Zaujímavosti o referátoch
She´s a rebel
16.01.2008
jamaica
Reagovať
konecne niekto s nazorom
uplne suhlasim s kazdym jednym...to ze mam cierny lak a nenosim rovny silt,ze nie som rasista a nebojim sa povedat tym,co nimi su svoj nazor neznamena,ze som zly clovek,ze sa ma musia ti druhi bat..praveze...obcas mam pocit,ze ti ostatni,ktori by len moralizovali su 100x horsi ako my-podla nix "rebeli"...myslim,ze to je na zivote najkrajsie..ze kazdy sme nejaky a snazime sa byt iny ako ti druhi...ze nexceme patrit do radu a byt obycajni...tak nexapem to hlupe odsudzovanie.....peace
16.01.2008
jamaica
Reagovať
konecne niekto s nazorom
uplne suhlasim s kazdym jednym...to ze mam cierny lak a nenosim rovny silt,ze nie som rasista a nebojim sa povedat tym,co nimi su svoj nazor neznamena,ze som zly clovek,ze sa ma musia ti druhi bat..praveze...obcas mam pocit,ze ti ostatni,ktori by len moralizovali su 100x horsi ako my-podla nix "rebeli"...myslim,ze to je na zivote najkrajsie..ze kazdy sme nejaky a snazime sa byt iny ako ti druhi...ze nexceme patrit do radu a byt obycajni...tak nexapem to hlupe odsudzovanie.....peace
16.01.2008
jamaica
Reagovať
konecne niekto s nazorom
17.04.2007
silwuSKA
Reagovať
afa!!!
vsetci ludia ktory sa boja alebo maju problem s takymito ludmi maju predovsetkym problem sami zo sebou..su sebecky, a nevedia sa prejavit sami za seba tak musia utocit na ludi ktory sa neboja ukazat ze su iny,a ze sa za to nehambia...
15.03.2007
Lyla D.
Reagovať
depresia
milujem čiernu farbu,som iná lebo si ma nikto nevšimne.Ak ehj tak iba aby ma upozornil že čierny lak je out a že nech sa ostrihám.Nepochopili ma že poterbujem komunikovať.V živote by som neublížila nikomu.
12.03.2007
antifa
Reagovať
hlavy hore!
nikdy si nikim nesmjeme vzjat nase myslenje a slobodu!jedine na co mame plne pravo je zivot a nazor na svet!a srat na tych ktory toto nechcu pochopit...to ma serje najvjac,ze si kazdy mysli ze fasisti robja dobre pre stat!kazdy pozera na to,ze chcu len odstranit fetakov a zlodejov a ciganov!HOVNO!su to sebecky ludja ktory nemyslja podla mna to ani njesu ludja!je je to tak ale kazdy sa boji im to dat najavo!serjem na to aj bjely clovek vje byt svina kazdy jeden a nje len ten,ktory je inej farby alebo ineho nazoru!PUNKS NOT DEAD
12.03.2007
antifa
Reagovať
hlavy hore!
nikdy si nikim nesmjeme vzjat nase myslenje a slobodu!jedine na co mame plne pravo je zivot a nazor na svet!a srat na tych ktory toto nechcu pochopit...to ma serje najvjac,ze si kazdy mysli ze fasisti robja dobre pre stat!kazdy pozera na to,ze chcu len odstranit fetakov a zlodejov a ciganov!HOVNO!su to sebecky ludja ktory nemyslja podla mna to ani njesu ludja!je je to tak ale kazdy sa boji im to dat najavo!serjem na to aj bjely clovek vje byt svina kazdy jeden a nje len ten,ktory je inej farby alebo ineho nazoru!PUNKS NOT DEAD
12.03.2007
antifa
Reagovať
hlavy hore!
12.03.2007
antifa
Reagovať
hlavy hore!
01.03.2007
anaria
Reagovať
punkie
myslim si to iste....ani ja nechapem preco nas niektori ludia nedokazu pochopit a vyhybaju sa nam....bohuzial za nami sa niekedy skryva ovela viac nez za tym "slusnymi" hiphopermi abo jak ich mam nazvat...
30.01.2007
iwa
Reagovať
metal
plne s tebou súhlasím.Prečo sa nás ľudia boja namiesto toho, aby nám pomohli?