referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Slávnostný prejav deviatakov
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.12.2010
alex    Reagovať
dá sa
no tak ja mám tiež dobrú inšpiráciu ale ešte to len idem písať tak sa idem potrápiť ááách... :( neznášam slohy....
blééé
06.12.2009
Lenka    Reagovať
ja neviem :)
totalna blbost...
19.12.2007
Morf    Reagovať
..........
prepáčťe nejak sa to poslalo 3-krát
19.12.2007
Morf    Reagovať
hmmm.
No tak já som si s tohoto referátu vybral len niečo a predsa nebudem opisovať celý referát aj keby som si to pozmenil bola to premna dobrá inšpirácia :) dík
19.12.2007
Morf    Reagovať
......
No tak já som si s tohoto referátu vybral len niečo a predsa nebudem opisovať celý referát aj keby som si to pozmenil bola to premna dobrá inšpirácia :) dík
19.12.2007
Morf    Reagovať
.........
16.12.2007
kikuska    Reagovať
hehee
dakujem apon mam nejaky slavnostny prejaw na slovinu a nemusim rozmyslat na nowym len par weci zmenit a je to
12.12.2007
katka    Reagovať
hmmm...
dnes sme pisali sloh na toto iste ... hrozne...
10.12.2007
mato    Reagovať
WELMY PEKNE DAKUJEM
vdaka,mozno vdaka tomuto referatu prejdem 8.rocnik
02.12.2007
matušik    Reagovať
:D:D:D:D
hehe dakujem aspon nemusim rozmyšlat wen to musim trošku pomenit lebo to by mi učiteka newerila že som to pisala ja
27.11.2007
janulka    Reagovať
dobre to je
vdaka fest pekne to je aspon tez nemusim rozmyslat nad niecim ale trosku to treba zmenit no nic neco porozmyslam opravit
25.11.2007
katuska    Reagovať
dakujem
diki tomu kto ho napisal aspon sa nemusim trapit s novym
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.