referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Nacionalizmus (úvaha)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.04.2012
Nadila    Reagovať
axqvRDhKrFaQHzkGHJ
Ahoj. Me1m takfa ote1zku. De1 sa jeden projekt permiestniť do druhe9ho. Pretože som urobil na jeden projekt Reproduktory a na druhfd PC. A teraz by som chcel PC permiestniť do projektu z reproduktormi. De1 sa to nejak ? Vopred ďakujem za odpoveď.
27.11.2010
Kamionista    Reagovať
zradcovia na Slovensku
Dlhé roky priatelia som bol ako vezen. Masku cez oči odrážal som rany so všetkých strán. Čím som si taký trest zaslúžil? Ani som nevedel kto je môj nepriateľ. Jediná obeť chamtivosti nenávisti a prehnanosti. V posledných rokoch tak trpíme všetci Slovensko viac než ktokoľvek z nás. Ale cez to neje treba žít v temnote. K obratu v mojom živote došlo keď som si strhol masku s oči a uvidel som nepriateľa nášho nepriateľa cigánov. My ich poznávame, my ich poznávame, vidíme ako ich skazenosť a chamtivosť ochromujú srdce nasej veľkej zeme. Musíme tu háveď zašliapnuť musíme zničiť ten mor nášho národa. Hrdosť je zbraň meč ktorý používame proti svojim nepriateľom ale nemýľme sa sú silnejší. silnejší ako sme my. Cigáni cudzí votrelci, ktorý prišli do nasej zeme aby nás zničili a ovládli náš život. A tu sú najhnusnejší, najskazenejší najchamtivejší, kto jediný je zodpovedný za morálny úpadok našej Slovenskej spoločnosti? Cigáni. Teraz si hovoria že sú Slováci, ale tu sú nevídaný a nežiaduci a sú všade. Prenikajú do nasej spoločnosti oberajú nás o usporí, o rodiny, o dedictvo poviem vám priatelia to je vojna, vojna a v nej dôjde k obratu a s tých votrelcov cigánov sa stanu obete. 1, Slováci sú povinný živiť cigánov. 2, Slováci sú povinný znášať páchanie trestnej citnosti od cigáňov. 3, Tento problém neje možné efektívne vyriešiť pre EU a im podobným politickým zradcom. Nemožné poviete. To nás zlomí. Nechápete že o to im ide. Oni nás chcú zlomiť. A kto sú podľa mňa oni. Sú to zradcovia najvyššieho stupňa. Ti blázni čo šíria mor zvány rasizmus dobrý pre cigánov. Najúčinnejším liekom sú proti nim guľky. Tie nás od tejto hávedí vyčistia najlepšie. Je to spisknutie chcú zničiť Slovensko, znečistiť našu krv, preniknúť do nášho života, zradiť nás, chcú vyhodiť Slovákov s povrchu zemského. My prežijeme to nám hovoria a myslia tým že aj oni prežijú. Zdávame sa viťaztva práve v dobe keď sme mohli byt na jeho pokraji zradený zbabelcami a zradcami v EU a našich politických radách. Ale my sa nezdáme, teraz ich porazíme. Spojíme sa, musíme sa spojiť pre naše veľké Slovensko. My sa obetujeme budeme bojovať a len tak príde naše viťaztvo a my budeme triumfovať. Hrdinov oheň ako náš vzor a Slovenska hymna ako inšpirácia politických nepriateľov porazíme, zradcov rozdnime, vydenzifikujeme našu zem od cigánskej hávedi. Slovensko potrebuje vodcu. Veliteľa a človeka s vízii, ktorý bude mat dostatok sily rozdrviť kosti nepriateľov na prah. Bude sa usmievať pred hlavňami samopalov a tu cigánsku háveď pošleme do hajzlu. A my budeme triumfovať. Čo teraz sa povedalo to sa skoro zabudne, čo sa proti cigánom urobí bude žít tisíce, tisíce rokov.
24.08.2010
Brutus    Reagovať
úvaha
podľa veľkého slovníka cudzích slov z roku 1997 (vydavateľstvo SAMO - AAMM) NACIONALIZMUS: 1. vedomie príslušnosti k určitému národu 2. ideológia a politika sledujúca záujmy celého národa, bojujúca proti cudzej nadvláde, centralistickej moci, cudzej moci vo vlastnom národe, štáte, krajine a pod.
Ak si to rozmeníme na drobné, tak človek ktorý nesúhlasí s tým, že sme vstúpili do EU a nie je mu proti srsti, to že žije na Slovensku je v podstate nacionalista /bojuje proti cudzej nadvláde, centralistickej moci, cudzej moci vo vlastnom národe, štáte, krajine a pod. (alebo s ňou aspoň nesúlasí)/ Naopak človek, ktorý je nadšený hitlerovským nemeckom nacionalista nie je. lebo do vlastného štátu, národa, krajiny a pod. cudzie vplyvy zanáša.
Nacionalizmus sa nevyznačuje nenávisťou k iným národom, túto funkciu napĺňa až vyhrotený nacionalizmus tzv. nacionálšovinizmus. Tento spôsob zmýšľania si asi najviac osvojili Maďari keď sa stále nevedia zmieriť s Trianonom a v dejinách nehľadajú pravdu, ale podporu pre svoje (o)bludné historické teórie. Typickým prejavom nacionálšovinizmu je urážanie iných národov. Jeden príklad za všetky príspevok z 12. 05. 2010.
12.05.2010
svetozár    Reagovať
oprava
dement ten kto to písal a aj Vy čo si tu hrdo búchať du hrube ,že akí ste slovaci .) Všetkých by som Vás dal preskušať z Svk literatury jazyka a dejín a 95% z Vás by prepadlo :) Najvätcsí problem je vtom, že nemate načo byť hrdí. Na jedno zlato z hokeja?! Ani vojnu ste nevyhrali, ani nic významne ste neobjavili.Ja Madar som zmaturoval z Svk a na 1tku ( svk gympel) a moji kolegovia SLOVACI na 3ky?! sa hanbite!
A Tí čo sa tu budú vychvalovať ,že ako poznaju dejiny tak to skuste bez wikipedie
15.11.2007
Zelo (Killec)    Reagovať
KOKOS
Branik máš pravdu SLOVENSKO ... Bolo! Je! a Bude! a ten MAGOR že ,, Pán X Y ,, ty sa zobuď ty ideš nám rozprávať o slovákoch keď píšeš ako úplný debil ,, NIGDY ,, to si kde videl hmm... choď naspäť do školy a uč sa slovenský jazyk a možno raz budeš hrdý nato , že ho ovládaš a že môžeš povedať, že si Slovák . Dokázali sme toho už vela , len si treba otvoriť oči! SOM HRDÝ nato , ze som SLOVÁK!!!!!! A to by mal byť každý kto sa tu narodil!
12.02.2008
global    Reagovať
Re: KOKOS
a teraz sa vsetci udrime do hrude a povedzme si SOM SLOVÁK...ste s tym vsetkym smiesni vy,národovci :D lol
17.08.2009
Cernobor    Reagovať
Re: Re: KOKOS
si riadni kokot zaslúžil by si ssi žiť v nejakej rómskej osade aby si vedel na čomsme
19.01.2009
atak    Reagovať
Cista pravda
Ten kto miluje Slovensko sa ma dat liecit? Ta co pisala ze zrusit nackov to asi v hlave nema v poriadku. Mali by sme byt hrdi. A bojovat za to co mame. A aj to o madaroch co pisal. Pomaly sa zacaju stavat. Aj to je pravda. Je normalne ked si slovensko nedame a chceme onho bojovat!
28.11.2008
len obycajna slovenk    Reagovať
som sklamana
dodnes nepochopim ako si niekto tu z pritomnych moze mysliet ze vlastenectvo nejako suvisi s nackami.z toho co tu pisete potom vypliva ze stur,hlinka i stefanik boli degesi s holymi hlavami.najviac ma tu sklamala ci prekvapila dama ci slecna ktorá posiela autora,mimochopom velmi zaujimavej uvahy,na psychiatriu.slovensku vlajku vyvesenu mam,som hrda ze som slovenka a nehambim sa zato ak ma niekto oznaci za patriota ci nacionalistu..ale za hrubu a neodpustitelnu urazku,za ktoru by som isla aj na noze,je ak ma niekto oznaci za nacka.vasi prarodicia a rodicia vasich prarodicov sa musia obracat v hrobe,ako si nectite to v co verili oni.
ZA BOHA ŽIVOT,ZA NAROD SLOBODU!!!!
15.10.2008
skoda105L    Reagovať
kto je skutocne proti nam
Proti nam su cigani romamovia alebo degese. Myslite ze kto zivi tych vsetkych ciganov? My slovaci kym slovaci makaju tak cigani si uzivaju a este nas okradaju o nase uspory. Ked im nikto nic neda tak sa vyhrazaju vzburov a okradanim. AK porovnam cigana alebo potkana tak cigan je horsi a koti sa 2x rychlejsie ako potkan. potkan ked vojde do domu slovaka tok zje nejake jedlo. ale cigan okroadne slovaka o uspory takze nema na jedlo. Cigani su haved a zradcovia najvysieho stupna pretoze len sa obohacuju na nas Slovakoch.
03.04.2008
meno    Reagovať
zrusit vsetkych nackov
ako som to začala čítať, mala som pocit že je to nestranné a objektívne. no došla som do určitého bodu a skoro ma porazilo. dieťa spamätaj sa kým más čas, lebo skončíš zle. ťahá ta to k holým hlavám, však? takíto ľudia sú hanbou Slovenska. a dieťatko, nacionalisticky názor ma v sebe vždy prvky šovinizmu. ľuďom s podobným názorom odporúčam jedno, nechať sa čím skôr liečiť na psychiatrii. prajem veľa šťastia
10.03.2008
tojejedno    Reagovať
moj nazor
nacek skurveny, kto to pisal, tot vse
24.02.2008
Fuhrer    Reagovať
Proti EU
EU chce poangličit slovenský narod. EU je zradca SR.
15.11.2007
KOKOS
Branik máš pravdu SLOVENSKO ... Bolo! Je! a Bude! a ten MAGOR že ,, Pán X Y ,, ty sa zobuď ty ideš nám rozprávať o slovákoch keď píšeš ako úplný debil ,, NIGDY ,, to si kde videl hmm... choď naspäť do školy a uč sa slovenský jazyk a možno raz budeš hrdý nato , že ho ovládaš a že môžeš povedať, že si Slovák . Dokázali sme toho už vela , len si treba otvoriť oči! SOM HRDÝ nato , ze som SLOVÁK!!!!!! A to by mal byť každý kto sa tu narodil!
15.11.2007
KOKOS
15.11.2007
KOKOS
15.11.2007
KOKOS
09.06.2007
kata juhaska    Reagovať
trapka
ano suhlasim s vami mam rada mak.
09.06.2007
kata juhaska    Reagovať
som trapka
09.06.2007
kata juhaska    Reagovať
som trapka
27.05.2007
BraniK    Reagovať
123456
SLOVENSKO BOLO ! JE! A BUDE !!!
22.05.2007
A K    Reagovať
slovaaaaci..wake up
mame tu maleho nevzdelaneho chudaka,ktory sa rozhodol napisat antimadarsky-slotovsky prejav? No kraasa.som myslel ze to bude neutralne zamerane,ale ked uz o SLovensku,tak podla mna sa madrasko o nic nesnazi(jak to napisal v praci), to si len nudiaci slovaci nevedia co uz vymysliet aby mohli zacat spory proti madarom.A co su vlastne slovaci?zmiesanci madarov-len inac hovoriaci.jaaj boze..nie sme nic len krstka ludi co rozprava inak ako ostatok sveta.sme zprivatizovana,okliestena diera ludstva v strede kultur EU...a nikdy nebudeme viac kym sa niektori neuvedomia a neprestanu robit protimadarske vzbury,atd...len hladame dovody na nicenie a nie na budovanie a vystup urovne krajiny..tolko :/

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.