Zaujímavosti o referátoch
Láska
13.01.2009
ibi
Reagovať
:) krasne
Ahoj, je to naozaj krásne napisane a v tomto teste hlavne v zavere sa sam vidim. A je to stopercentna pravda. Ak by si mala čas velmi rad by som pokecal s tebou a navrhol spolupracu.
13.06.2007
pica
Reagovať
traaapneeeeeeeeeeee
sa ukludni co si o sebe myslis?? dost uuboheeeeeeeeeee. vies co?? kolko mas rorov???
23.04.2008
hazu
Reagovať
Re: traaapneeeeeeeeeeee
Uz len to meno svedci o tebe, ze sa za tvojim nickom schovava naozaj to krasne slovo, akym si sa nazvala.
Som zdesena, ze niekto dokaze niekomu nieco take napisat. Pridaj si tu uvahu aj ty a budeme ti odpisovat my, ze si trapna, no nenazveme sa tak ako ty, lebo my sa na rozdiel od seba tak nevidime.
Zamysli sa nad sebou.
Som zdesena, ze niekto dokaze niekomu nieco take napisat. Pridaj si tu uvahu aj ty a budeme ti odpisovat my, ze si trapna, no nenazveme sa tak ako ty, lebo my sa na rozdiel od seba tak nevidime.
Zamysli sa nad sebou.
16.08.2007
Miso
Reagovať
ahojjjj
tento clanok je nadherny...uplne opisane vsetko....chcem spoznat tohto cloveka aby som snim pokecal a tak ak tak ozvi sa na moj email
06.03.2007
LMK
Reagovať
tak toto je hola pravda
myslim si ze je to fakt nadheran proste clovek ktori toto pisal sa musel/a velmi sklamat v laske je to fakt blby pocit ale toto ked si ten chalan precital tak si musel uvrdomit ze o co prisiel
13.06.2007
anonym
Reagovať
Re: tak toto je hola pravda
podla mna no nechcem byt primi tyvna ale moze to byt ale aj nemmusi byt pravda. ale poviem ti ze je to moc moc krasne napisannee. cmuk :-*
15.01.2007
Kaciatko
Reagovať
Nemam slov....:-)
Tak takuto fasaaaa uvahu som uz dlho necitala....naozaj je to perfektne a vystihuje to podstatu, presne tak ako to citim ja ja:-)
04.06.2007
wickyna
Reagovať
krraassaa
mylism si ze clovek dokaze napisat takuto uvahu lne vtedy ak to zazil..ta uvaha ide od srdiecka
28.05.2007
ja ne? :D
Reagovať
laska
No tha aj ked ma holky vkuse odmietaju este som so ziadnou nikdy nechodil ani nemam robit referat na lasku ale toto je super referat...no aj ked ta co to pisala z toho nebola stastna no...co uz :P
22.03.2007
zamilovaná
Reagovať
laska
najlepsia uvaha aku som v poslednej dobe citala...velmi mi pomoze na slohu ..diky moc... prave prezivam nieco podobne a vsetko to vystihuje...pekne No.1 :)