajsie co som za dnesny den zazila.