Zaujímavosti o referátoch
Maturitné témy z Nemčiny
14.03.2009
ivana
Reagovať
Re: Re: otazky z NJ
Prosim vas nemohol by mi niekto poslat maturitne otazky z nemciny ale vypracované.veľmi byste mi pomohli
11.03.2009
Jozi
Reagovať
maturita 2009
ucte sa a nie vy testy zhanate..........zbytocne lebo ja ich aj tak nemam a ma ich.........takze si ich mozete pozriet ked budete sediet v lavici 18. marca
03.03.2009
nataly
Reagovať
MATURITNE vzpracovane temy
Nema niitko vzpracovane maturitne temz s nemciny,,
02.03.2009
Vlado
Reagovať
Maturita z Nemčiny
Prosim vas nemohol by mi niekto poslat maturitne otazky z nemciny potrebujem ich súrne prosim vas....Dakujem
28.02.2009
Marek
Reagovať
MATURITA Z NEMINY
PROSIIIM VAS nema nahodou niekto maturitnu temu z neminy - Radio a Televizor resp Radio und Fernseher?? Ďakujem :)
20.02.2009
Hanulka
Reagovať
vypracovane temy
prosím pošle mi niekto maturitné témy z nemčiny vypracované ak môžte Ďakujem Vám vopred pa
18.02.2009
Viktoria Benesova
Reagovať
Pomoooooc
juj kto by mi poslal temy z nemciny????a hlavne vypracovane stacia mi len take kde treba list pisat,alebo nejaky obsah knihy,je to surne,vopred diky paaa
15.02.2009
Denisa
Reagovať
nemčina
ahoj, prosím ťa mohol by si mi poslať tie maturitné témy aj preložené??budem ti veľmi vďačná, papáá :DD
15.02.2009
Denisa
Reagovať
:DDDDD
ahoj, prosím ťa mohol by si mi poslať tie maturitné témy aj preložené??budem ti veľmi vďačná, papáá :DD
10.02.2009
DADA
Reagovať
mat.tema cestovanie
Prosim ak ma niekto vypracovanu matur. temu cestovanie poslite mi ju budem rada
05.02.2009
Mata
Reagovať
Mat.temy.z nemčiny
prosím Vás pošlite mi niekto vypracovanú mat.temu z nečiny:ŠPORT!!!!!!!!!!ak sa da hneď budem veľmi vďačná!prosíííííím
27.01.2009
kacenka
Reagovať
nemcinaaaaaaaaa
ahojte pls mohol by mi niekto poslat vypracovane otazky z nemciny???pls je to suurne....dakujem
22.01.2009
zuzka1516
Reagovať
maturitne temy
ahpjte ma tu tu niekto maturitne temy z nj??? hocijake?? ak ano ta mi ich prosiim poslite na meil:) dakujem:)
22.01.2009
zuzka1516
Reagovať
maturitne temy
ahpjte ma tu tu niekto maturitne temy z nj??? hocijake?? ak ano ta mi ich prosiim poslite na meil:) dakujem:)