Zaujímavosti o referátoch
Maturitné témy z Nemčiny
29.01.2010
deni
Reagovať
prosim
aj ja by som strasne moc poprosila maturitne temy z nemciny, bola by si za ne nehorazne vdacna ... [email protected] strasne moc dakujem
27.01.2010
Duško
Reagovať
Pomóc prosím mat. témy z NJ 2010
súrne potrebujem mat. témy z nemeckého jazyka ked mate tak na :[email protected] vopred dakujem tomu kto mi ich pošle...
23.01.2010
fano031
Reagovať
Maturitné témy Nemčina 2010
Ahojte, ak by sa to u niekoho našlo veľmi by mi to pomohlo... ĎAKUJEM.
23.01.2010
fano031
Reagovať
Re: Maturitné témy Nemčina 2010
poprosil by som na: [email protected]
ĎAKUJEM...
ĎAKUJEM...
20.01.2010
monika
Reagovať
maturitne temy z NJ
prosim ak niekto mate maturitne temy z NJ,tak by ste mi ich mohli prosim poslat na [email protected]
19.01.2010
Laura
Reagovať
Re: Re: mam maturitne temy
poslala by si mi prosim maturitne temy z NJ...dobry skutok sa ti oplati potom na mature:D
18.01.2010
Ľudmila
Reagovať
Maturitné témy z NJ, prosím pošlite
Prosím, pošlite mi maturitné témy z nemčiny, na mail [email protected], dakujem Vám veľmi pekne
17.01.2010
Jarko
Reagovať
Téémy z nej
pošlite aj mne pls :( .... som hotový :(
mail: [email protected] ... Ďakujem :)
mail: [email protected] ... Ďakujem :)
16.01.2010
Tommy
Reagovať
nemčina
Prosim vas nemohol by mi niekto poslať vypracovane temy z nemčiny..veľmi pekne ďakujem...na nik [email protected]
14.01.2010
Lucia
Reagovať
prosim nema niekto maturitne temy
ahojte vsetci.... potrebovala by som pomoct..ak ma nahodou niekto maturitne temy prosim budte tak dobry poslite mi ich na [email protected]
dakujem:)
dakujem:)
13.01.2010
katka
Reagovať
Re: mam maturitne temy
bola by si taká láskavá a poslala mi tie témy na [email protected] ďakujem :D
12.01.2010
tomas
Reagovať
mam maturitne temy
ahojte vsetci mohol by mi niekto prosim vas poslat maturitne temy z nemciny?? dakujem:)
06.01.2010
presovcanka2
Reagovať
maturita z nj
Prosim vas velmi pekne nemohol by mi niekto kto ma vypracovane temy z nemeckeho jazyka ich poslat lebo bola som dlho chora a nic teraz nestiham velmi by ste mi tym pomohli Prosim
06.01.2010
miska20111
Reagovať
maturita z NJ
Prosím vás máte niekto maturitné témy z NJ???Ak hej bola by som veľmi vďačná, keby mi ich pošlete na moj mail.
Ďakujem
Ďakujem
30.12.2009
forgy
Reagovať
prosim o maturitne temy
Ahojte..prosim vas ak niekto ma maturitne tema aj s prekladom tak mi pomozte,pretoze som totalne duty z nemciny,a kedze tento rok maturujem som zufaly..prosim poslite diky na moj email [email protected]
26.12.2009
sandy
Reagovať
potrebujem mat. temy
ahojte..budem moc rada ak by si mi tie temy tiez poslala ..dakujem:)
19.12.2009
Steinar
Reagovať
Odpoved...
Milá Veronika....Téma Cestovanie...je tu na referatoch ...tak si ju mozes najst v priecinku Nemecky jazyk --Reisen ...
17.12.2009
Matn6
Reagovať
POMOZTEEEE pllllls :(
potrebujem vypracovane temy z nemciny....surne...ak niekto ma tak poslite prosim na moj mail [email protected]
13.12.2009
zuzana
Reagovať
matur.temy z nemciny..
prosim, mohol by mi nekto poslať maturitné temy z nemčiny?prosim vas.diky
10.12.2009
adriana
Reagovať
maturitné témy z nemčiny aj preklad
prosím pošli.ja na to nemám čas,vôbec nestíham.ďíkes
06.12.2009
Marcel
Reagovať
prosba o mat. témy..
Ahojte, bude nietko z vás taký dobrý a pošle mi vypracované maruritné témy z NJ. Veĺmi pekne ďakujem a budem vďačný.. [email protected]