referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.12.2007
frantisek majkut    Reagovať
50 cent
JA som hrdý že počuvam rap,rapperi niečo na ulici prežili.Taky 50 cent čo dostal 9-guliek a 2-krát bodnutý nožom.Je to človek pred ktorým dole klobuk,kto iný by to prežil.Nahral super veci ako in da club,pimp,21 questions.....METAL SA MI NEPáčI KTO Má POčUVAT TIE SPROSTE HUKANINI!
16.09.2014
htyt    Reagovať
Re: 50 cent
Ty žebrák sa ukludni s tvojho komentucsa iba smejem
14.02.2008
Heavy Metal    Reagovať
Judas Priest
A kto má podla teba počúvať tie sprosté kecy.
23.02.2012
Marek    Reagovať
rozdiel je medzi Real HipHop a medzi srackami co si na HipHop iba hraju
Takze nechapem myslenie "inteligentov" ktory vobec rozoberaju hudbone styly a rozlicne kultury a hejtuju sa navzajom...Som srdcom oddany HIP-HOPU uz od narodenia a nikdy som nic taketo neriesil. mam kamaratov ktory uznavaju Punk atd. a sme v pohode ....po 1. HipHop neni len o nekvalitnych podmazoch. Ako ukazku si dajte do youtube skupinu The Roots - prezentuju kvalitny Real Hip Hop a vseky skladby su nahrane zivou kapelou nie pocitacom :) druha vec je ze okrem rapu sa v HipHop-ovej kulture obajuve aj nadherny hudobny zaner zvany -Soul , Funk ...nemam pocit ze James Brown niekedy robil hudbu na pocitaci ... po3. treba rozlisovat komercny hiphop od real hiphopu. ja osobne nepocuvam rytmusa lebo mrtve elektro discofilne podmazy co v poslednom case vytvara sa mi nepacia a nema to nic spolocne s hiphopom taktiez vsetko co sa v posldenej dobe hra v radiu nema nic spolocne s real hiphopom....Dalej chcem povedat ze vsetky kultury by sme sa mali navzajom uznavat. To len niektory z vas maju v hlave troska ine myslenie ale to uz nehcajme tak. A taktiez skutocny MCs spievaju o Rock n Roll a maju aj rokove podmazy . Ja si mozem povedat ze reprezentujem hiphop , neni to len o stiahnutych nohaviciach , mam nastudovanu historiu jednoducho vsetko a ked sa mi daky pako ide povedat ze on reprezentuje hiphop a spitam sa ho kedy vznikol ani mi nevie odpovedat tak ma komplex a iba hlada spolocenstvo do ktoreho by zapadol...Taky chujovia robia HipHopu zle meno a ako vydim kazdemu lezia v zaludku.
07.07.2011
Kirsten    Reagovať
hudba
:DDD ja skapem...metalisti a rockeri su sama sedlac..nemaju uroven...mam dost ked vidim tych degesov co pobehuju pred Randalom
05.01.2012
Lilith    Reagovať
Re: hudba
Tak to by ma fakt zaújmalo že to čo si za chuderu keď si došla na to že nemáme úroveň.
24.12.2008
Pizzy    Reagovať
Neviem o com sa tu hadate...
Neviem o com sa tu hadate...su aj dolezitejsie veci ako je hudba...precital som si dost komentarov a je mi z toho na zvracanie...ci uz niekto nadaval na metal ale bo na rap....ja osobne pocuvam HLAVNE rap, ale neodsudzujem ani ostatne styly...rad si vypocujem aj metal aj rock...a nemam problem, si pustit ani operu...
Ale s jednou vecou musim suhlasit s metlakmi...hip hop pomaly ale isto kape...a na vine su tie kinder siltovkarske mafie co si pustia rytmusa a bavia sa na gangsta...ale su mnohe dobre skupiny, ktore robia naozaj kvalitny rap...texty maju myslienku a nad mnohymi sa da zamysliet...
25.12.2008
Marek    Reagovať
Re: Neviem o com sa tu hadate...
Tak prispevok od LUCIE bol podla mna uplne trapny a je jasnym prikladom ze tym deckam zacina stoho hip-hopu sibat.Myslim ze to tu bolo aj spomenute a suhlasim stym.Taktiez nechcem odsudzovat pracu niekoho ineho ked ja sam som osobne ziadny album nevidal.Ale musim povedat ze metalovi hudobnici nikdy nechcely aby ich hudba bola pre siroke masi a ani nikdy nebude.Metal je proste pre skupinu ludi,ktori maju naozaj radi hudbu.Ved ani neviem otom ze by nejaky raper vystudoval spev na vysokej skole ako mnohy spevaci s metalovych a rockovych kapiel,a neviem ani otom ze by nejaky raper spieval.A co sa tyka textov akoze s troch slov styri nadavky uplne ubohe neviem kam tym mieria .Oblecenie tiez nic moc, fakt ked vidim chalana,ktori sa hra na velkeho kinga lebo ma na hlave rovny silc a nohovice na kolenach je my zle.Ale je to moderne tak som ticho.Proste kto chce byt mini boh sa tak ohodi.Ja pocuvam metal a nasavam ho odmala a aj sa obliekam podla toho.Ale nechapem tomu ked idem po meste a mam na sebe kozenu bundu a pod nou tricko Helloween ludia si hned myslia ze som proste vandal,korhel,satanista a este neviem co.A pritom som neni.Neviem si predstavit hip-hopovi koncert kto bol aspon raz na nejakom rockovom koncerte vie aka je tam atmosfera proste rockery drzia po kope aj ked sa vobec nepoznaju.Metal nikdy nezomrie lebo ma takych zapaleny fanusikov ze to proste nieje mozne.Ako povedal Pizzy hip hop pomaly ale isto kape a jedine co tu ostane z hudby bude metal a jeho fanusici.Ved niektore skadby su legendy od 80.tych rokov.Pritom niaky reper je rad ked si na jeho "hit"spomenie niekto o rok.
10.09.2011
Metalhead    Reagovať
Re: Re: Neviem o com sa tu hadate...
perfektny nazor... Hlavne na konci ;) doplnim ho jednym prikladom: LED ZEPPELIN - STAIRWAY TO HEAVEN = vydany 8.11.1971! A dodnes je jednym z najväcsich hitov vsetkych cias! A to neni 30 rokov, ale 40!
25.12.2008
Dvl666    Reagovať
Re: Re: Neviem o com sa tu hadate...
suhlasim, konecne perfektny nazor...
27.12.2008
Marek    Reagovať
Re: Re: Re: Neviem o com sa tu hadate...
si rovnaka krvna skupina,tak nech teda zije
02.01.2009
Powerslave    Reagovať
No...ja si myslim, ze to, co si pocul nebol asi najvhodnejsi priklad na metal...ja ti odporucujem Iron Maiden, Manowar a pod...tam su Páni spevaci a myslim ze aj rozumiet budes...
27.12.2008
HH-Metal? to je na v    Reagovať
precital som tu vase komentare a prisiel som len na to ze co pisal autor textu je opakovane napisane v kazdom komentari, kazdy si obhajuje len to svoje.
Som clovek ktory nechodi po diskach hasit metalistov a nadavat na to aky su, berem ich ako aj inych ludi, no mam aj ale, a to my stacilo ist na jednu disku kde som na parkete stretol metalistu ktory mi "vravel", skur...ny kontrafakt, a to si vraj HH nedavaju vreckovku pred usta, ved je to to iste.
Aj HH aj metalisti tvrdia ze ich druh hudby, zivota a prejyvu je zasadne proti vzajomnym potyckam ale je to na ludoch.
Siel som nad ranom domov a zrazu hrbka "metalistov" ovesanych retiazkami atd. mi zapratali cestu, ze "bude bitka?", na to sa dalo povedat len jedno "ste zvierata, to chcete tolky na jedneho" a presiel som pomedzi, len ticho stali a pokracovali vo svojich aktivitach (bongo, alko.).
Jasne ale vychital som tych vykvetov, netvrdim to o vstkych metalistoch, lebo su tu aj atrapi metalistov aj atrapi hiphoperov a ti pravi ktory to ziju dusov aj telom su obsypany narazkami prislusnikom druheho stylu.
Neviem ako je to s metalom, ale HH je zivotny styl, prejavujuci sa identickym tancom, nieje to len rep a mozem vas ubezpecit ze aj slovensky rep ma songy bez nadavok.
Nech tuto temytiku rozobera metalista, alebo hiphoper, budu vzdy len vzajomne opovrhovania. Celok je zalozeny na jednotlivcoch, preto je mi jedno ci si reper, metalista, alebo hiphoper, na svete je uz dost nasilia, chcete este pridavat? Je to len na tebe...
tymto textom nechcem odcudzit metalistov urcite by sa mi tie prihody stali aj opacne ked by som bol metalista, ale niesom, som clovek v XXX...XXXL obleceni, ktoremu sa paci rep, oldis hudba lebo z nej si beru vzor vsetky odvetvia hudobnych stylov, makam na sebe a verim ze ludia raz dostanu rozum, len aby nebolo neskoro...
25.12.2008
Marek    Reagovať
Tak prispevok od LUCIE bol podla mna uplne trapny a je jasnym prikladom ze tym deckam zacina stoho hip-hopu sibat.Myslim ze to tu bolo aj spomenute a suhlasim stym.Taktiez nechcem odsudzovat pracu niekoho ineho ked ja sam som osobne ziadny album nevidal.Ale musim povedat ze metalovi hudobnici nikdy nechcely aby ich hudba bola pre siroke masi a ani nikdy nebude.Metal je proste pre skupinu ludi,ktori maju naozaj radi hudbu.Ved ani neviem otom ze by nejaky raper vystudoval spev na vysokej skole ako mnohy spevaci s metalovych a rockovych kapiel,a neviem ani otom ze by nejaky raper spieval.A co sa tyka textov akoze s troch slov styri nadavky uplne ubohe neviem kam tym mieria .Oblecenie tiez nic moc, fakt ked vidim chalana,ktori sa hra na velkeho kinga lebo ma na hlave rovny silc a nohovice na kolenach je my zle.Ale je to moderne tak som ticho.Proste kto chce byt mini boh sa tak ohodi.Ja pocuvam metal a nasavam ho odmala a aj sa obliekam podla toho.Ale nechapem tomu ked idem po meste a mam na sebe kozenu bundu a pod nou tricko Helloween ludia si hned myslia ze som proste vandal,korhel,satanista a este neviem co.A pritom som neni.Neviem si predstavit hip-hopovi koncert kto bol aspon raz na nejakom rockovom koncerte vie aka je tam atmosfera proste rockery drzia po kope aj ked sa vobec nepoznaju.Metal nikdy nezomrie lebo ma takych zapaleny fanusikov ze to proste nieje mozne.Ako povedal Pizzy hip hop pomaly ale isto kape a jedine co tu ostane z hudby bude metal a jeho fanusici.Ved niektore skadby su legendy od 80.tych rokov.Pritom niaky reper je rad ked si na jeho "hit"spomenie niekto o rok.
10.09.2011
Metalhead    Reagovať
Metal
mam 12 rokov. Asi od 9-10 rokov som pocuval hiphop a rap xD teraz vidim ake som bol hovado a pocuvam radsej metal ako pocitacove debiliny :D ked uz nejake tie popove piesne si vypocujem tak ich metalove verzie...
08.03.2011
Darviss    Reagovať
Môj nazor na hudbu
ja osobne uprednostňujem metal a rock jasne že hip hoperi a hlavne mlady maju radi hlboke bassy veď ja tiež a tak isto hip-hop sa hra na frajera ... no taky metal do otho sa treba započuvať a pochopiť ho len tam sa jedna o ozajstnu hudbu ak sa niekto hudbe rozumie nikdy nepovie že nim je hip-hop skratka metal a rock je pre všetky vekove kategorie počuval som ho od mala aj teraz a budem aj do 60rokov ked sa dozijem a nikdy sa zan nebudem hambiť pričom rozumny clovek v strednom veku sa asi bude citit trapne ak bude ist po meste v aute s ktoreho pocut bassy na pol mesta :D
01.03.2011
Nightmare    Reagovať
Tak toto si prosím prečítajte
len pre informáciu , zoberte si to takto, videli ste niekedy 40 ročného hip-hopera? ( :DD ) myslím si že nie . metalistu? .. každý den takých stretávam :) ( tým sa všetko vysvetluje hip-hop je úpre deti ) nekydám na hip-hop, ale povečšine to deti prejde a začnú počuvat niečo normálne ;)
12.02.2011
hnz    Reagovať
PRAVDA !!
Pekne napisane !! naprosto s tebou souhlasim... posloucham od kadeho neco ale metal 4ewer xD RESPECT !! blbou trapnou hudbu pres PC umi udelat skoro každej :)) !
28.01.2011
Johny Depress$    Reagovať
For dfa
Ty vlasata gorila.Akože Hip-hoperi su jediny čo pičuju na ine štyli?Ja poznam kopu metalistov,punkacov ci akych kokotov čo jebu na Hip-Hop!A co je na gitare tažke?Jaj chapem.Vahovo je tažka.Zvlast pre teba.Co je obaleny 20cm tukovou vrstvou.
04.01.2011
dfa    Reagovať
pre Johny Depress$
a čo? metal, rock, punk tu budú tiež navždy, to je ďalšia veľmi obľúbená "argumentácia" hiphopu proti ostatnym štýlom. Nehľadiac na to vy geňá že hudba v tejto subkultúre je RAP !! Inak som za metal samozrejme, gitaru som v ruke držal, je to dosť ťažké!
29.12.2010
robo    Reagovať
iron maiden
ja to poviem takto...iron maiden je lepší ako celý hip hop a rap tí ludia musia dret musia sa učit tie skladby hrat na gitaru hip hopovú pesničku zložím za pat minut
28.10.2010
Johny Depress$    Reagovať
HIP HOP IS THE BEST
Hip hop je naj.Bude tu navzdy.
20.09.2010
oouuuuu    Reagovať
PUNKeeerrockerrr
Mne sa najviac páči PUNK-ROCK fajna hudba rychla ....
Narozdiel od metalu tam nechŕčia jak vymtení ... TOTO sa mi na metalu nepáči ..
U Bullet for my valentine to je iné a niejaké pesničky sú v pohode ... inak Inekafe , Zoči Voči , Alternatiwe , atd ...
Hip-hop - to nemá zmysel , to nieje realna hudba to sú len texty.. Hudba PC + text a staci to len pekne hovorit ...:D a uz mate pesnicku...
Na taky rock , punk metal.... potrebujete GITARU , BICIE , SPEVAKA , BASGITARU... to sú 4 talenty ... Ktorí sa spolu vedia zosynchronizovať tak aby vznikla dobrá hudba ...
Neviem čom ale Eminema mozem , lebo je to priam nemozne aby BELOCH v Amerike bol raper :D:D:D
29.08.2010
HEV. MET    Reagovať
Metal je zivot
ja nepocuva nic ine iba hevy metal nech zije naveky sku***ny reaper nepochopi ze metal je zivot ktory neumera ktory zil zije a bude zit naveky. Rytmus nech si ide do pi*i kok**i repersky ani jeden nedrzal kytaru v ruke a hndes chce byt mudry metal je najlepsia hudba na svete a tiez rock napriklad iron maiden urriar hyp KISS deep purple pink floyd jimi hendrix Black Sabbath najveci borci kedy zili metal sa uz neda nahradit najviac je metalistov a rockerov a skurv**ny buzera**ky reperi len ked pocujem slovo rap tak sa uz idem porig*t co tym chcem povedat MEEEEEEEETTTTTTTTAAAAAAAAAAL JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIII
31.07.2010
Picoviny    Reagovať
Blbost...
Preboha ved sa neni ani ocom bavit. Recitovat picoviny do monotonnej hudby z pocitaca ktora sa celu "pesnicku" opakuje vie kazdy kokot. Metal/rock/punk sa s recitaciou (alebo inak hip hop) neda v nicom porovnat.
A je mi luto ze dnesne deti sa nechaju tak lahko oblbnut a pocuvaje taketo negerske sracky.
08.07.2010
Worker    Reagovať
takže
nikdy nepochopím takéto debaty kde sa odsudzujú nejaké štýli... šak môžme byť radi, že sú tu šetky lebo každému sa páči néčo iné, ja napríklad počúvam šetko a obliekam sa poďla Hip Hopovej módy...
29.04.2010
Luko    Reagovať
Moj názor
pekný príspevok a pravdivý. Pre toho kto nikdy nedržal gitaru v ruke alebo nesedel za bicími je veľmy ťažké metal pochopiť!
28.04.2010
TheEldar    Reagovať
Re: f***ing hip hop
Ty si typ cloveka, o ktorom som pisal v predoslom prispevku...si decko, ktore robi svojmu stylu hanbu svojimi sloganmi ako METAL 4EVER...raz zistis, ze si robil hanbu aj sebe, aj metalu...
22.08.2009
maťo    Reagovať
f***ing hip hop
metal hýbe svetom hiphop nehajme malým deťom..... hiphop je najväčšia KKTina aká mohla byť na tomto svete!!!!hiphop nech ide do pi** odkial prišiel....metal 4ever, metal je umenie a žiadny vreskot, aký poje***ý hoper by odspieval napríklad Edguy-Mysteria ????? žiadny.... hoperi sú vymetené mozgy, do tých nohavíc stiahnutých po kolená by mohli srať a nosiť si to v tom......METAL 4EVER....
27.04.2010
huba buba    Reagovať
Re: f***ing hip hop
tak ti poviem ty si typicky pripad odmedzeneho kokota!!hadzes kazdeho do jedneho vreca ja som clovek ktory pocuva hip-hop metal rock proste vsetko a vzivote som nepovedal na cloveka ze je prijebany len preto lebo nosi rovny silt alebo naopat kozenu bundu vsetci sme rozdielny a kazdemu sa paci nieco ine a ty ani nikto iny to nema pravo sudit ...poznam normalnych hoperov ale aj metalistov a vsade sa anjdu kokoti ale podla nich nemozno sudit cely hudobny styl a ludi co sa snim zdruzuju ... a jediny vymeteni mozog si tu ty sa som si isty ze nie som prvy co ti to povedal/napisal.
22.04.2010
TheEldar    Reagovať
Kokoti!!!
Dobre, takto...ja som metalista, poznam vela skupin a metal sa mi zo vsetkych hudobnych stylov paci najviac, ALE zase niesom kokot typu "METAL 4EVER, VSETKO OSTATNE NECH SA SCHOVA!!!" vypocujem si aj ine hudobne styly, hlavne klasicky rock, ale aj pop (no sice oldies, ale i tak...)...co sa tyka hiphopu, ako hudbu ho neznasam, lebo je nudna, bez energie a bez napadu...avsak bol by som ticho a nenadaval by som ludom, ked to pocuvaju, ALE ti ludia...mam s tazkimi nigga brothers skusenosti, vela ich poznam a mne prekaza ich spravanie...nejde tu rozoberat, ze nadavaju a slopu, lebo nadava a slope aj vela metlakov, punkacov a pod.... mne skor vadi to ich spravanie, ze sa chcu bit, do kazdeho si chcu zacinat, aby ukazali aki su husti, len tak bez priciny napadaju ludi...takze preto som proti hiphopu...ale aby som nebol nespravodlivy, tak uznavam, ze aj medzi hopermi existuje niekolko normalnych jednicov, ako aj medzi metlakmi par kokotov...a uprimne, tieto vase hadky a slogany typu "METAL HYBE SVETOM, HIPHOP NECHAJME DETOM!!!" alebo , "HIPHOP IS KING, METAL IS DEAD!!!" su trapne, sa spamatajte ludia, akurat robite hanbu svojim stylom...dohovoril som

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.