Zaujímavosti o referátoch
Slávnostný prejav
29.11.2010
Július
Reagovať
Diki za prejav
Presne toto potrebujem do školy je to podla zadania v učebnici. Dakujem velmi
14.11.2009
tonko
Reagovať
koniec skolskeho roka
prosim vas pomozte mi ako mam najsat slavnostny prihovor k teme koniec skolskeho rokuuu prosim vas pomôzte mi dakujem welmi tonko
08.11.2009
Norton32
Reagovať
Dikes
Velmy pekne dakujem dostal som 1 dakujem dakujem dakuje dakujem .... us nebudem spamovat :D
07.12.2008
Lubo
Reagovať
sak v pohode to je
som za to dostal 1 zo skolskej a ma este i pochvalila ucka a este ze v jakej ucebnici SJ to je? bo v tej nasej ne :D
30.11.2008
Weslinka
Reagovať
Akoze si v pohode?
Podla mna je to riadna kravina, ked je to aj v ucebnici slovenskeho jazyka
09.01.2008
dajana
Reagovať
Slávnostný prejav
Váženy pedagogicky zbor,vážny hostia,milý žiaci!
Dovolte mi,aby som vas osobne privítala na slávnostnom otvorení školskeho roka 2006/2007.srdecne medzi nami vítam milých hostí a predovšetkým našich nových žiakov-prváčikov.
verím že ste počas letných dní načerpali vela síl že ste ich prežili v zdraví a že sa už tešíte na svojích kamaratov,učitelov a na nove knihy.mnohým s vás prelietaju hlavou otazky:čakaju nás novoty a prekvapenia?bude dobrý tetno školský rok?
školsky rok,ktoreho brány teraz otvárame,naozaj prináša do vášho života niektoré zmeny.čakaju vas učebne v novej prístavbe školy a zrekonštruovany športovy areal.okrem novych prredmetov jednotlivych ročníkoch vas čakaju aj bohaté možnosti zaujímavych krúžkov a celý rád školských aktivít,sútaží a projektov.podrobne informacie o nich su pripravene na nástenkách a u triednych učitelov.verím ze sa vam bude darit rozvíjat svoje jazykove,umelecke alebo športové nadanie a že v nich získate vela úspechov.tento školsky rok bude doležitym medzníkom namjma v živote našich deviatakov.želám im,aby vytrvali v doterajšom snažení,aby obstáli v skúškach kotré ich priebhu na konci školskeho roka čakajú.preto dovolte aby som vam na záver zaželala vela uspechov chuti a alenu do nových dní školskeho roka 2006/2007.
Dovolte mi,aby som vas osobne privítala na slávnostnom otvorení školskeho roka 2006/2007.srdecne medzi nami vítam milých hostí a predovšetkým našich nových žiakov-prváčikov.
verím že ste počas letných dní načerpali vela síl že ste ich prežili v zdraví a že sa už tešíte na svojích kamaratov,učitelov a na nove knihy.mnohým s vás prelietaju hlavou otazky:čakaju nás novoty a prekvapenia?bude dobrý tetno školský rok?
školsky rok,ktoreho brány teraz otvárame,naozaj prináša do vášho života niektoré zmeny.čakaju vas učebne v novej prístavbe školy a zrekonštruovany športovy areal.okrem novych prredmetov jednotlivych ročníkoch vas čakaju aj bohaté možnosti zaujímavych krúžkov a celý rád školských aktivít,sútaží a projektov.podrobne informacie o nich su pripravene na nástenkách a u triednych učitelov.verím ze sa vam bude darit rozvíjat svoje jazykove,umelecke alebo športové nadanie a že v nich získate vela úspechov.tento školsky rok bude doležitym medzníkom namjma v živote našich deviatakov.želám im,aby vytrvali v doterajšom snažení,aby obstáli v skúškach kotré ich priebhu na konci školskeho roka čakajú.preto dovolte aby som vam na záver zaželala vela uspechov chuti a alenu do nových dní školskeho roka 2006/2007.
20.03.2007
ja a len ja
Reagovať
to co je???
kopirovat vies pekne, ale nedavaj to na referaty, ked to odtial aj stahujes! trosku uvazuj! a to tvoje dotvorene je dost slbe..sice, ak si este na zakladke je to slusne, ale mohlo to byt aj lepsie..mozno, keby si viac cital a meneh hral nejake stupidne hry niciace intelekt, tak by to bolo fajn...a mozno aj cele tvoje..!!