referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rozprávanie so zápletkou - ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.05.2012
ifff    Reagovať
smola
tretiak na základnej by to napísal lepšie ;)
02.05.2012
ja sok    Reagovať
hovadina
no ja ti prajem aby sa ti to stalo castejsie
13.03.2011
knify    Reagovať
biednučkae..
to je ozaj pekna bieda .. hlavne to jadro
15.03.2009
lolko    Reagovať
nazor
hovadina jaak traky
21.11.2010
kpol    Reagovať
Re: nazor
je blbé keď ĺudia píšu stále o tom isrom... aká je v živote nespravodlivosť.----blbosť!!!!
21.11.2010
kpol    Reagovať
Re: nazor
je blbé keď ĺudia píšu stále o tom isrom... aká je v živote nespravodlivosť.----blbosť!!!!
16.03.2009
sisi    Reagovať
zleeeeeeeeee
Trochu prehnane nie?Vobec sa mi to nepaci
15.03.2009
lolko    Reagovať
nazor
hovadina jak svet
27.05.2008
marek    Reagovať
moj nazor
je to bieda.. zle upravene a malo priamej reci
09.12.2007
Jozef    Reagovať
Akcia - reakcia
Ten den by som ti vobec nezavidel. No ten vecer som ti prial!
25.11.2007
Mimi    Reagovať
Nepodareny vecierok
Zacalo sa to jednym vecerom,ked som sla do mesta.Bola som dohodnuta s kamaratkou,ze si prideme zatancovat na jej narodeninovy vecierok,no ako to obvykle byva nieco sa stalo.Bola som uz pripravena,oblecena vo vetrovke ked tu zazvonil zvoncek.Utekala som k dveram a otvorila som ich bez toho aby som sa pozrela kto je tam.Stal tak nejaky chlap,ktory bol ocividne skardy a nevonal nejak extra nadherne.Spytala som ho co potrebuje a co tu vlasne chce.No on sa pozeral po mne a nevidal ani slovko.Bez vahania som napisala kamaratke SMSku co mam robyt.Asi po 2 minutach mi odpisala aby som ho poslala prec a prisla za nou pretoze o tri minuty sa zacina vecierok.Povedala som muzovi aby odisiel prec,no vtedy mi skocil do reci a povedal mi,ze chce spat.Bolo z neho citit alkohol.Zavrela som dvere a cakala som kym odide.Po piatich minutach som sa bola pozriet ci je este tam,no nebolo ho uz vidno tak som vysla z dveri a isla za kamaratkou.Cestou na vecierok som bezala aby som to dako stihla.V tom momente mi zazvonil mobil,zdvihla som ho a kamaratka mi hned zacala kricat do mobilu kde tolko trcim,no v tom zhone som si nevsimla jamu,ktora bola predomnou.Samozrejme som sa potkla a spadla som do jamy plnej vody.Bola som cela mokra a ruka ma bolela tak,ze som nou nemohla ani pohnut.Ked som sa pozbierala zo zeme zbadala som kamaratku ako bezi smerom ku mne .Jej prva otazka bola ci som v poriadku.Ja som jej odpovedala,ze ano a o ruke som jej nepovedala ani slovo.Isli sme dnu na vecierok,vcetci sa po mne pozerali aka som mokra a spinava.No uz som nemohla dalej trpiet bolest ruky a povedala som kamaratke,ze mam asi zlomenu ruku a ona zhikla na celu miestnost,ze mam zlomenu ruku,hned isli vsetci somnou do nemocnice kde ma dali na izbu.Asi po 10 minutach sa nahrnuli do izby vsetci a zacali tancovat.To bolo to najkrajsie co som za dnesny den zazila.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.