Zaujímavosti o referátoch
Zvláštnosti ľudského mozgu
04.06.2011
4NoNyM
Reagovať
????????
"Jeden psychoterapeut pri skúmaní svojich pacientov zistil, že tí, ktorým sa nikdy nesnívajú žiadne sny, tiež nikdy nezažili déjá vu."
Čo to je za hlúposť ? Každý má sny, akurát si ich nepamätá.
Čo to je za hlúposť ? Každý má sny, akurát si ich nepamätá.
22.06.2007
Hanzo
Reagovať
?????
Ked na zaciatku spomenies blazna. Tak uz na zaciatku sa mozes opytat ci chceme dalsie dokazi nedokonalosti mozgu. Blaznov pozna kazdy a aj vie ze ide vlastne o ochorenie dokonaleho moz...dokonaleho ? Co je dokonale ? Mozno len dokonala osoba moze urcit co je dokonale. Ze ma nieco zvlastnu vlastnost alebo nami tazko chapanu, neznamena to ze je to nedokonale alebo ano ?
22.06.2007
Hanzo
Reagovať
?????
Ked na zaciatku spomenies blazna. Tak uz na zaciatku sa mozes opytat ci chceme dalsie dokazi nedokonalosti mozgu. Blaznov pozna kazdy a aj vie ze ide vlastne o ochorenie dokonaleho moz...dokonaleho ? Co je dokonale ? Mozno len dokonala osoba moze urcit co je dokonale. Ze ma nieco zvlastnu vlastnost alebo nami tazko chapanu, neznamena to ze je to nedokonale alebo ano ?
04.06.2007
Granis
Reagovať
Very good!!!!
Dobrý referát, mne sa páči. Prečital som si ho aj keď som na to nemal žiaden dôvod typu, potrebujem to do školy. Fakt je to dobré.