Zaujímavosti o referátoch
Maturitné témy z Nemčiny
16.03.2010
fefinka
Reagovať
pomooooooooooc
no ahoj moj mail je [email protected] mohol by ma niekto oboznamit s maturitnymi temami na tento rok?? dakujem a bola by som vam strasne zaviazana
16.03.2010
katicaa
Reagovať
:D .....
CAute, takze vy viete tie temy na zajtra?? nemcina ma velmi velmi zaujima... Prosiim velmi prosim, ak mate nejake info, alebo rovno temy poslite mi na mail [email protected]..... neviem este ako ale odvdacim sa :DD
16.03.2010
Andrej
Reagovať
Re: Maturita z Nemčiny
Caute ludia chcem sa opytat ci vie niekto z vas aka bude zajtra tema ak vie tak mi to poslite na e-mail [email protected] vopred dakujem
16.03.2010
Tomáš
Reagovať
Re: mt nemcina
Ludia ak mate niekto tie temy poslite mi ich.prokazete velku laskavost.dekuju.
16.03.2010
fero
Reagovať
maturitne temyyy surne
ahojte prosim vas poslite mi maturitne temy na NJ a AJ surne sme sprosty uz z toho jujky
[email protected]
[email protected]
16.03.2010
fero
Reagovať
maturitne temyyy surne
ahojte prosim vas poslite mi maturitne temy na NJ a AJ surne sme sprosty uz z toho jujky
[email protected]
[email protected]
16.03.2010
fero
Reagovať
maturitne temyyy surne
16.03.2010
fero
Reagovať
maturitne temyyy surne
16.03.2010
Drobceq5
Reagovať
temy Nemcina
ahojte prosim ak mate niekto temy na NJ prosim poslite mi to na mail [email protected]
Dakujeem moc x :-)
16.03.2010
Drobceq5
Reagovať
temy Nemcina
ahojte prosim ak mate niekto temy na NJ prosim poslite mi to na mail [email protected]
16.03.2010
peter
Reagovať
Re: Re: Re: mam maturitne temy
ahojte nevie niekto aka bude zajtra maturitna tema na sloh z nemciny? ak ano dala by sa poslat na mail? dakujem
16.03.2010
Nikuška
Reagovať
maturita
prosím kto ma temy na maturitu pošlite mi ich prosím som na dne :( nedostali sa temy [email protected] prosim moc moc moc
16.03.2010
lucy
Reagovať
matura
fu dnes som maturovala no koniec ak niecopiste na [email protected] nejakeotazky..radapokecam o tom
16.03.2010
Kristián
Reagovať
Re: mam maturitne temy
Ahoj Januska ak máš tie temy tak by si mi ich neposlala?? Vazne to potrebujem :( nezvladnem to bez tvojej pomoci prosim ta :(( jedina vec ktorej sa zajtra bojim ze nespravim nemcinu prooooooooooooooooooosim ta velmi pekne poslala by si mi ich?? [email protected] dakujem ti
16.03.2010
bandog
Reagovať
maturitne temy z NJ
ahoj ..prosim poslete mi tie temy z NJ na e-mail dakujeeeeeeeeem ;)
16.03.2010
Kristián
Reagovať
Sloh z Nemciny
Prosím Vás poslali by ste mi tie temy na nemčinu ?? :(( prosím Vás veľmi by som Vám bol vdačný :( pretože idem z neminy maturovať a strašne sa bojím že to nespravím :(( prosim Vás dakujem velmi pekne
16.03.2010
petka
Reagovať
sloh nemcina
ahojte ak viete niekto temy na zajtrajsi sloh napiste ich sem prosim