referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Zvláštnosti ľudského mozgu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.06.2011
4NoNyM    Reagovať
????????
"Jeden psychoterapeut pri skúmaní svojich pacientov zistil, že tí, ktorým sa nikdy nesnívajú žiadne sny, tiež nikdy nezažili déjá vu."
Čo to je za hlúposť ? Každý má sny, akurát si ich nepamätá.
21.11.2010
Wicked    Reagovať
hmmm...
naco take uvahy, je to jednoducho super referát !!!!
22.06.2007
Hanzo    Reagovať
?????
Ked na zaciatku spomenies blazna. Tak uz na zaciatku sa mozes opytat ci chceme dalsie dokazi nedokonalosti mozgu. Blaznov pozna kazdy a aj vie ze ide vlastne o ochorenie dokonaleho moz...dokonaleho ? Co je dokonale ? Mozno len dokonala osoba moze urcit co je dokonale. Ze ma nieco zvlastnu vlastnost alebo nami tazko chapanu, neznamena to ze je to nedokonale alebo ano ?
22.06.2007
Hanzo    Reagovať
?????
Ked na zaciatku spomenies blazna. Tak uz na zaciatku sa mozes opytat ci chceme dalsie dokazi nedokonalosti mozgu. Blaznov pozna kazdy a aj vie ze ide vlastne o ochorenie dokonaleho moz...dokonaleho ? Co je dokonale ? Mozno len dokonala osoba moze urcit co je dokonale. Ze ma nieco zvlastnu vlastnost alebo nami tazko chapanu, neznamena to ze je to nedokonale alebo ano ?
04.06.2007
Granis    Reagovať
Very good!!!!
Dobrý referát, mne sa páči. Prečital som si ho aj keď som na to nemal žiaden dôvod typu, potrebujem to do školy. Fakt je to dobré.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.