referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Som niekto iný? (úvaha)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.03.2007
zwratko    Reagovať
re: veronika
akoze rozmyslat o tom treba a to svedci o kvalite temy ale nie uvahy, uvod je priliz dlhy a nenechal ziadnu otvorenu otazku na ktoru by mohol odpovedat v zavere, tym padom je na nic aj zaver pretoze na nic neodpoveda, skakal z temy do temy, ci sme niekto iny to zacalo, potom ze co chce niekto robit a nemoze lebo uz nieje decko a zakoncil to tym ze nevie rozmyslat...
24.03.2007
bob3k    Reagovať
Re: re: veronika
temu dobre v uvode "nacal", dobre vyburcoval citalela, ale potom to uz bola len smršt nesurodych myslienok . . . kusok od veci . . . tema kvalitna, ale neviem ci by som ju bol schopny pojat :))
24.03.2007
bob3k    Reagovať
Re: re: veronika
temu dobre v uvode "nacal", dobre vyburcoval citalela, ale potom to uz bola len smršt nesurodych myslienok . . . kusok od veci . . . tema kvalitna, ale neviem ci by som ju bol schopny pojat :))
22.03.2007
Veronika    Reagovať
Je to dobrá úvaha....
Celé som si to prečítala a podľa mňa je to dobrá úvaha.....Pri čítaní tejto úvahy mi naozaj zaplo v mozgu a len mi tak leteli otázky hlavou....Zaujalo ma to a je to naotaj na porozmýšľanie.....
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.